Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkeslere mrb lar... ufak bi ayrılıktan sonra tekrar döndüm... umarım fazla kilolar gidiodur.. bende de 1.5 2 kilo gibi bi oynama var ama sabitlenmedi daha dikkat etmezsem hoopp eski haline döner....

tamam kallisim bende indirecegim hepsini..
30 yilda emekli olunuyor degilmi canim türkiyede?
burada ben 8 yil sonra 45 yilimi dolduruyorum yinede emekli olamiyorum bu adilmi sizce?
yani emekli oluyorumda kesintili yüzde 10,8 kesintili emekli olabiliyorum 63 yasimda emekli olursam.
offfffffffff poffffffffffffffffffff :çok üzgünüm:

reyhan abla sen yinede indirirken oğluştan veya kızlarından yardım al istersen... indirmeyi yap açmayı onlar yapsınlar çünkü indirdiğin yerde çalıştıramazsın bu dosyaları... çalıştırabilmek için bir resmin altında verdiğim tüm linkleri indirmelisin arada bekleme süreleri var en az 15 dakika filan... sen bitir ben tarif ederim yardım alamazsan olurmu ablam..

emekliliği sorma ablam yani yaşlamı çalışma günüylemi doluyor her gün bir şey değişiyor burada takip edemiyorum ama emeklilik herkesin hayali olur mesela senin gibi ama burada kabus gibi... allah yardımcın olsun ablam seninde.. geçende doktora gittiğinde demiştin erken emekli edebilir dedi doktor diye ondan bir şey çıkmadımı ..

uykucu takım dıyene bakın bıraz once kalkdım henuz.makıneye camasır attım gıyındım kendımı buraya ısınladım.henuz kahvaltı yapmadım hıc canım ıstemıyor ya.aslında bıset ıstıyor ama onu yememek ıcın ayak dırıyorum.bıgın su ıcmeye de basladım.belım hala kotu.ama yatakdan duzgun kalkabıldım cok sukur.dun gece kas gevsetıcı aldım bıde bu uzakdogudan gelen agrı kesıcı kremler vardır onlardan surup bıde boyle ıce gıyılen yunlu atletler vardır onlardan gıyındım ama habıre kendıme guluyordum babaanne gıbı oldum resmen.ama ıse yaradı esım tutturdu doktora gıdelım dıye ama gıtmedım ya korkuyorum.yarında gecmezse hamama gıdıp masaj yaptırcam.ısde boyle yuruyus yapamıyorum ama bıraz plates yapıcam belkı ıyı gelır.dun yedıklerımı yazayım
sabah nesfit sut
ara 2 mandalına
ogle 1 kepce nohut yemegı 3 yk pılav
ara bıraz yarım yaglı dondurma
aksam 1 kepce nohut salata

günaydin. gecmis olsun cedricim ya bel agrisi cokm kötü..
kizlar söyle bir baktim hemen doktora gitmeliyim akupunktura sonrad kaan gidecegim yarim st ise gitmeden önce. öptüm hepinizi

henüz 12 olmadı ya bende günaydın diyeyim :))

cedricim geçmiş olsun canım dün atladım kusura bakma... çabucak atlatırsın umarım bende en son istanbula gittiğimde ablamda kaldığımda tutuldu belim ama hava aşırı yağmurluydu bide riva deniz kenarı nemden oldu yani bel fıtığıda olduğu için nem açırı etkiliyor ancak düzeldi kaç haftadır çekiyordum..

reyhan abla kaanı öperde gelirsin dimi :))

bijocum yine güsün bana ama bugün 3. günüm açlığımı hissettiğim fakat bu rahatsızlık vermek yerine hoşuma gidiyor iç huzur meselesi hahahaaa :))

bugün sardunyalarımı almaya kalktım bahçeden eşimin atölyesine indirecektim, atölyeye indim raf var bir tane orada boş duran ama çok geniş bir raf, onu cam önüne çekeyim çiçeklerim güneşten mahrum kalmasın dedim nalet şey yaaa arasında ek varmış yarıdan bir ayrıldı cam kapı kocaman akvaryum ucuz kurtardım durumu herşey gidiyordu falla adam beni başayacaktı :)) ama rafıda olduğu pozisyondan alıp değiştiremedim akşama eşim gelince şok olacak heheheee...

sabah corn flakes yedim az bişey sonra bir kahve içtim öğlen ne yesem bilemedim amann yemek yapma derdi beni iyice gerdi :) hap olsada karnımızı doyursak hem yemek yapmasak zaman kaybetmesek hemde kilo almasak...

