Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallısım sana 3 numara corap oluyormu.kılo acısından degılde boyunu bılemıyorum ondan sordum.eger 3 olmuyosa pentıde 4numaradada guzel seyler var kendınede alabılırsın.ya kromu bendemı denesen cıddı cıddı dusunuyorum tam adı neydı kallısım

kallıste canım sen becerıklı hatunsun dıkersın kendıne yada eskıden olanlardan hıc kalmadımı.ben psıkopata baglıyorum zayıflayınca habıra dar kıyafetlerımı gıyıp gıyıp cıkarıyorum olmazsada moralım cok bozuluyor.bende bugun ıspanak kavurdum.yarında mısafırım gelıcek etımek tatlısı yapdım bıde kepek unuyla tuzlu kek yapıcam.napalım bu seferlık ıkı cesıt olsun kalırsa ben yerım yıne kalanınıda paket yapıp yanlarına vercemkaydirigubbakcemile3

bu akşam eklerim cedricim ne var ne yoksa...

yenisi eskisi valla bilmiyorum twety akşam uğradı bana özelden mesaj yazıp elinde olmadan uzaklaştığını sorununu çözüp geldiğini ve bizimle birlikte olmak istediğini yazdı o gelir sanırım ve paylaşımıda güzel bir arkadaşımız piada bu hafta sınavları var gelemeyeceğini söylemişti başkada yeni yok sanırım kimseyi unutmadıysam :)) yarın listeyi düzenleyip yeni birilerini davet edicem yoksa biz hareketlenemeyeceğiz

anladım kallısım bende kacırıyorum kımler var bundan sonra bıraz daha fazla zaman ayırmaya calısacagım.sımdı cıkmam gerekıyor masayı hazırlıycam esım yarım saat ıcınde gelır sımdıden ıyı aksamlar

cedricim almaya alayım canımda hayalim büyük :roflol: güzel dar elbiseler alıp onlarla giymek gibi:roflol: yoksa çorapta gözüm neden kalsın.. biraz daha verip başlarım kısmetse :))

hehe kalanı misafire vermek ne hoş fikir valla tuttum bunudelikafadulden

alıp geldim kromumusırnaşık şey chromium picolinate ben gnc markanınkini kullanıyorum haftada 2 tablet yetiyor böyle yeme krizi anlarında durduruyor hemde tak diye aşırı kola seviyorum ben bunu alınca kolayı kamyonla dök önüme bakmıyorum ve karbonhidrat isteğimide kesiyor pasta börek makarna pilav hiç bir şey gözüm görmüyor

sanada iyi akşamlar cedricim benim eşim geç gelecekmiş yemeğide kızlar hazırlıyor :)) az daha buradayım hadi kolay gelsin sana canım.

selam arkadaslar, selam kaliisssss nasilsin?
ben onu seyden demis idim hani "az kilon var verde hemen mezun edelim seni" bak bak bak bak:hulyapuyorumnanaktan

canim asagidaki videolari biraz daha tanitirmisin? son video nasil? videolar kac dakika sürüyolar fln ?
ben seviyorum böyle evde spor yapmayi ...

evetttt simdi sadede geliyim
aaa unuttmadan bugun ki sinavim süüüüpppperrr gectiiiii:lepi:

simdi sadet( sadet ) sadet ne ya
neyse
ben kilo bildirimimi simdiden yapicaktim .yarin girmem imkansiz(di)
kilom 63,00 :tomato::tomato::tomato:

durun durun akannehir simdi ben 21 günde bir regl oluyorum bugun 22. günümdü ki gün bitti.. ve hala ortada bisey yok..o yüzden cokta zahmet cekiyorum aslinda ..afedersiniz gögüslerim tas gibi(söylemesi ayip heryerim tas benim :dilcikar: -tatlicadiarzu-) dun gece agrilarindan uyuyamadim ..onun sisligi saniyorum.. gercekten beni ayakta tutucak kadar yedim hafta ici..
birde sey,, simdi ilk tartildigimda uzerimde kiyafetlerim vardi tam 63,600 gösterdi.. üsenmeyip üstümdekileri cikardim ve 63,00 gösterdi... 600 gr fark .. ki ustumdekiler hafifseylerdi.. bundan sonra anadan uryan tartilicim hepkaydirigubbakcemile2

