Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Reyhan ablacım ağrıların alışık olmadığın ortamdan olmuştur benim ablamda öyle hani bana geliyor ya dinleniyor oturuyor ama ev işi yapmıyor e-e-e istanbulda bahçesi va otelin bu yaz orda çiçeklerle geçirdi tabi bana gelince her yeri ağrıdı yatamıyor kalkamıyor elim ağrıyor kolum ağrıyor tüm kemiklerim ağrıyor diye sızlandı durdu :)) seninde inşallah geçicidir ablacım..

canlarım benim aklıma yeni geldi :(( hani her hafta en iyi kilo verene hediye verecektik ya.. çikolatıma taktım tektaşı acımadım paraya pula:roflol::roflol:

ç
mustangıma 1 yıldır göremediği yediklerimin listesini vereyimde analiz yapsın :)) tısım yaa ne 1 senesi, daha tatile çıkmadan burdan beraber ayrıldığımız güne kadar yazmadıkmı gün gün a-a-a-aaa uyus etme beni yazdım yazdım :))

..

:roflol::roflol: ayy nedense senin yediklerin hiiiiiççççç dikkatimi celbetmemiş. acaba neden akannehirhihoyyyt

ben bu hafta listeyi göremedim kime hediye alıcaz :uhm: gerçi dükkanlarda bişey kalmamış ama :umursamaz:

arkadaşım anamura nerden geldiniz.alışabildinizmi büyük şehirden geldiysen zor olmuştur.ama ben memleketimi çok seviyorum ya...
tayinimiz çıktı canım..çok büyük değil ama şirin ve ihtiyaçlara cevap veren bi yer..evet herkes çok sever memleketini..bende çok özlüyorum:gitme:
günaydınlarrr
canım allah bağışlasın yavrunu benim 12 sene çocuğum olmadı diğer mesajlarda okuduysan eğer bizim ev 20 gün 15 kişi kalıyordu ve bebeğim emmedi yok sütün yok şunuda ye bunuda ye istemediğim şeyleri yedirdiler bana bak hamileykende yemedin beslemedin bebeğini diyorlardı herkez doğumdan sonra kilo verir ban aldım 4 kilo zaten kilolu hamile kalmıştım ama nafile ne bebeğim emdi nede şakır şakır sütüm geldi kayınvalide sorunları oldu ben de stresten sürekli yedim alt üst oturuyorıuz kaınvalide ile bütün günde evdeyim bebeğimi büyütüyorum hemen hemen hergünde misafirim var ama sana bravo yapıpta yemediysen yani ben geçen haftaya kadar gram vereniyordum geçen hafta 3 kilo verdim ama bu hafta vereceğimi zannetmiyorum
başına gelenlere üzüldüm canım..inşallah en kısa zamanda atlatırsın..yazılanları şuan çok takip edemedim..bilg kesin kurulana kadarda böyle günde 2-3 mesajla devam edebileceğim malesef...inanırsan verirsin canım..yeni kıyafet alma..hatta kıyafet almaya git,beğendiğin şey üstüne olmazsa moralin bozulur,tam gaz devam edersin hırs yaparsın benim öyle olur hep..kendime bi hedef seçerim kıyafetlerde,içine gireceğim diye..sonra çabalarım işte..ama 3 aydır kılımı kıpırdatmıyorum..inşallah kurbana kadar biraz daha zayıflayıp çok şık bi elbise alıp herkesi şaşırtmak istiyorum..:kedi:
Canım seni tebrik ederim azminden dolayı:lepi: bebeğinide sağlıklı günlerde büyütürsün inşallah a.s.
lohusalık dönemini metabolizman çok çalştığı için iyi değerlendirmişsin yerimseniben
teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan..baktım millet abla diyor bende diyeyim dedim:kedi:

canzi3445 ( 75.1 / 75.1 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 63.4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
xTABU ( 93.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 79.0 / 77.3 / 1.7 / 2.15% )
mersa ( 77.5 / 78.0 / -0.5 / -0.65% )
cedric ( 107.2 / 105.3 / 1.9 / 1.77% )
Pia ( 60 / 62.6 / -2.6 / -4.33% ) ( 9.takımdan ayrılan arkadaşımız geri döndü bizimle devam ediyor )

ben yüzde oranına göre verdim hediyeyei verilen kilo miktarına göre değil...yarışmanın kuralı gibi yani..

