- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.501
Annecim yarın sabah tartılıp kilom ile birlikte sana ve arkadaşlara hesap vermeye başlayacağım . Eski mehalim yeni mustang geri geliyor savunun anacımmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemmmmm Şenizsen elimi tutarsında ben bırakırmıyım hiççzemuszemus. bak bu seslenişin nasıl yüreklendirdi beni anlatamamkaydirigubbakcemile5
evet annecim diğer arkadaşlarda sesimi duyacak biliyorum . ve senle yarından itibaren el eleyiz inşallah :dance:
iste bu benim kizim::zemuszemus
oy oy canim benim birbirimizi yüreklendirip aslan gibi oluruz valla. yeterki canimiz sag olsun saglik sihhat olsun. hadi benim gülüm yarindan itibaren basliyoruz. ay bende helecan yaptim cokta sevindirik oldum ay varligin yeter be güzelim..kaydirigubbakcemile2
selam yeniden..
kallisim bir bakayim amazona ben.. bende kayitli degilim oraya benim büyük kiz kayitli. sorusturayim yarin canim. türkiyeye gönderiyorlarmi bilmem. türkce sayfasi varmi?. gerekirse ben alir gönderirim sorun yok. yalniz ayca söylesin hangisinin uydugunu..
günaydin sekerparelerime..a.s.
bende büyük bir istekle güne basladim.. okulda ögrendigim gibi güzel bir grafik hazirladim pcde. ilkokul cocugu gibi rengarenk boyadim süsledim. kilomu ölcülerimi yazdim.
kizimla elele hedefe kosmaya hazirim..:1hug:
ha kilom 85,2
mustangim bak ne diyecegim. benim bu durumda 77 kiloya inmem lazim sen 60 olana kadar. haksizlik olmasin anlastikmi?
mersacım hiçde öyle degil ben seni bazı haftalar imrenerek takip ettim . şimdilerde şevkini yitirmiş olabilirsin ama ben inanıyorumki toparlanacaksın . hepimiz bazan aynı durumları yaşıyoruz ....:1hug:
evet artık şu ipin ucunu tutmanın zamanı geldi . Kallisteeeeeee sana sesleniyorum lütfen toparla beni artık yoksa başladığım yere çok çabuk varacağım . sanki hiç diyet yapmamış hiç o kadar kiloyu ben vermemişim ve ne yapacağımı hiç bilmiyormuş gibi hissediyorum .
eski arkadaşlar reyhan annem cedric bijom ve yeni takım arkadaşlarım evet ciddi ciddi yardımınızı istiyorum nerden başlıcam ne yapacam. istediğiniz kadar paylaşımda yapacam ama acilen toplanmam kendime gelmem gerekiyor. eski günşere vede umutsuzluklara düşmek istemiyorum
ne yapayım ilk olarak yarından itibaren yediklerimi yazmaya başlayım mı ne dersiniz?
kallisim şu resim işi bak aklıma ne geldi senin mesajı okuyunca gözümde canlanan kareyi anlatım sana ikimizde şovalyenin karşısında ellerimizde paletler fırçalar böylee içimizdekini dışımıza çıkarmış boynumuzda fular kafamızda şapkaa hahahahaha ayy bayıldım bak yazarkende
arkadaşım bende aynı aynı durumdayım bende aynı umutsuzlukları yaşamak istemiyorum elele verelim birbirimize destek olalım aynı yardımlardan bende istiyorum biliyosun bir dönem takımın eniyi kilo vereniydim şimdiki halime bak ilk defa kilo almış durumdayım vermeyi bırak.bende yediklerimi yazacam aynen kimse kızmasın tabi eleştirin ki bende utanıp yemem belki.
merhabalar canlarım... kontrole gelmiştim selam vereyim dedim.. bugün çok işler açtım başımakaydirigubbakcemile3 kızımın tüm boyalarını topladım ve malzemeleriniyerimseniben oturdum resim yapmaya çabalıyorum :roflol: başarılı olduğum söylenemez ama bir kaç günlük pratikten sonra yapabileceğime inanıyorumzemuszemus ourda başarırsam sizinle paylaşırım...
