- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.941
kallısım sana 3 numara corap oluyormu.kılo acısından degılde boyunu bılemıyorum ondan sordum.eger 3 olmuyosa pentıde 4numaradada guzel seyler var kendınede alabılırsın.ya kromu bendemı denesen cıddı cıddı dusunuyorum tam adı neydı kallısımbu akşam çocuklar için börek kendim için çorba var :)) krom aldım yine bugün ve iştahım gitti aniden hiç bir şey istemiyor canım.. çorbadan başkada sadece yoğurt yiyeceğim.. dün kızımla dışarıda işlerimizi hallettik o sırada pentinin mağazasına girdik elbise dikmiştim onun altına çorap alayım anne dedi bir kaç renk çorap aldık böyle sanki tayt gibi duranlardan kısa elbise altına giymesi için ve ben hep kendimi hayal ettim yine çok kızdım kendime... ne bileyim böyle etkileneceğimi koca yaz çıkar çıkar mağaza mağaza dolaşırdım :))
kallıste canım sen becerıklı hatunsun dıkersın kendıne yada eskıden olanlardan hıc kalmadımı.ben psıkopata baglıyorum zayıflayınca habıra dar kıyafetlerımı gıyıp gıyıp cıkarıyorum olmazsada moralım cok bozuluyor.bende bugun ıspanak kavurdum.yarında mısafırım gelıcek etımek tatlısı yapdım bıde kepek unuyla tuzlu kek yapıcam.napalım bu seferlık ıkı cesıt olsun kalırsa ben yerım yıne kalanınıda paket yapıp yanlarına vercemkaydirigubbakcemile3kendime kıyafet almaya şu anda imkanım yok yılbaşına dek ancak toparlarız durumu çünkü 2 aydır fena açıldık.. diyorum ki kendime elbise diksem yada bir şey örsem ama dar olacak :)) bir kaç parça olsa böyle özümün önünde acaba işe yararmı..
kallısım sana 3 numara corap oluyormu.kılo acısından degılde boyunu bılemıyorum ondan sordum.eger 3 olmuyosa pentıde 4numaradada guzel seyler var kendınede alabılırsın.ya kromu bendemı denesen cıddı cıddı dusunuyorum tam adı neydı kallısım
kallıste canım sen becerıklı hatunsun dıkersın kendıne yada eskıden olanlardan hıc kalmadımı.ben psıkopata baglıyorum zayıflayınca habıra dar kıyafetlerımı gıyıp gıyıp cıkarıyorum olmazsada moralım cok bozuluyor.bende bugun ıspanak kavurdum.yarında mısafırım gelıcek etımek tatlısı yapdım bıde kepek unuyla tuzlu kek yapıcam.napalım bu seferlık ıkı cesıt olsun kalırsa ben yerım yıne kalanınıda paket yapıp yanlarına vercemkaydirigubbakcemile3
bu akşam eklerim cedricim ne var ne yoksa...
yenisi eskisi valla bilmiyorum twety akşam uğradı bana özelden mesaj yazıp elinde olmadan uzaklaştığını sorununu çözüp geldiğini ve bizimle birlikte olmak istediğini yazdı o gelir sanırım ve paylaşımıda güzel bir arkadaşımız piada bu hafta sınavları var gelemeyeceğini söylemişti başkada yeni yok sanırım kimseyi unutmadıysam :)) yarın listeyi düzenleyip yeni birilerini davet edicem yoksa biz hareketlenemeyeceğiz
bijom senin yediklerine yorum yapmıyım şekerciğim kaydirigubbakcemile3haddime değil..sen öyle uzun zamandır düzenini kudun ki hani 6 ay diyet yapınca verilenler alınmıyor deniyor ya belki onu yakaladına.sherkese günaydın,
kallisim valla ben de dün akşam gurull gurul guruldadım ama hiiç umursamadın yine kaydirigubbakcemile3 bi de eşime atkı örüyorum :hulya: o da oyalıyo beni akşamları artık ben de iyice alıştım diyete :icecream:
kilomu yazim: 62,5
ben de çaktırmadan diyet yapıyorum herkes yeter diyor neden anlamadım yetmesi için zayıf olmak lazım benim hala belli olan kilolarım var hedefi 58 e mi çeksem diyorum off şişko olursun dert zayıflamaya yaklaşırsın bi dert bu insanları nası mutlu edicez bilemedim :umursamaz:
canzicim günaydın canıma.s.günaydınlar canlarımm herkese kucak doludu öpücükler .....
kilom 74,100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?