- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.321
Ayyyy hedefim gelmiş!Merhabalarr..
Takımda kimsecikler kalmamıştır dedim ama muska ve kollontai burada sanırım sevindim.
Kaptanım da buradadır.
Güzel bir dönüş yapmak istiyorum.
Nasılsınız?
Blanchecim sende mi buradasın?
Ben seni rüzgarda uçacak moda gelmişsindir diye düşünmüştüm.
Seval senin ustune rakibe koklarmı fıstık. Tayin işleri var bu hafta yoğun pek giremiyor.Rakibemm, geldim geldim. Var mı yeni rakiben bakayım?
Kilo alma topigindekiler çok guzel kilo aldırıyor diye bebe bisküvi si yiyolar haberin olsun.Günaydın güzel hatunlaaaarrrrrr
menümü yazayım bana Bakanlık yolları göründü bugün
sabah
1 kase süt
10 bebe büskivisi ( mama yaptımkendime :))
ara
yeşil çay
eti form üçgen kraker
öğlen
kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara
1 armut
bikaç tane üzüm
akşam
tarhana çorbası
2 biber dolması
yoğurt
su 2 lt
spor yok
hala misafirim yok 10 gün oldu
Kolay gelsin canım..Birazdan yola çıkıcam sanırım öğleden sonra dönerim, dönüşte de alışverişe gitmem lazım mutfak boşaldı :))
Öpüldünüüüzzzz
O diyet nasi bisey canm.
Yapacağından değil de( kovulmaya niyetin yok.) merak ettim
Ne sandın kız
Bi tanedir muskamm..
Günaydın güzel hatunlaaaarrrrrr
sabah
1 kase süt
ara
yeşil çay
eti form üçgen kraker
öğlen
kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara
1 armut
bikaç tane üzüm
akşam
tarhana çorbası
2 biber dolması
yoğurt
su 2 lt
spor yok
Günaydın betusum naber?
İyi gibiyim bi kahvaltı daha ekmeksiz bitti.günaydııın :) muhteşeeem 73,4 gıdım gıdımm gidiyorlar....
sen nasılsın bakalım?
Dün kactin? Bide hergunmu tartiliyorsun?günaydııın :) muhteşeeem 73,4 gıdım gıdımm gidiyorlar....
sen nasılsın bakalım?
İyi gibiyim bi kahvaltı daha ekmeksiz bitti.
Dün kactin? Bide hergunmu tartiliyorsun?
Bende her gün tartiliyorum ama bugün yapamayim diye uyanır uyanmaz su içtim..ekmek sevmediğimden bu durum bana pek acıklı gelmedi :)
iki gündür 73,9 dum.... her gün tartılıyorum ben biliyorum yanlış ama olsun........ yuksek çıkarsa da çok sallamıyorum... mesela geçen hafta oldu 73,8 e indim ertesi gün 74,8 dim hiç kaçamak yok bir şey yok vücut bu oluyor... kafasına göre takılıyor :)
Afiyet olsun bende aynı Durumdayım balon gibi sistimGünaydın güzel hatunlaaaarrrrrr
sabah
1 kase süt
ara
yeşil çay
eti form üçgen kraker
öğlen
kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara
1 armut
bikaç tane üzüm
akşam
tarhana çorbası
2 biber dolması
yoğurt
su 2 lt
spor yok
Üst pek yok ama alt var hala dün hoca toplantı yaptı hepiniz semirdiniz dedi ne yiyosunuz dedi. Hepsi anlattı. Ortaya komik şeyler çıktı. Bana da troidine bi baktım dedi. Bugün kahvaltı yapınca gidip baktiramadim. Yarın yada cuma troidleri kontrol ettiricem.Günaydın kızlar dün kendime mont aldım 36 beden:)
Kilo vermiyorum ama incelmisim.
Günaydın,Afiyet olsun bende aynı Durumdayım balon gibi sistim
Kız kas oranın artmıştır belki o yüzden tartıda değil aynada gorunuyordur.Günaydın kızlar dün kendime mont aldım 36 beden:)
Kilo vermiyorum ama incelmisim.
Olabilir tatlım ölçü gününde belli olacak. Bacaklar baya bi sıkılasti gobegimde sanki içinde su varmis gibi oldu ama gitmedi daha gidecek.Kız kas oranın artmıştır belki o yüzden tartıda değil aynada gorunuyordur.
19undaydi dimi ölçüm. Tartıda görmek güzel tabi ama incelip sikilasmak daha guzel bence.Olabilir tatlım ölçü gününde belli olacak. Bacaklar baya bi sıkılasti gobegimde sanki içinde su varmis gibi oldu ama gitmedi daha gidecek.
Sporda doğru nefes alırsan kaslar çok iyi calisiyormus. Ondan incelmis olabilir ama tartida gitse daha mutlu olurdum bende protein yapayım diyorum dukandan alisigim 3 gün yapsam baya farkeder
Evet 19 az kaldı 2 ay sporum kaldı ise baslayinca nasıl gideceğim onu düşünüyorum.19undaydi dimi ölçüm. Tartıda görmek güzel tabi ama incelip sikilasmak daha guzel bence.
Bende 60larin hayalini kuruyorum. Sonrada 50ler umarım.Evet 19 az kaldı 2 ay sporum kaldı ise baslayinca nasıl gideceğim onu düşünüyorum.
50lili kilolara daha çok var hayaliyle yasiyorum
tamam tatlım cuma sabahı süpriz olsunKaptanım cuma tartılsam...
Gitmezse pes edip yiyebilirim çünkü..
Cumaya kadar böyle yapıcam tatlişkom. Bakalım ne olacak sürprizz büyük olur inşallah..
hedefim hoşgeldin tatlım çok özledik seni kilolar ne alemde şekerimMerhabalarr..
Takımda kimsecikler kalmamıştır dedim ama muska ve kollontai burada sanırım sevindim.
Kaptanım da buradadır.
Güzel bir dönüş yapmak istiyorum.
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?