Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam düşünüyorum CADIARZU ama aklıma hep muzur şeyler geliyor:utangac::kedi:

söyle o ceylana:roflol:

vallahi muzur şeyler gelmesin mustangcım -tatlicadiarzu- köleden beterim akannehir karın ve ssk tokluğuna çalıştırıyo sabahtan akşama kadar izin yok bişey yok mafoldumben arkadaşlarımı bile anca yanıma gelirlerse görüyorum yemek yapmak için erken çıkmaya bile zar zor izin alıyorum ve beyfendi hergün değişik yemek istiyor kaydirigubbakcemile3 akannehir

bir dedin bin işittin yarama parmak bastın :roflol: hadi öptüm şeker opuyorumnanaktan

şeker ceylanım hem bebe yapmaya çalışmak hemde gerisini sen düşün dersen benim aklım ancak bu kadar çalışır hhahahahaha

selamlarrrrrr. cok soguk var cok bugün ögleyin kar atistirmis biraz ben görmedim ama. kaloriferleri actik valla. birde seyyy
kizlar ya ben 3 defadir belime akupunktur yaptiriyorum belimde ve ischias bölgesinde agrim vardi.
ilk akupunkturdan sonra o bölgede agri kalmadi ama vücudumun agrimiyan hicbir yeri yok. sanki atesim var kirikligim var gibi. bu akupunkturdanmi oluyor yoksa benmi hastayim yada son ihtimal ben devamli oturmaya alisik degilim ne evde nede iste hep devamli hareket halindeyim bir saat oturduysam 3 saat ayakta calisiyorum yürüyorum falan simdi devamli oturuyorum okulda.. sirtim kollarim omuzlarim dehset agriyor..dün erkenden yattim sabah 7de zor kalktim öyle yorgunum ve agrilarim var..
bugünün raporu::
sabah kahvesi kahvaltida bir nashi armutu ögleyin peynirli bir sandvic 150 gr yogurt.. aksam bir tavuk budu iki dilim ekmek bir muz.

bu nasil beslenme be? yazip kagida dökünce ne sacma sapan göründü.:umursamaz:

Annecim hoş geldin bu kadar ağrın olmasına üzüldüm :( üşütmüş olma ihtimalin yüksek ve de tabi yorgunluğun stresin ağrılar üzerinde çok etkisi var. bende her yerim ağrıyor aslında bugun nöbetçiydim hala ayaklarım sızlıyor.

yediklerin oldukça az görünüyor peki hiç tartılmı ilerleme varmı .

bende bugunki raporu vereyim sabah tartıda 64.5 kg gördüm .

sabah: 2 dilim kepek ekmekle yağsız tost yaptım arasınada bir dilim domaets koyup şekersiz çayla içtim yedim .

ara 1 elma hüplettim

öğlen toplamda bir porsiyon olacak şekilde salata+mercimeklibulgur pilavı yanında yarım kepçe cacık

ara okuldan çıkmadan 4 ceviz sonra evde 4 marul yaprağı ve az karnıbaharla yaptığım salata ve küçük kasede puding

akşam 5 dilim domates yarım közlenmiş sade patlıcan yedim .
bundan sonrada olsa olsa mandalina yerim .işte böyle yani.

40 dk kardiyo yaptim ( en iyi yag yakiciymis)
20 dk karin egzersizleri
100 defada ip atladim

bi kahveyi hak ettiiiimmmmmm
ama önce bir bardak süt icicem

Pia cım spor yapman ne kadar harika . ve ben ne kadar çok imreniyorum . benim en büyük özürüm bu malesef okadar tembelimki totomu kaldırıpta iki egzersiz yapamıyorum . off off.

yediklerin gayet güzel görünmekte inşallah hep böyle devam bu arada olmak istediğin kilo kaç yani vermen gereken kilo ne kadar merak ettim

bazen bende oluyorum öyle...bazen aylarca birakmayip yaptigim oluyor bazen bir sene hic yapmiyorum..ama israrla dene ilk baslar zor oluyor sonra vucud istiyor sporu

bu cuma 62,600 geldim
olmak istedigim kilo 57 aslinda 55kaydirigubbakcemile3 boyum 164 pigmelerdenim yani bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