bijocum yine güsün bana ama bugün 3. günüm açlığımı hissettiğim fakat bu rahatsızlık vermek yerine hoşuma gidiyor iç huzur meselesi hahahaaa :))
hahaha ben de akşam 8-9 gibi çok acıkıyorum bazen çok hoşuma gidiyor ohh ohh yağlar eriyorrr diyorum :roflol:

sabah corn flakes yedim az bişey sonra bir kahve içtim öğlen ne yesem bilemedim amann yemek yapma derdi beni iyice gerdi :) hap olsada karnımızı doyursak hem yemek yapmasak zaman kaybetmesek hemde kilo almasak...
annem de söyler zaman zaman bi hap olsa bıktım diye kaydirigubbakcemile3

dışardan geldik şimdi eşimle arabayı bakıma vericekmiş ne iş güç varsa hallettik, geldim ben de ara öğünümü yaptım az sonra kalkıp kendime kabak yemeği yapıcam.. bıktım bu diyet yemeklerden hakatten bıktım ama az kaldı deyip avutuyorum kendimi mafoldumben tatlandırıcım bitmiş sabahtan beri çay içemedim eksiklik hissediyorum az sonra çıkıp alıcam onu da inşallah aldığım son kutu olur :1closedeyes:

selamlaaar sevgiler guzellerim koacaman opyuorum sizleri
bir ugradim cikiyom cocuklari okula goturcem gelincede birsuru i$ var offf yardima gelin bana noolur neyse hadin kactim ben

reyhan ablacıgım kallıste saolun agrım daha ıyı cok sukur bugun ama berjerde ve dımdık oturuyorumkı agrımasın.ya bıjoux u sımdı cok daha ıyı anlıyorum.ıs yaptım yatıcam dedıgınde garıbıme gıdıyordu.ama sımdı bende kahve alıyorum yatıyorum yemek yıyorum yatıyorum.hayatımda ılk kez basıma gelıyor umarım son olur.hafta basından berı dıyetım ıyı gıdıyor ama bugun daha cok konsantre oldugumu hıssedıyorum.hatta yarın ıyı olursam yuruyusede baslıycam.bıjoux ve kalıste sız gıbı bende aclık hıssıme bayılıyorum bos mıdemın bana verdıgı haz pek cok yemekden aldıgımdan daha fazla aslında.sımdı ogle yemegımı yıycem bılg acık

aman cedricim çabucak atlat şu bel ağrısını..
konsantre olmana sevindim bende toparladım diye inanıyorum kendime bakalım :)
spora bende başlayamadım kızımla bugün yaptık biraz şu indirdiğim hem dans hem spor olanlardan çok eğlenceliler bayldım ama 10 dakikada nefes nefese kaldım bıraktım yavaş yavaş giderim inşallah...
boş mide bize fazlaca haz veriyorken biz neden nefessiz kalana dek yemeye devam ediyoruz peki arkadaşlarlmaz: ah birde gözle görülür kaybımız olsada yeniden alevlensek..
cedricim senin evlilik yoldönümün ne zamandı ne kadar vaktin var canım merak ettim..

kallıste bende ındırıcem ıns.gercı su anda yuruyus artı yıne nıvea body yapmayı dusunuyorum.gecen yıl ıse yaramısdı oldukca.ınan bende bılmıyorum kallısım nıye tıka basa yıyıphareket edememeyı hafıflıge tercıh edıyorum.20 kasım evlılık yıldonumumuz 1 ay var yanı acaba 10 kılo verebılırmıyım bılmıyorum

a-a-a- cedricim merhaba...
bir ay var demek ki.. 10 kilo veremesende eğer spora başlayabilirsen 8 kilo garanti verirsin .... yok yok 10 bile yapabilirsin yediklerini bozmazsan ben inanıyorum ve büyük değişime uğrarsın hadi cedricim bak sonrada biz buluşucaz ben kendimi hep böyle telkin ediyorum hepimizin daha zayıf olarak buluştuğumuzu hayal ediyorum

cedricim sende indireceksen bak strechinglerden filan eklerim dediğim gibide cardio var ben şu an onu indirmeye çalışıyorum istediğiniz zaman veririm link...

bu akşam çocuklar için börek kendim için çorba var :)) krom aldım yine bugün ve iştahım gitti aniden hiç bir şey istemiyor canım.. çorbadan başkada sadece yoğurt yiyeceğim.. dün kızımla dışarıda işlerimizi hallettik o sırada pentinin mağazasına girdik elbise dikmiştim onun altına çorap alayım anne dedi bir kaç renk çorap aldık böyle sanki tayt gibi duranlardan kısa elbise altına giymesi için ve ben hep kendimi hayal ettim yine çok kızdım kendime... ne bileyim böyle etkileneceğimi koca yaz çıkar çıkar mağaza mağaza dolaşırdım :))

kendime kıyafet almaya şu anda imkanım yok yılbaşına dek ancak toparlarız durumu çünkü 2 aydır fena açıldık.. diyorum ki kendime elbise diksem yada bir şey örsem ama dar olacak :)) bir kaç parça olsa böyle özümün önünde acaba işe yararmı..

ıns kallısım gonul 10 degılde 15 ıstıyor ama saglıklı olsun ıstıyorum.yuruyus yapmak su ıcmek bana cok ıyı gelıyor.bugun ıkı lıtreye ulasdım neysekı hemde hıc zorlanmadan.sana zahmet olmazsa canım bı ara eklersen sevınırım.yenı arkadaslar nerde pekgorunmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…