haftaya sok bir diyetle baslamayi dusunuyorum
moral acisindanda iyi geliyor..ins reglimde gelirse zaten biraz hafiflerim
5 ögün diyeti yada benim sevdigim bi patatesli diyetim var onu yapmayi dusunuyorum ... bildiginiz guzel sok diyetler varsa öneride beklerim ,, sevinirimopuyorumnanaktan

görüsmek ümidiyleeeee

selamlarrrrrrr.
ay gündüz ne güzel sohbet etmissiniz kiskandim kallisim cedricim..naniknanik
kan bebegi senin icinde kokladim öptüm kallisim cok seker yaa cokta uslu bebek masallah yarin kismetse bize tasiniyorlar.. yeni bir mutfak aldilar evlerine bir duvari yikmak gerekiyor yeni fayans falan birde yeni mutfagin montaji 2 hafta sürer diye düsünüyoruz. o gürültüde toz dumanda cocuk perisan olmasin.. sabah erken geleceklermis..yerimseniben
ben iyi kaptirdim kendimi diyet havasina cokta mutluyum cokta huzurlu insallah devamida gelir..
bugün bir dilim ekmek peynir yedim. arada 250 gr yagsiz yogurt ögle yemegimi yiyemedim.. bir is arkadasimizin 25 yillik jübilesi vardi pek cok yiyecek vardi ama ben kücük bir balikli birde peynirli sandvic alip yedim.simdi canim tarhana corbasi istiyor bir kepce yerim ya ekmeksiz yagsiz salcasiz

ay gelir gelmez son sayfaya tıklayıp bu yazıyı gördüm:)) işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm kaydirigubbakcemile3 ben diğer arkadaşlar gibi çok aktif olamıyorum sitede... minik bi oğlum var tam diş çıkarma dönemi bide yeni taşındım sayılır evde halaaa eksikler filan var...bide 3 yıla yakın ankaradaydık ist.a gelince gelen giden de oluyo özellikle hafta sonları ondan bi iki gün uzak kalabiliorum bazen ama son uzak kalışımın sebebini açıkladım zaten onun dışında da genel şeyleri yazdım... ama burda zayıflamaya kararlıyııım hatta bugün tartıda 6 lı rakamları görünce sevindirik oldum 69.9 :kedi: ama olsun yaaa :kedi: 69 işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya eşimde dalga geçti yaaa 6 lı rakamları gördüm derken 72 ye gelene kadar gördüğündenmi bahsediosun hani sonra artıp 72 de durmasınımı diyosun filan diyeee....çıtır olunca görür o :umursamaz: neyse azimliyim azimli azimli.. bu arada yarın herkişler kilomu bildircek.... yarın bakıym kimler kaçar kilo vermiş sizlerden de tüyolar alırım inş... yerimsenibenyerimseniben

selamlar bayanlar..
bugün yine komşum beni gezmeye götürdü..ve çok az yedim.zaten öğlen yemeğini bilerek yememiştim.
herkes çok zayıfsın yesene falan dedi ama yok.
ben o kiloları kolay vermedim..
kalistecim çok güzel videolar eklimşsin.
Allah nasip ederde yeni bilgisayarımıza kavuşursak hemen indireceğim..
sabah eşim erken götüreceği için şimdiden söyleyeyim kilomu..
62.6
100 gr vermişim olsun
bu arada dikişe başladım
1 bluz ve pantolon diktim ilk defa..
sırada elbise var
yarında ona başlayacağım inşallah
herkese iyi akşamlar

oyy oyy günaydınlar sevgili takımcımmm..