40 dk kardiyo yaptim ( en iyi yag yakiciymis)
20 dk karin egzersizleri
100 defada ip atladim

bi kahveyi hak ettiiiimmmmmm
ama önce bir bardak süt icicem

bazen bende oluyorum öyle...bazen aylarca birakmayip yaptigim oluyor bazen bir sene hic yapmiyorum..ama israrla dene ilk baslar zor oluyor sonra vucud istiyor sporu

bu cuma 62,600 geldim
olmak istedigim kilo 57 aslinda 55kaydirigubbakcemile3 boyum 164 pigmelerdenim yani bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

detttttt kiz ne pigmesi tövbe de bakimmm :olmaz: :olmaz: anaaaa biz ne diyelim sen pigme isen cücemi?
bende 163 tüm bir zamanlar simdi tas catlasin 161.
ama cok haklisin spora baslamasi ne kadar zor olsada alisinca insan kendi istiyor sporu
bende bir baslasam cok istiyorum aslinda ama cok tembellestim :umursamaz:

yediklerim azmi mustangim? ama oldugun yerden kalkmazsan saatlerce cok bile yediklerim.. 600gr düsmüsüm ben canim senin gibi kiloyla gitmiyor nedense. hafta dolana kadar dikkatlice diyetimizi yapip sonunda karsilastiralim bakalim toptan ne kadar vermisiz tamammi?

ceylan reyhan ablacım herkese iyi akşamlar.reyhan ablacım geçmiş olsun akupunktura başlamışsın bel ağrısı çok kötü.siz kalorüfer yakmaya başlamışsınız bizim burda hala denize havuza giriliyor.tabi en çok girenlerde almanlar. millet nerde herkes dizilerinemi takıldı.bu günü iyi geçirdim yeme konusunda akşam 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim abur cubur hiç bişey yoktu bugün günü böyle bitirirsem süper.

iyi aksamlar mersacigim. ya canim mersin sicaktir tabii cennet gibi bir yer oldugunu duyuyoruz cok sanslisiniz..
gün bitti diye düsün mersa baska sey yemek aklina gelmez dislerini fircala ve gün bitti diye sartlandir kendini bende cok zor basediyorum aksam kacamaklariyla

2 gündür çok yoğundum giremedim.hep cocostarın denetimini okuyodum dün bende denetimdeydim neyseki gayet iyi geçti ama beni stresi mahvetti .ilkokul çocukları gibi kendimi sınavda hissettim.bu günde sitenin elektrik ödemeleri vardı internet bankacılığından işlemleri yapıyorum ama önce bu işleri bilmiyodum .geçen gün şifremi değiştirdim bu gün girmeye çalışıyorum şifre yanlış ve tabi hesap bloke oldu ay allahım ne gündü neyse onuda hallettim şimdi rahat bir nefes aldım ve geldim buraya oturdum.

ceylan reyhan ablacım herkese iyi akşamlar.reyhan ablacım geçmiş olsun akupunktura başlamışsın bel ağrısı çok kötü.siz kalorüfer yakmaya başlamışsınız bizim burda hala denize havuza giriliyor.tabi en çok girenlerde almanlar. millet nerde herkes dizilerinemi takıldı.bu günü iyi geçirdim yeme konusunda akşam 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim abur cubur hiç bişey yoktu bugün günü böyle bitirirsem süper.

mersa bizde mersin anamura taşındık yeni..o nasıl sıcak öyle yaa..izne gittik balıkesire hırkalarla gezdik..burda yine efil efil oldukkaydirigubbakcemile3
sen merkezdemisin

iyi aksamlar mersacigim. ya canim mersin sicaktir tabii cennet gibi bir yer oldugunu duyuyoruz cok sanslisiniz..
gün bitti diye düsün mersa baska sey yemek aklina gelmez dislerini fircala ve gün bitti diye sartlandir kendini bende cok zor basediyorum aksam kacamaklariyla

tamamdır ablacım sana söz veriyorum başka bişey yemiycem belki bir sütlü neskafe içerim o kadar.burası sıcak ama sabahları çok serin .benim kızlar sabahçı saat 6 da ayaktayım ceketle dolaşıyorum .şimdi bizim site alman kaynıyor bu mevsim doluyolar..bu gün kızları gönderdim balkona çıktım bide baktımki alman bir çift sabah 7de denizden çıkmışlar buz gibi suda duş alıyolar heralde içleri yanmış ne diyim.tabi burası onlara göre kaynıyodur heralde.

mersa bizde mersin anamura taşındık yeni..o nasıl sıcak öyle yaa..izne gittik balıkesire hırkalarla gezdik..burda yine efil efil oldukkaydirigubbakcemile3
sen merkezdemisin

evet canım ben merkezdeyim ama şehrin biraz dışındayım.sen çok uzaksın belki antalyaya daha yakın olabilirsin.ay nihayet benim memlekettende birisi çıktı.

