- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.041
Dimi?Muskam annen harikaymış yalnız. :)
Ay kızlar mutluluktan dayanamadım size yoldan ve telefondan sesleniyorum
106.9
Sahur için harika.. Allah kabul etsin..Gunaydin canlarimmm:* sabah esimi ise yollarken 2 bardak elma suyu içtim yuzde yuz katkisiz....sonra is yemegini doldururken 4 kasik pilav 4 kasikta taze fasulye yedim :)simdi sabah diyeceksiniz ama ne yapayim taze fasulye ye hic dayanamam e birde cok guzel yaparim o zmn baska oluyo:)sonrada yarim lt su ictim:)bugun oruc tutucamda :)
Çok güzel shoji..Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm
Sabah
1 dukan ekmek 1 kk peynir 7 zeytin şekersiz çay
Öğlen
1 bardak süt
Ara
1 kk peynir
Akşam 6 tane köfte ve light limonata
Aman be ne çok biliyo bu adamlar yaaa!Kızlar dün eşimin baya bi laf bombardimanina maruz kaldım. Çok moralimi bozdu. Kafada kurmuş ortada bişey yok. Boşuna yapıyorsun senin metabolizman çalışmıyor diyet yaptığın için kiloların oturmuş veremezsin her seferinde daha da çok kilo alıyorsun dedi.
Dimi?
Ben doğunca başlamış kavga.. Babamda garibim gitmiş kendi istediği ismi yazdırmış nüfus cüzdanına..
Annem bu ben evin reisiyim atağına bir kontra atakla cevap vermiş..Adımda Defne kalmış..
Çok güzel gidiyorsun sakın bozmaya falan kalkma.. Rahatlayıveriyosun sen nasılsa gidiyo diye.
Düverim haaaa.
Yedireceksin ve tepkilerini bizede anlatırsın Bizde en az senin kadar kızdık abiye..Canım hepsi öyle sen benim eşimden yediğim lafları duysan birzayıfladıktan sonra birbir yediricem o lafları ona
canım jumping jack şu:
Eki Görüntüle 1736714
bi a daki gibi duruyorsun b deki gibi aynı anda kollarını ve bacaklarını açarak zıplıyorsun sonra tekrar zıplayarak a daki konumuna geliyorsun
Geç kaldıııın ben öğrendimki....4) Zıplayarak Kolları havada çırpma hareketi
Havaya zıplarken bacakların iki yana açılması ve bu esnada kolların iki yana açılmış vaziyette iken baş üstünde el çırpma durumuna getirilmesi ile yapılan bir harekettir. Genelde askerlik yapanlar bu ordu teme ısınma hareketini iyi bilirler. Silahlı ya da silahsız yapılan bu hareket, askerlerin neden güçlü ve zinde olduklarını iyi anlatan bir egzersiz türüdür. Aynı zamanda da kilo vermek ve zayıflamak için de son derece etkilidir. Amerikalılar bu harekete Jumping Jack adını veriyorlar. Defalarca yapılan tekrarlar gerçekten insana müthiş enerji harcatıyor.
He kesin en çok ben yaparımbu günkü sporumuz bu olsuun muuuu....... herkez en az 5 kere yapsın...... gücü yeten daha çok.....
Birtanesin.. Yapıcan fıstık ben inanıyorum sanataam muskam o iş bendeben bi kerem sana söz verdim senin hatrın için zayıflicam yani
Tabiki iki dilim tek tost:)Ekmeğin miktarı? Eğer azsa güzel çünkü..
Tostun boyutu?
Kız sordurmayın tek tek nekadar yiyosanız yazın yahu.. Kızarım bak..
Eğer iki dilimdense tostun güzel...
Eveet karabatakçığım Menün çok güzel..
Kız baya alıştın akşam ekmek yememeye
Ay ikidir sayfayı yeniliyorum cevap yazma penceresi çıkmadı.Tabiki iki dilim tek tost:)
Kız biz bu hareketi sporda 3 set yapıyoruz canım çıkıyo 60 kezCanım hepsi öyle sen benim eşimden yediğim lafları duysan birzayıfladıktan sonra birbir yediricem o lafları ona
canım jumping jack şu:
Eki Görüntüle 1736714
bi a daki gibi duruyorsun b deki gibi aynı anda kollarını ve bacaklarını açarak zıplıyorsun sonra tekrar zıplayarak a daki konumuna geliyorsun
Adam p kadar zayifki ne kadar zayiflasam yine kilolu gorunurum yanında. Troidi varukelaaa dümbeleği deseydin yaa.... 63 kg de bile insanı rencide ediyolar ben öliim o zaman yaaa :)
Canim ben bugun spora gitmeye çalışıcam takatim olursa dün çok kızdım bizim beye. Kesinlikle vermeliyim.hedef38beden tatlım seni menuden de muaf yazdım iyilesene kadar, dikkat et kendine, iyiles bir an evvel
Anacım zorlama kendini.Canim ben bugun spora gitmeye çalışıcam takatim olursa dün çok kızdım bizim beye. Kesinlikle vermeliyim.
Anlatayim da gül istediğin yerinle gulebilirsin :) arkadaş zayifligini ekmeğe borcluymus her yemekte yarım eAnacım zorlama kendini.
Bu zayıflatan troid neyim niye bizde olmazki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?