Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamun aleykümmmm. (aebenin kulaklari cinlasin)kaydirigubbakcemile2
ay bugün isten yani okuldan geldim bu saate kadar odama cikamadim misafir cocuklar kaan bebis derken bu saat oldu nasilsiniz asyam ne güzel kilo vermis masallah. kilo veren arkadaslari kutluyorum.a.s.

canım saati uygun olurda bildirim yaparsan dahil edeyim, keşke erkenden yazsaydın akşam mesela yazsaydın kilonuda alırdım listeye...

hehe reyhan ablam senin ipler noldu postacı dedinde hani ebaydan bir sürü ip almıştın.. ablam ya sen eklediğim modeller için bişiy demedin ekleyeceğim yine bugün yarın filan vereyimmi linkleri beğenip beğenmediğin olursa yaz baride daha açıklayıcı yapmaya çalışırım hani dedim acaba son ekledim dediklerimi kaçırdınmı bir şey demedinde...
ablacım haftaya alayım seni istersen çünkü buradan ayrıldığın kilo 75 küsürdü şimdi 10 kilo farkla bayağı oldu ya arkadaşlar etkilenmesinler haftaya 3-5 eksik yazarıznaniknanik yediklerin iyide ablam şnitzeli kızartarakmı yaptın kızartma yeme sakın heeopuyorumnanaktan

abla senin mouretanyana baktım sicilya adasıyla karşı karşıyaa.s ne özelliği var ki fotoğraf bulamadım.. ben en çok şeysel adaları ve tunus hayalindeyim birde pragmafoldumben.. fotoğraf deyince aklıma geldi bizim tatil fotoları vardıya bu yıl neredeyse 500 fotoyu geçen gün düzenleyeyim derken tek bir tane kalmaksızın hepsini uçurdum pcde mafoldumben çocuklar çok üzüldüler ya cdlere kopyalıyordum pc arıza verdi hepsi uçtu geri getirme programıda yok:çok üzgünüm:

tamam hayatim bana uyar istersen ben böyle disardan katilayim. belki istikrarli ve destegi ihtiyaci olan arkadaslar gelir ben 80in altina düsünce girerim listeye.. canim benim zaten buradayim ben her yptigimida paylasiyorum sizinle listeleri altüst etmeme gerek yok gercekten.
kallisim modeller icin birsey demedimmi ben canim? akilmi kaldi bende canisi dogru bana linkler vermistin gecen gece actigin konudada gördüm onlari cok güzeller canim ben bu hafta dik yakali kisa kollu modern bir kazaga basladim ortanca kizima onunla ugrasiyorum bu ara 5 kasimda yas günü var yetistireyim. yeni modelleri görmeyi cok isterim canim.
ha postacinin getirdikleri :))) canim ben o ara 15 kilodan fazla yün aldim rengarenk. bebise ördüm biraz kizlara birer kazak birerde ceket ördüm cok seviyorlar ördüklerimi giyip annem ördü diye hava atmayi. bende gaza geliyorum tabi.. okula giderken utaniyorlardi el örgüsü giymeye. benimde hic hevesim kalmamisti yillardir örmüyordum bu yilin baslarinda basladim iste biliyorsun :)) yani anliyacagin büyüyünce anladilar benim göznurumun el emegimin kiymetini.. okul zamaninda cool olmuyordu galiba annesinin ördügünü giymek.. simdi paylasamiyorlar yaptiklarimi :))
ha canim mouratenya degil galiba ismi ben almancasini yazayim en iyisi bu dedigim bir da cok lüks ve pahali MAURITIUS deniyor almanca seyschellen in güneyinde madagaskar adasinin karsisinda kücük ama cok gözde bir ada: birde meksikada bir sehir var orayi görmek istiyorum ACAPULCO:

