- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.921
hahaha ben de akşam 8-9 gibi çok acıkıyorum bazen çok hoşuma gidiyor ohh ohh yağlar eriyorrr diyorum :roflol:bijocum yine güsün bana ama bugün 3. günüm açlığımı hissettiğim fakat bu rahatsızlık vermek yerine hoşuma gidiyor iç huzur meselesi hahahaaa :))
annem de söyler zaman zaman bi hap olsa bıktım diye kaydirigubbakcemile3sabah corn flakes yedim az bişey sonra bir kahve içtim öğlen ne yesem bilemedim amann yemek yapma derdi beni iyice gerdi :) hap olsada karnımızı doyursak hem yemek yapmasak zaman kaybetmesek hemde kilo almasak...
reyhan ablacıgım kallıste saolun agrım daha ıyı cok sukur bugun ama berjerde ve dımdık oturuyorumkı agrımasın.ya bıjoux u sımdı cok daha ıyı anlıyorum.ıs yaptım yatıcam dedıgınde garıbıme gıdıyordu.ama sımdı bende kahve alıyorum yatıyorum yemek yıyorum yatıyorum.hayatımda ılk kez basıma gelıyor umarım son olur.hafta basından berı dıyetım ıyı gıdıyor ama bugun daha cok konsantre oldugumu hıssedıyorum.hatta yarın ıyı olursam yuruyusede baslıycam.bıjoux ve kalıste sız gıbı bende aclık hıssıme bayılıyorum bos mıdemın bana verdıgı haz pek cok yemekden aldıgımdan daha fazla aslında.sımdı ogle yemegımı yıycem bılg acık
aman cedricim çabucak atlat şu bel ağrısını..
konsantre olmana sevindim bende toparladım diye inanıyorum kendime bakalım :)
spora bende başlayamadım kızımla bugün yaptık biraz şu indirdiğim hem dans hem spor olanlardan çok eğlenceliler bayldım ama 10 dakikada nefes nefese kaldım bıraktım yavaş yavaş giderim inşallah...
boş mide bize fazlaca haz veriyorken biz neden nefessiz kalana dek yemeye devam ediyoruz peki arkadaşlarlmaz: ah birde gözle görülür kaybımız olsada yeniden alevlensek..
cedricim senin evlilik yoldönümün ne zamandı ne kadar vaktin var canım merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?