- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.541
bende çok azalttım kallisim ya günde 3 taneyi geçmiyor ama tamamen bi atamadım ya. psikolojıkmı nedir yanımda sigara yoksa içmeyim diye paket almadıysam okulda nasıl gezeliyorum anlatamam nasıl böyle uyuşturucu bağımlısı gibi ama yok çantamda varsa aklıma bile gelmiyor çok garip değil mi:) aman aman sen az nazını çekte bıraksın bari.
mustangım olamadı malesef çekeyim dedim ama naz filan değil bu sadece çabalamamak ben inanmıyorum bir çok sebep varken insan sadece içinden seçeceği tek bir sebep için çabalayabilir ama o yapmadı ve senin yüzünden diyebilmek için harcadı tüm çabasını.. öyle kızgınım ki öyle kırgınım ki anlatamam.. neyse buda böyle olsun sağlık olsun diyelim ama şeytan diyor ki 3,5 yılın ardından al sende başla ve sensin suçlusu de... :gitme:
yurtdışında yaşayan arkadaşlarım piacım sen varsın reyhan ablam sen varsın sizden bir ricam var ablacım senden isteğim çok oldu ama :)) türkiye dışında üniversite dengi sanat okulu gerekiyor ayça kızıma yine bildiğiniz varsa adını filan yazabilirmisiniz... yazışmalar yapması gerekiyor anne sen araştırırmısın dedi onda hiç vakit yok bende belki sizinde bildiğiniz olabilir diye düşündüm nasıl ama iyi düşünmüşmüyüm lülülülülülü