:roflol::roflol: ayy nedense senin yediklerin hiiiiiççççç dikkatimi celbetmemiş. acaba neden akannehirhihoyyyt

Al gözüne soka soka yazıcam bundan sonra :olmaz:

sabah 1 yumurta
ara kayısılı aktivia
öğlen ufak bir sandviç peynirli domatesli
ara 1 bardak ayran
akşam hiç acıkmadım salata yicem o yüzden

evet sabahh yarım kase nesfit tamamını bile yiyemedim acayp tatlı geliyor artık nedense.CADIARZU
arada yarım elmabuyrunnnnnnnnn

öğlen işte vurucu darbe akannehirtavuk şinitzel ica tea yanında
ara yemedim oaha yani daha ne yiyim demi :mymeka:

akşamda yarımdan biraz fazla muz küçücük elma 1 mandalina ile salata yapıp yedim . dahada şiştim:içelim:

sabah tartıda 64.4 gördüm

detttttt kiz ne pigmesi tövbe de bakimmm :olmaz: :olmaz: anaaaa biz ne diyelim sen pigme isen cücemi?
bende 163 tüm bir zamanlar simdi tas catlasin 161.
ama cok haklisin spora baslamasi ne kadar zor olsada alisinca insan kendi istiyor sporu
bende bir baslasam cok istiyorum aslinda ama cok tembellestim :umursamaz:
tövbe tövbe tamam :ecrin_bebek:
ya birde agrilara da iyi geliyor.. bi ara pilates yapmistim duzenli sirt boyun agrisi diye bisey kalmamisti...ama suan bütün kaslarim sizliyor taaa derinlerdeki bile... bu karin egzersizleri felaketmis yaa.. ama tamam liyabiliyorum ... hirs yapiyorum ozaman iyi oluyor... azar azar yürüseniz.. bir baslayinca arkasi gelir yerimseniben
Piacım asıl pigme benim bende 158 cm boy. ee malum kilonunda en fazla 58 olması gerek ama nerde.

ok annem cumartesi günü bakalım haftada kilo verme durumu nasıl olacak.

mersacım azcıkta olsa toparlanmana denetiminin iyi geçmesine çok sevindim .iide ne denetimi yahu bu

birdew canı sıkan bir konu yarından itibaren 3 gün öğleden sonra 5 kadar toplantım olacak ve ben okulda öğle yemeği yiyemeyeceğim dışarda yemek durumda kaldım ve ne yapacam nasıl kaçamaksız geçi,recem onun sıkıntısındayım şunada. yanımda hazırlasam götürsem bişiler mümkün değil yiyuebileceğim bir ortam yok. off

bu gidisle olucak mustangcimm...
bence hazirlayin sandivicinizi yada haslanma böyle sivi olmayan artik ne uygunsa evde hazirlayin götürün .. mutlaka uygun bi ortam yaratabilirsiniz... ben umursamiyorum valla
yeri geliyor termusumu koyuyorum höpür höpür iciyorum yesil cayimi
elmami yiyorum.. kaydirigubbakcemile4

bende raporumu veriyim cok ic acici degil ama fisfisfis
06:30 bir cikolatali ekmek
10:00 bir yesil elma
14:00 bir tabak bulgur pilavi ve turlu
16:00 salata ve kucuk bir parca hamur
ve dondurmaaaaaaadelikafadulden herkes yerken ben bakicakmiydim:dilcikar:
günde 1lt dondurma yiyen birisi icin bu imkansiz heralde dimii:1closedeyes:

yazilari tek tek tek tek okudum kalliste, ohcanimadegsin,ceylan,chokogirl, bijoux, mersa, cedric, canzi... herkesi sevgiyle kucakliyorummmopuyorumnanaktan

selammmmmmmmmm
mersacigim gece koyun ve snitzel sayma bölümüne sesli sesli güldüm.. ama canim benim sabah kalkinca ne gurur duydun degilmi kendinle. nasilmutlu oldun degilmi? bende seninle gurur duydum bak yeminle. helal olsun sana uzattigim eli geri cevirmedin..vereliniortak
kallisimde cevirmemis elimi listesine bakinca gözlerim yerinden cikti. canim cok az yemissin ya benmi cok pisbogazim nedir. durun bende raporumu vereyim
sabah kahvesi sooonaciiimaaaa bir dilim ekmek bir dilim peynir ara bir muz öglen ayse kadin fasulye 4 servis kasigi yarim dilimde ekmek.aksam coban salatasi corba.