seam arkadaşlar moralim çok bozuk geçen hafta verdiğim 3 kilonun 2 sini geri aldım bu hafta gezmeler misafirler yüzünden birde iki gündür moralim çok bozuk sporu bıraktım bebeğim hiç durmuyor sürekli ağlıyor gazı var annem rahatsız babamda bıktı annem sürekli bana geliyor diye bebeğimde çok ağladığüı için bakacak kimse olmadığı içinde sporumu bırakmak zorunda kaldım depresyonamaı giriyorum ne bu kilolarla üzüntüden 2 gündür yemediğim şey kalmadı yine kendime oldu zararı kilo alarak biryerde durmam gerekiyor delireceğim bu kilolarla
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

reyhan ablacım benim kızlar bu modele bayıldılar seninkilerinde hoşlanacağı bir tarz ise hem yapımı kolay hem kısa sürede biter...

014ol.jpg

cok ilginc bir model bu canim bir koldan baslayip öbür kolda bitiyor galiba. ve istenirse sal gibide kullaniliyor
cok güzel tesekkür ederim göstereyim yarin kizlara..:hulya:

reyhan ablam sen elindekini bitirde ben bir kaç model buldum ikimizinde işine yarayabilecek hatta belki mustangıda kandırırız dedim.. ama daha yüklemedim dergi şeklindeydi almadım netten modeli.. bulayım haber veririm..

evet ablacım bir kol lastiğinden başlayıp diğerinde bitiyor kalıbıda var anlaşılmıyor ama sadece boy uzunluğunu görebildim tam 2 mt yapmış boyunu...

ablacım site arıza veriyor yükleyemedim fırsat olursa gece olmazsa sabah eklerim kalıbını...birde müsade istiyorum eşim geldi.. yarın istanbula gidiyor moralimiz pek iyi değil babası hastanedeymiş ve durumu ağırmış şimdi nette vakit geçirmiyim... öptüm hepinizi..

hahaha hatunlar o atkı bolero arası modeli geçen sene ben yapmıştım hemde tam 2 metre uzunluğunda daha evel örmüş olduğum atkıdan bozarak :)) oyy bu kadar tesadüf olur..gerçekten ilginç bir model tavsiye edilir

ohcanımadegsin ve bijomu tebrik ediyorum,öpüyorum...opuyorumnanaktan
teşekkürler canım da 300 gramın nesini tebrik ediyosun kızz kaydirigubbakcemile3

kallisim bu hafta çok misafir gelip gidince haftaya yaparım dedim.lahana duruyor öylece.ama ilginç yani o sivilcelenme,Allah Allah fisfisfis yapınca yazacağım canım
ben bir hafta lahana suyu içmiştim diyetimin zirvesindeyken ve o hafta daha güzel kilo vermiştim. tuvalete de çok rahat gitmiştim. bu aralar turşu yapmak için alıcam zaten ben de lahana, büyük bi tane alıp yarısını kaynatıp suyunu içmek için kullanmayı düşnüyorum.. kallisim sana alerjisi olabilir herşey herkese iyi gelecek diye bişey yok bence :umursamaz:

ablacım site arıza veriyor yükleyemedim fırsat olursa gece olmazsa sabah eklerim kalıbını...birde müsade istiyorum eşim geldi.. yarın istanbula gidiyor moralimiz pek iyi değil babası hastanedeymiş ve durumu ağırmış şimdi nette vakit geçirmiyim... öptüm hepinizi..
:çok üzgünüm: çok geçmiş olsun kallisim ağır yazmışsın ama umarım düzelir...

herkese kocaman günaydınlar a.s.
dün hep dışardaydım o yüzden pek sistemli yiyemedim -tatlicadiarzu-

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin, domates, salatalık
ara: yapamadım
öğlen: tavuklu salata
akşam: bir küçük kase çorba, yarım dilim kepek ekmeği ve 1 avuç kuruyemiş :bbo:
su pek içemedim 1 litre kadar falan anca, elma sirkeli su da içemedim sarmısağımı yuttum ama kaydirigubbakcemile3

bugün temizlik günü, saat 10 u geçsin başlarım. çayımı da koydum demleniyor. bir yere çıkmicam bugün evimde oturucamm keyif yapıcamm ne zamandır elimde sürünen kitabımı okicam kaydirigubbakcemile3

kime hediye alıyoruz bu hafta?

