Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muskam annen harikaymış yalnız. :)
Dimi?
Ben doğunca başlamış kavga.. Babamda garibim gitmiş kendi istediği ismi yazdırmış nüfus cüzdanına..
Annem bu ben evin reisiyim atağına bir kontra atakla cevap vermiş.. Adımda Defne kalmış..

Ay kızlar mutluluktan dayanamadım size yoldan ve telefondan sesleniyorum

106.9
Çok güzel gidiyorsun sakın bozmaya falan kalkma.. Rahatlayıveriyosun sen nasılsa gidiyo diye.
Düverim haaaa.

Sahur için harika.. Allah kabul etsin..
Günaydın arkadaşlar

Dünkü menüm
Sabah
1 dukan ekmek 1 kk peynir 7 zeytin şekersiz çay
Öğlen
1 bardak süt
Ara
1 kk peynir
Akşam 6 tane köfte ve light limonata
Çok güzel shoji..
Aman be ne çok biliyo bu adamlar yaaa!
Hepsi her konuda prof. başımıza..

taam muskam o iş bende ben bi kerem sana söz verdim senin hatrın için zayıflicam yani

Yedireceksin ve tepkilerini bizede anlatırsın Bizde en az senin kadar kızdık abiye..
Teşekkürler hareket için öpüldün..

Geç kaldıııın ben öğrendimki....
Neyse hadi Senide öptüm..

bu günkü sporumuz bu olsuun muuuu....... herkez en az 5 kere yapsın...... gücü yeten daha çok.....
He kesin en çok ben yaparım

Tabiki iki dilim tek tost:)

Kız biz bu hareketi sporda 3 set yapıyoruz canım çıkıyo 60 kez
Yediricez o lafları inanıyorum şeker

Evet isinman lazım yaparken ayak taraklari ağrı yapiyo

10 kilo ya insanlar sussun artık mahvoldum kendimi berbat hissediyorum.
Dünde çok güzel kilo vermiş birinin konusuna bakiyordum kadının biri yazmış: bu kilolular herkese nefretle bakiyo zayiflayinca herkesin onları kıskandigini dusunuyo falan cevap yazsaydim banlanirdim tuttum kendimi. Resmen kızı kıskanmis gicccik .
O zman bu yaşadıklarim ne? Biri der kilon oturmus öbürü senin yapın bu beriki olsun yüzün güzel cinnet geciricem

hello girls ben dondum :)

bu ara listeye girmeye calisacagim en son ben 56.8 dim sanirim di mi kaptanim?
supermis 4 kilo almisim brava!
60.7'ydim bu sabah; bugun basliyorum artik.
kollontai listeye yazmazsam beni de dov; haftada 5 gun spor hedefim de var ptesi sali is yogunlugundan yapamadim hicbir spor.

Simdi bugunden itibaren her gun basliyorum :)
gitsin kilolar

bu cumaya kadar 59.0 gorsem yeter bana hedefim de bu yavas gitsin kasamiycam artik.
onemli olan yagdan gitmesi cunku zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…