Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

türkan şoray kurallarım vardır ekmek yemem :))
Türkan şoray kurallarını yirim senin..
Bende
Hayır sakın yapmayın şimdi değil ille detoks yapacaksanız ayran aşı yapın..
 


ben buna benzer bir diyet yaptım 5te5 diyeti ve güzel verdim ama sonra çok hızlı aldım.... 3,5 kg vermiştim bir haftada.... sonraki hafta geri aldım :)))

5 Günde 5 Kilo Diyeti Nasıl Yapılır?

  • 1. Gün patates günüdür. Patatesi haşlayın ve istediğiniz gibi yiyebilirisiniz. Yalnız yağ kullanmamalısınız. Baharat kullanabilirsiniz. Sınır yok ne kadar yemek isterseniz yiyin
  • 2. Gün sebze günüdür. Her çeşit sebzeyi haşlayarak yiyebilirsiniz. Yine yağ kullanımı yasak. Çiğ şekilde de tüketebilirsiniz. Sebze gününde de sınır yok istediğiniz kadar yiyin.
  • 3. Gün et günü. Balık ya da ızgara ne şekilde et yemek isterseniz yiyebilirsiniz. Etler yağsız olmalı ve yağ da da pişirilmemeli. Sınır yine yok istediğiniz kadar yiyin.
  • 4. Gün de meyve günüdür. Muz haricinde her türlü meyveyi yiyebilirisiniz. Hiçbir sınırlama yok doyana kadar yiyin.
  • 5. Gün yani son gün ise yumurta günüdür. Yumurta ile ne yapmak isterseniz yapın ve yiyin ama sadece yumurta ile başka hiçbir şey eklemeyin. Yumurtaya sadece baharat ekleyebilirsiniz yağ yine yasak. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz.




5 günde 5 kilo diyeti bu şekilde yapılmaktadır. Sonrasında gelen 2 gün ise diyet yapılmamakta ve dinlenme günü olarak adlandırılmaktadır. 2 gün sonrasında isterseniz aynı şekilde bu diyete tekrar başlayabilirsiniz. Bu diyet ile 5 günde 5 kilo vermenin mümkün olduğu söylenmektedir. Diyet boyunca şekersiz olmak koşulu ile çay ve kahve tüketebilirsiniz. Diyet yaparken bol su içmeye özen gösterin.
 
Zaten kışdayız bence vucut dırencını çok dusurur.
 
Yine ne deniyorsun betüşüm
Bizden gizli olmaz varsa bi sırrın bizedesöylee

işte son akşam yemeğimi 5 ten önce yicem bunu deniyom :)) bu gün fazla erken oldu öyle denk geldi diye yani :)

Ama karatay doyana kadar yiyin diyo...

iyi de ben doymuyom ki :))) şaka şaka sabah güzel kahvaltımı yapıyorum akşam çok yersem artı çıkarım ertesi gün.... korkudan yane.... yoksa dediğim gibi ineği çatalıma takar yerim :))
 
Ben o diyeti uygulayacam bakalim kac kilo verecem haftada


kız uygulama sabah güzel kahvaltını yap muhakkak vereceksin ama koruyamayacaksın biz 4. takımda 5 kişi falan yaptık çok güzel de verdik ama hiç birimiz koruyamadık takım dağaldı o derece :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…