oldu birtanem. bende seni öptüm hayirli geceler gecmis olsun babaniza
Sağol ablama.s.
hahaha hatunlar o atkı bolero arası modeli geçen sene ben yapmıştım hemde tam 2 metre uzunluğunda daha evel örmüş olduğum atkıdan bozarak :)) oyy bu kadar tesadüf olur..gerçekten ilginç bir model tavsiye edilir
Evet ya bende sonra emin oldum tam 2 mt olduğuna yani bir atkı bulup ölçtüm kızlarda tam geldi.. reyhan abla opuyorumnanaktan

teşekkürler canım da 300 gramın nesini tebrik ediyosun kızz kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm: çok geçmiş olsun kallisim ağır yazmışsın ama umarım düzelir...
yani dediğin gibi olabilir bijom çocukluğumda alerji için aşı tedavisi görmüştüm lahanayı yediğimde bir etkisi olmuyor ama bu bir kaç kez tekrarladı..

eşimin babası bundan 10 yıl kadar önce prostat ameliyatı odu kanser filan dendi ki ailede ne kardeşler çok samimi olarak net şekilde bir şey paylaşır nede sorarsın cevap vermezler çünkü yeterince başlarına gelen konuyu araştırıp bilgi edinmezler eşimde dahil buna, bu yüzden sadece kulaktan dolma bilgilerle evet prostat kanseri ameliyatı olmuştu diyebiliyorum ve yaşıda şu an 80 lerde ben bu yaşta insanın o ameliyatın ve rahatsızlığın üzerine bunca yıl sağlıklı geçirmesine hayret ettim zaten işte ne oldu tam bilmiyorum eşime sordum onunda bilgisi sadece hastanede yattığı ve durumu ağır olduğu zannedersem o eski rahatsızlığı çıktı ortaya şehir dışında olan tüm kardeşler istanbuldaymıış şu anda eşim hariç birde ülke dışında var o gelememiştir zaten, bilemiyorum artık:uhm: eşime zaten sinir oldum yine baban hasta diyorlar ama o kalkıp az önce işe gitti yahu atla trene git babana bu kadar iş aşkı, adam yıllık iznini zor kullanıyor istiharat almaz rapor almaz daha 20 yılda rastaladım:utangac:

ay bu konu beni ne bunaltmış böyle ne uzun yazmışımmirmirmirmir

herkese kocaman günaydınlar a.s.
dün hep dışardaydım o yüzden pek sistemli yiyemedim -tatlicadiarzu-

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin, domates, salatalık
öğlen: tavuklu salata
akşam: bir küçük kase çorba, yarım dilim kepek ekmeği ve 1 avuç kuruyemiş :bbo:
su pek içemedim 1 litre kadar falan anca, elma sirkeli su da içemedim sarmısağımı yuttum ama kaydirigubbakcemile3

bugün temizlik günü, saat 10 u geçsin başlarım. çayımı da koydum demleniyor. bir yere çıkmicam bugün evimde oturucamm keyif yapıcamm ne zamandır elimde sürünen kitabımı okicam kaydirigubbakcemile3

kime hediye alıyoruz bu hafta?

evet bijom pek sistemli değil hiç sistemli yememişsina.s
yahu senden bana bir tane lazım durmadan temizlik yapıyorsun:icecream:
okuduğun kitap mı? ne okuyorsun? bendede mary bergin günlüğü var şiddetle okumak için bir şeyler arayanlara tavsiye ederim..Şeniz

bu hafta ohcanimadeysine alıyoruz hediyeleria.s. ben hemen markete gidiyim bakalım ne alacam zemuszemus

Back
X