dün gece açlıktan bilimum sesler çıkartan uyuyana dek guruldayan boş bir mide ile uyumanın gururu, mutluluğu ve bir o kadar da haz duygusu ile yatıp uyumuş bulunmaktayım:roflol: nasıl bir mutluluktur bu böylekaydirigubbakcemile3 bu duygu bu derece mutluluk verirken neden ekşimiş mide ile yatmayı aylarca hatta yılarca tercih ettiğimi çözemiyorum bir türlülmaz:
evde kimse diyete tekrar sarıldığımı bilmiyor son günlerde kendime yaşattığım hayak kırıklığını birde onlara yaşatmak istemedim :bbo: sessizce diyet modundayım işte ama felakat azimlendim yine:lepi: allahım yakında rekorlar kitabına geçeceğim 3 yıl azmini kaybedip kaybedip tekrar ilk günkü hevesine çabucak kavuşan kadın diye:roflol:

şöyle etrafa konulara göz atıp gelip listemizi getireyim sonrada akşam gelen arkadaşlarımıza cevap yazayımalkisalkisalkis

5.TAKIM **126.ETAP** SEKİZİNCİSİ

canzi3445 ( 74.9 /
bijoux ( 63.1 /
chocolategirl ( 77.1 /
mersa ( 78.0 /
cedric ( 105.3 /
Pia ( 62.5 / 63.0 /
ohcanimadeysin ( 62.7 / 62.6 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

herkese günaydın,
kallisim valla ben de dün akşam gurull gurul guruldadım ama hiiç umursamadın yine kaydirigubbakcemile3 bi de eşime atkı örüyorum :hulya: o da oyalıyo beni akşamları artık ben de iyice alıştım diyete :icecream:

kilomu yazim: 62,5

ben de çaktırmadan diyet yapıyorum herkes yeter diyor neden anlamadım yetmesi için zayıf olmak lazım benim hala belli olan kilolarım var hedefi 58 e mi çeksem diyorum off şişko olursun dert zayıflamaya yaklaşırsın bi dert bu insanları nası mutlu edicez bilemedim :umursamaz:

yalnız artık kaçamak yapınca ertesi gün bana gram olarak dönmüyor buna dikkat ettim mesela dün akşamüstü 1 küçük dilim tramisu yedik ceylan la çarşıda ama tartıda yükselme yoktu ya masum tatlı olduğu için ya da artık yediklerim oturuyor bilmiyorum. bu arada dünkü yediklerimi de yazim..

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin, salatalık
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 tabak az yağlı az salçalı etsiz kabak yemeği, 1 dilim ekmeki yarım kase yoğurt
ara: 1 küçük dilim tramisu
akşam: yok
suyu da anca yarım litre içmişimdir malesef :bbo: çıktım yine 1 saat yürüdüm artık yürümeyince rahatsız olur hale geldim kaydirigubbakcemile3

bijom senin yediklerine yorum yapmıyım şekerciğim kaydirigubbakcemile3haddime değil..sen öyle uzun zamandır düzenini kudun ki hani 6 ay diyet yapınca verilenler alınmıyor deniyor ya belki onu yakaladına.s
atkılarda başlamışmış ay benimde hırkamın tek kolu kaldı tığla olduğu için yavaş gidiyor bitirsemde yeni şeyler başlasam bu arada resimlerimden bir tanesini bitirdim hafif düzeltmeler yapıp hemen ekliycem sositososito

günaydınlar canlarımm herkese kucak doludu öpücükler .....
kilom 74,100
canzicim günaydın canıma.s.

günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım hergün çıkamıyorum ama haftanın ortalama 4 günü yürümeye başladım hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum .diyet konusundada çok sıkı bir hafta geçiremedim ama biraz dikkat etmeye çalıştım ve sonuç sadece 300 gram yani 77.7oo olmuşum bunada şükür diycem ama haftaya en azyarım kilo verecem artık hedefim haftada yarım en fazla 1 kilo. hızlı kilo verince çok kansız kaldım yaz boyu bunun rahatsızlığını yaşadım.aldığım kan hapları ve vitaminlerde iştahımı açtı tekrar aynı duruma düşmek istemiyorum.kilo cetvelimde hala 77 görünüyor ve değiştirmiycem aynı kiloya gelene kadar.aslında ben yazın 1 ay boyunca 75 kilodaydım yani 3 kilo almışım ama yavaşta olsa gidecekler söz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…