detttttt kiz ne pigmesi tövbe de bakimmm

lmaz:

lmaz: anaaaa biz ne diyelim sen pigme isen cücemi?
bende 163 tüm bir zamanlar simdi tas catlasin 161.
ama cok haklisin spora baslamasi ne kadar zor olsada alisinca insan kendi istiyor sporu
bende bir baslasam cok istiyorum aslinda ama cok tembellestim :umursamaz:
tövbe tövbe tamam :ecrin_bebek:
ya birde agrilara da iyi geliyor.. bi ara pilates yapmistim duzenli sirt boyun agrisi diye bisey kalmamisti...ama suan bütün kaslarim sizliyor taaa derinlerdeki bile... bu karin egzersizleri felaketmis yaa.. ama tamam liyabiliyorum ... hirs yapiyorum ozaman iyi oluyor... azar azar yürüseniz.. bir baslayinca arkasi gelir yerimseniben
Piacım asıl pigme benim bende 158 cm boy. ee malum kilonunda en fazla 58 olması gerek ama nerde.
ok annem cumartesi günü bakalım haftada kilo verme durumu nasıl olacak.
mersacım azcıkta olsa toparlanmana denetiminin iyi geçmesine çok sevindim .iide ne denetimi yahu bu
birdew canı sıkan bir konu yarından itibaren 3 gün öğleden sonra 5 kadar toplantım olacak ve ben okulda öğle yemeği yiyemeyeceğim dışarda yemek durumda kaldım ve ne yapacam nasıl kaçamaksız geçi,recem onun sıkıntısındayım şunada. yanımda hazırlasam götürsem bişiler mümkün değil yiyuebileceğim bir ortam yok. off
bu gidisle olucak mustangcimm...
bence hazirlayin sandivicinizi yada haslanma böyle sivi olmayan artik ne uygunsa evde hazirlayin götürün .. mutlaka uygun bi ortam yaratabilirsiniz... ben umursamiyorum valla
yeri geliyor termusumu koyuyorum höpür höpür iciyorum yesil cayimi
elmami yiyorum..
bende raporumu veriyim cok ic acici degil ama fisfisfis
06:30 bir cikolatali ekmek
10:00 bir yesil elma
14:00 bir tabak bulgur pilavi ve turlu
16:00 salata ve kucuk bir parca hamur
ve dondurmaaaaaaadelikafadulden herkes yerken ben bakicakmiydim:dilcikar:
günde 1lt dondurma yiyen birisi icin bu imkansiz heralde dimii:1closedeyes:
yazilari tek tek tek tek okudum kalliste, ohcanimadegsin,ceylan,chokogirl, bijoux, mersa, cedric, canzi... herkesi sevgiyle kucakliyorummmopuyorumnanaktan