kallisim ya banada hareketsizlikten agriyor gibi geliyor heryerim . yani yorgunlugum cikiyor dinlenince haftaya firmaya gidiyorum 3 hafta kendime gelirim calisinca:oklava:
diyorum sana rahat batti bana. :oklava:

bende raporumu veriyim cok ic acici degil ama fisfisfis
06:30 bir cikolatali ekmek
10:00 bir yesil elma
14:00 bir tabak bulgur pilavi ve turlu
16:00 salata ve kucuk bir parca hamur
ve dondurmaaaaaaadelikafadulden herkes yerken ben bakicakmiydim:dilcikar:
günde 1lt dondurma yiyen birisi icin bu imkansiz heralde dimii:1closedeyes:

yazilari tek tek tek tek okudum kalliste, ohcanimadegsin,ceylan,chokogirl, bijoux, mersa, cedric, canzi... herkesi sevgiyle kucakliyorummmopuyorumnanaktan

Piacım ya sen dondurma yediğin için kendine tepkiyle yazmışsın ama dondurma benim gözüme hiç batmadı ama bulgur yemişsin tamamda hamur ve çikolatalı ekmek neyin nesi:olmaz:

ay piacım bende sen sessiz kalıyorsun diye sana yazıp duruyorum :roflol:

seni çok iyi anlıyorum cxanım bende sırf bu yüzden misafirliğe gitmiyorum çünkü gerçekten hayır diyemiyorum. ama üzme canını elbet geçecek bugunler
canım çok zor oluyor ya vazgeçemediğim tek şey hamurşleri görünce dayanamıyorum yoksa beyaz ekmek ağzıma koymuyorum kızartma yemem reçeldi baldıda yemem ama hamurişleri mahvediyor iradede yok zaten olsaydı bu sayfada ne işim olurdu incecik olurdum
derincim tamam canım sen bilirsin erteleyelim takıma girişini, zaten yemeni toparlayıp diyet moduna geçemedikten sonra idara edebileceğimiz süre bellidir canım sen iyice toparlan.. davetler misafirler vs demişsin ardındanda eklemişsin mecburiyetten diyerek, mecbur kimse tutamaz canım seni sen kendin toparlanamıyorsundur bunu iyice düşün...
iyiolur canım kilo veremediğim için takıma zararım olur ben hazırım tamamen derim sana sizleri çok sevdim o yüzden aranızdan ayrılmak istemiyorum sizlerle çok şey öğreneceğime inanıyorum bebeğimden vakit buldukça gireceğim mecbur demem gezmeğe gitmem mecbur herkez hediyeleri ile bana gelmişler bende bir kez karşılığını vermek mecburiyetindeyim ama tabiii tabağı geri çevirmem gerekli diyetteyim deyip ama o iradede bende yok canım yoksa sen çevirebilirmisin

reyhan ablam yok bende az yedim biliyorum ama dışardaydım koca gün koşturmaktanda eve gelince canım bir şey istemedi bugünlük böyle evde sebze yemeği filanda yoktu olsa yerdim yaptım makarna yediler :))

ablacım bugün amazondan denemelik sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek, bir şirket aracılığıyle gelecek önce amerikadan adres verdiler bana o adrese gidecekmiş sonra o şirket alıp bana yollayacak iki kez kargo ücreti olacak ama ciddi ucuz ürünler var buraya göre mesela hani nakış işleriz ya muline coton ip deriz genelde çarpı işine yarar burada tanesi 2 lira eski parayla 2 milyon ama amazonda 105 tanesi 11 dolar varmı böyle bir şey yaaa.. mesela cd alıyoruz biz çok lazım oluyor 25 tanesini 25 milyona alıyoruz 100 tanesi 13 dolar şok oldum bunun gibi şeyler işte...

Son düzenleme:
Back
X