Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Blanchecim sende mi buradasın?
Ben seni rüzgarda uçacak moda gelmişsindir diye düşünmüştüm.
yok daha ucamiyor. İzne ayrıldı aslında arada uğruyor. Dün uğradı hastalanmış maalesef.
Rakibemm, geldim geldim. Var mı yeni rakiben bakayım?
Seval senin ustune rakibe koklarmı fıstık. Tayin işleri var bu hafta yoğun pek giremiyor.
Kilo alma topigindekiler çok guzel kilo aldırıyor diye bebe bisküvi si yiyolar haberin olsun.

Son düzenleme:
O diyet nasi bisey canm.
Yapacağından değil de( kovulmaya niyetin yok.) merak ettim

aman deneme başta mutluluktan uçuyosun yaparken açlıktan halsizlikten ölüyosun.....
1 gün sırf yumurta haşlama
1 gün sırf patates haşlama
1 gün sırf sebze
1 gün sırf meyve
1 gün sırf tavuk

1 kilo patates yiyip doymadık biz o patates günü :))) açıız diye söylendik durduk....

Ne sandın kız
Bi tanedir muskamm..

maşallah valla....

kızzııım bebe bisküvisi kraker neee.... adam gibi yumurta neyim yesene..... bebe bisküvisini kilo almak isteyip alamayanlara tavsiye ediyolar :))

İyi gibiyim bi kahvaltı daha ekmeksiz bitti.

ekmek sevmediğimden bu durum bana pek acıklı gelmedi :)

Dün kactin? Bide hergunmu tartiliyorsun?

iki gündür 73,9 dum.... her gün tartılıyorum ben biliyorum yanlış ama olsun........ yuksek çıkarsa da çok sallamıyorum... mesela geçen hafta oldu 73,8 e indim ertesi gün 74,8 dim hiç kaçamak yok bir şey yok vücut bu oluyor... kafasına göre takılıyor :)

Bende her gün tartiliyorum ama bugün yapamayim diye uyanır uyanmaz su içtim..

Kız kahvaltı benim günü geçirme sebebim ekmek reçel yiyecek sabah diyerek günü atlatiyodum. Bi garip oldum şimdi.

Afiyet olsun bende aynı Durumdayım balon gibi sistim

Günaydın kızlar dün kendime mont aldım 36 beden:)
Kilo vermiyorum ama incelmisim.
Üst pek yok ama alt var hala dün hoca toplantı yaptı hepiniz semirdiniz dedi ne yiyosunuz dedi. Hepsi anlattı. Ortaya komik şeyler çıktı. Bana da troidine bi baktım dedi. Bugün kahvaltı yapınca gidip baktiramadim. Yarın yada cuma troidleri kontrol ettiricem.

Kız kas oranın artmıştır belki o yüzden tartıda değil aynada gorunuyordur.
Olabilir tatlım ölçü gününde belli olacak. Bacaklar baya bi sıkılasti gobegimde sanki içinde su varmis gibi oldu ama gitmedi daha gidecek.
Sporda doğru nefes alırsan kaslar çok iyi calisiyormus. Ondan incelmis olabilir ama tartida gitse daha mutlu olurdum bende protein yapayım diyorum dukandan alisigim 3 gün yapsam baya farkeder

19undaydi dimi ölçüm. Tartıda görmek güzel tabi ama incelip sikilasmak daha guzel bence.

günaydınlarrrrr

Kaptanım cuma tartılsam...
Gitmezse pes edip yiyebilirim çünkü..

Cumaya kadar böyle yapıcam tatlişkom. Bakalım ne olacak sürprizz büyük olur inşallah..
tamam tatlım cuma sabahı süpriz olsun
Merhabalarr..
Takımda kimsecikler kalmamıştır dedim ama muska ve kollontai burada sanırım sevindim.
Kaptanım da buradadır.
Güzel bir dönüş yapmak istiyorum.
Nasılsınız?
hedefim hoşgeldin tatlım çok özledik seni kilolar ne alemde şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…