chocalate tebrık ederım canım
arkadaslar bu gece dokuzbucukda gıdıcem kısmetse antalya ya.haftaya pazarda donmeyı planlıyorum o yuzden bılg goturmemeyı dusundum zaman sınırlı dıye.ama babamdan gırer katılırım sızlere merak etmeyın dıye not bırakayım dedım.kendınıze ıyı bakın
selamlar herkeze kallisteciğim çok özür diliyorum bugün sabah evden erken çıktığım için bildirim yapamadım keşke akşam yapsaydım 128.5 la başladım pazartesi günü ve sabah 126.5 tum yani 2 kilo vermişim bu hafta
bende sizlere kendimden bahsedeyim 12 senelik evliyim 11 sene çocuğum olmadı sürekli tedaviler hormon ilaçları iğneler derken bu hale geldim birde çocuğum olmadığı için bide ev hanımı olduğum çin sürekli yemeğe saldırıyordum evlendiğimde zaten 85 kilodum ama boyum çok uzun olduğu için kaldırıyordum 5 sene öncesi hayatıma sporu sokmaya başladığımda tartıya bir çıktım 136 kiloyum şok oldum.ve yavaş yavaş 1.3 kiloya indim sonra yine tüp bbk tedavilei stres 112 ye çıktım ve drlar kilo vericeksin diyorlardı ve 112 kiloda hamile kaldım ve 126 kilo ile doğuma girdim ve tabii 2 kiloda doğumdan sonra aldım kaynarlar lokumlar 9 ay boyunca yattım bebeğimi düşürmayayim diye eve kapandım ve herşey yedim bebeğim in gelişimiyavaş gidiyordu ve nihayetde 2 300 bebeğim doğdu iki kiloya indi hastaneden çıkarken ama ben bir sene boyunca ben herşey yemeğe başlamıştım hareketde yoktu o yüzden doğumdan sonra o yeme elışkanlıklarımı değiştiremedim bir türlü ama pazartesiye kadar bu hafta tek kaçamağım dün sabah yediğim 3 dilim börek oldu ama yinede vermişıM
reyhan abla bu kadar eleştiri bekemiyordum yukrıda bahsettiğim gibi yeme alışkanlıkları değiştirmem gerekiyor sizlerin sayesinde sizlerde güç alarak enim amacım kimsenin sevkini kırmak değil buradaki arkadaşlar kaçamaklarını yazıyorlar mesela dün kallistecim bile ekmeksiz kebap yediğini yazmış ne olacakki ben o böreklere çok üzüldüğüm için sizlerle paylaştım yoksa kimseyi imrendirmek için değil kimisi dondurma yediğini yazıyor herkez anlatıyorki ben daha takıma yeni girdim kimseyitanımıyorum bile bugün spor salonuna gidiyorum diyetisyenimiz bile arada olabilir o tür kaçamaklar dedi çok üzüldüğümü sleyince ertesi gün dikkat et yediklerine sporu fazlalaştır dedi benimde buradaki herkeze saygım var oksa girmezdim zaten çıkmıştım kallistecim tek rar davet edince tekrar geldim
tebrik ederim seni alkisalkisalkis mis gibi bi sesin ,bi okadar güzelde yüzün var canım ..yakında arzuladıgın kiloyada inince süper ötesi olacaksın ...alkisalkisalkis
evet artık şu ipin ucunu tutmanın zamanı geldi . Kallisteeeeeee sana sesleniyorum lütfen toparla beni artık yoksa başladığım yere çok çabuk varacağım . sanki hiç diyet yapmamış hiç o kadar kiloyu ben vermemişim ve ne yapacağımı hiç bilmiyormuş gibi hissediyorum .
eski arkadaşlar reyhan annem cedric bijom ve yeni takım arkadaşlarım evet ciddi ciddi yardımınızı istiyorum nerden başlıcam ne yapacam. istediğiniz kadar paylaşımda yapacam ama acilen toplanmam kendime gelmem gerekiyor. eski günşere vede umutsuzluklara düşmek istemiyorum
ne yapayım ilk olarak yarından itibaren yediklerimi yazmaya başlayım mı ne dersiniz?
kallisim şu resim işi bak aklıma ne geldi senin mesajı okuyunca gözümde canlanan kareyi anlatım sana ikimizde şovalyenin karşısında ellerimizde paletler fırçalar böylee içimizdekini dışımıza çıkarmış boynumuzda fular kafamızda şapkaa hahahahaha ayy bayıldım bak yazarkende
ışte bu annem ya aylardan sonra ilk defa geçen seneki gibi takım ruhunu hissediyorum. Eski arkadaşlar hatırlarlar nasıl sıkı bir takımdık biz ve şimdi yeni gelen arkadaşlarımızda hissedecekler bunu ben bugun bunu hissettim. Asyamda gelseydi demi annem .
kallisimmmmm duyuyosun okuyosun demi .
Annem sende yorgunsun sanırım bende kaçıyorum yarın sabah yeni bir umut ve taze kanla yarışa devamm kocaman öptümm iyiii geceler
gayet güzel gitmişsin canım ya benim şahsi fikrimi soracak olursan özel bir diyet yapma ben hep bunu savundum herşeyden ye ölçülü ye. böyle diyet çeşitleri çok sağlıklı gelmiyor sonrası içinde hızla kilo alınmasına neden oluyor gibi geliyor bana. ama yinede kendin için en iyisi sen bilirsin elbetyerimsenibenselammm,
sabah bir dilim ekmek ve kati yumurta
öglen sade bir tost
birazdan ara yemek yesil elma yiycem
aksam .. henuz bilmiyorum
pazartesi günü belki cedri arkadasimizin bahsettigi 5 ögün diyetini yapmaya basliyabilirim
zor bir diyete benziyor
ama cezayi hak ettim
reyhan ablamla şu diyaloglarınızı görünce çok evindim ve çok heveslendim ben de...gerçekten bir kıvılcım almış durumdayım.Allah şevkimizi söndürmesin inşallahhhhh...aminn