Piacım asıl pigme benim bende 158 cm boy. ee malum kilonunda en fazla 58 olması gerek ama nerde.

ok annem cumartesi günü bakalım haftada kilo verme durumu nasıl olacak.

mersacım azcıkta olsa toparlanmana denetiminin iyi geçmesine çok sevindim .iide ne denetimi yahu bu

birdew canı sıkan bir konu yarından itibaren 3 gün öğleden sonra 5 kadar toplantım olacak ve ben okulda öğle yemeği yiyemeyeceğim dışarda yemek durumda kaldım ve ne yapacam nasıl kaçamaksız geçi,recem onun sıkıntısındayım şunada. yanımda hazırlasam götürsem bişiler mümkün değil yiyuebileceğim bir ortam yok. off

evet canım ben merkezdeyim ama şehrin biraz dışındayım.sen çok uzaksın belki antalyaya daha yakın olabilirsin.ay nihayet benim memlekettende birisi çıktı.

evet mersine antalyadan daha uzağız..bide silifke yolu kötü..insan o yolu hiç göze alamıyor yaa..

Piacım asıl pigme benim bende 158 cm boy. ee malum kilonunda en fazla 58 olması gerek ama nerde.

ok annem cumartesi günü bakalım haftada kilo verme durumu nasıl olacak.

mersacım azcıkta olsa toparlanmana denetiminin iyi geçmesine çok sevindim .iide ne denetimi yahu bu

birdew canı sıkan bir konu yarından itibaren 3 gün öğleden sonra 5 kadar toplantım olacak ve ben okulda öğle yemeği yiyemeyeceğim dışarda yemek durumda kaldım ve ne yapacam nasıl kaçamaksız geçi,recem onun sıkıntısındayım şunada. yanımda hazırlasam götürsem bişiler mümkün değil yiyuebileceğim bir ortam yok. off

canım saolasın evet bu günü iyi geçirdim.ben sitede başkanım ya hesapları denetlemeye geldi dün deneticiler bütün hesapları didik didik ettiler çok heyecan yaptım kendimi sınavda sandım ama hesaplarım çok iyi olduğu için hatta bankada paramızın birikmeye başladığını görünce teşekkür ettiler.iyi geçti yani.bu günde çok yoğundum elektrik ödemesinin son günüydü az para değil 20 bin lira ödeme yaptım bu gün küçük bir hata bile yapma şansım yok yoksa bedeli çok büyük olur.

evet mersine antalyadan daha uzağız..bide silifke yolu kötü..insan o yolu hiç göze alamıyor yaa..

evet yollar çok kötü her yer uçurum .allah korusun 2 yıl önce antalyaya giderken bir kamyon beni çok kötü sıkıştırdı allahım korudu çok büyük bir kaza atlattık.arabayı kenara çektim ama direksiyona yapışmışım eşim arabadan çıkaramıyor sinir krizi geçirdim ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu.ay allahım kimsye kaza bela vermesin.ama türkiyede en az kaza olan yol antalya yoluymuş hız yapamıyorsun viraj ve uçurumdan dolayı.ve daha dikkatli gidiyosun.yoksa yolları iyi olsa 1 günlüğüne yine gideriz antalyaya ay ne de güzel olur.ama yollar çok kötü dediğin gibi.

mustang cım hediyen için teşekkür ederim arkadaşım.benimde bu elbisede gözüm kalmıştı gittim geldim ama bir türlü alamadım puanım hiç bişey almaya yetmiyor zaten.belki beni motive edr bu elbise saol arkadaşım bol puanım olrsa bir gün bende size hediyeler alacam söz önce kallisteyle sana.opuyorumnanaktan

slmlar çok moralim bozuk arkadaşlar özür diliyorum kalliste canım dün misafirlerim vardi bebek görmeye geliyorlar bende bebeğimi götürüyorum eşe dosta diyorum ikram yapmayın diyetteyim ama olmuyor mecbur yiyorum yarın yine misafirim var bebek tebriği için çok dikkat etsemde tatlarına bakıyorum o yüzden ben bir süre takıma katılmayayım dışarıdan bir süre burada olurum takımın başarısınıda atkilemek istemiyorum geçen gün bana hatırlatma yapmıştın çünki inşallah benim gez melerim ve misafirlerim biterde bende diyetimi daha düzenli yaparım çünki cumaya kadar şu anda misaf,rlerim var hergün doluyum geçen hafta ne güzeldi 2 kilo vermiştim hatta hafta sonuda 1 kilo vermiştim 125 e düştüm şu anda geçen hafta 128le başlamıştım ama 2 gündür hiçte iyi olmadı o kadar saçma adetlerimiz varki doğum yaptım diye herkez tebriğe geliyor sonrada sen o kişilere bebek götürüyorsun herkez darılıyor bana daha bebeği getirmedin bize diyorlar ben sırf ikram yüzünden gitmek istemiyorum

Back
X