- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.901
herkese selam anca gelebildim. keyifsizlik devam bir iki güne hasta olcam ondan heralde. bi de şu havalar :bbo:
tartıda 62,5 u gördüm bugün, gözlerim yuvalarından fırlicaktı akannehir yemeyince gidiyor arkadaşşş gidiyor işte..
kahvaltımı yaptım 2 gündür canım hiçbişe yemek istemiyo, şimdi de yemek yapmaya gidiyorum eşim içerde uyuyo 3 de gidicek işe kalkana kadar yetişsin..
hepinizi öptüm kocaman opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar bilgisayar dersinden sizlere bağlanıyorum :))
sabah 1 mandalina ile güne başladım eşim kahvaltı hazırlmamadıda:)) devamında ilk tenefüs yarımdan as elma sonra çikolatasız ince küçük gofretler olurya 1 tane ondan 1 adetde galeta yedim sabırsızlıkla öğle yemeğini bekliyorum.:))) oyy oyy.
ya birine cevap yazacaktım ancak bu bebeler öğretmenim öğretmenim dedikçe kafam karıştı hadi görüşürüz canlar
canzi hoşgeldin canım,diyetin hayırlı olsun.inşallah,sağlıkla bozmadan kolayca yaparsın...
reyhan ablam,sende bendensin demek.hadi hayırlısı olsun bakalım...
cedric yüzsüzlük deme kııız,ne ilgisi var... bence sen psikolojisi düzgün,özgüveni yüksek birisin ki,böyle hissediyorsun anacım.
bijomu öpüyorum..kallisimi de..
herkese günaydın,
2 gündür bende bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın. gribi atlattım ama boğazlarım bi türlü geçmiyor sanırım ondan ama hiç evden çıkmıyorum tv veya dvd izliyorum.. bakalım ne kadar sürecek bilgisayarı açmak bile çok zor geldi mirmirmirmir
dün yediklerim:
kahvaltı: herzamankinden
ara: 5 fındık içi
öğlen: anlattığım sebze ızgarası,yoğurt,1 dilim ekmek
ara: keten tohumlu bisküvi,süt,tatlandırıcı yı karıştırdım
akşam:yok
cedric canım yağ hiç koymadım ama sen koyabilirsin. ara sıra yapıyorum böyle ben değişiklik oluyor..
arkadaşlar eşim hiçbir zaman rahatsız olmasa da hatta burdakiler kilonun sağlık getirdiğine inanıp 80 kilo olduğum zamanlarda bile aa kilolu değilsin ne diyeti hahaha demelerine rağmen inanın şu diyete başlama nedenim 1. annemlerin baskısı (artık herkese böyle bir baskıcı bireyler gerek diyorum) 2. zavallı dizlerimin ağrısıdır. artık taşıyamıyolardı dizlerim beni..yani görüntüden çok vücudunuzu düşünün arkadaşlarım.. bel sorunu, diz sorunu, ayak şişmesi, nefes darlığı vsvs bekliyo tüm şişman insanları.. siz de biliyosunuz..başkalarını (eşiniz dahil) düşünmeyin, onlar 2.planda kalsın. kendiniz için sağlıklı beslenip zayıflayın canım takımım.. valla bir hayatımız daha yok. mutlu edelim kendimizi opuyorumnanaktan sokakta görenler inanamıyolar bi iltifatlar taktik almalar falan bunları düşünün, vitrindekileri düşünün ama en önemlisi damarlarınızı düşünün..elma sirkesi içebilenler içsin birkaç gündür tv lerde takılıyorum damarlara çok faydası varmış bu arada onu da belirteyim..
diyetle veya az yiyerek farketmez, yavaş veya hızlı o da farketmez yeter ki gün geçtikçe incelelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam şekerler ..:1hug:
bakıyorum ful diyettesiniz benim gibi ........:dance:.
kalişim hastanız umarım iyicedir ........:Saruboceq:
reyhan ablam sende süpersin gördügüm kadarıyla . mehalım dikişleri bitirdimi ? ay bu hatun şimdide dikişemi sardı kıskandım üleyn ........:dilcikar:naniknanik
ben iyiyim kaptırdım şu montiye güzel gidiyorum .. umarım devam eder bu işi kökten çözerim . cukulatam . uzun varddede ve saglam ve saglıklı bir yol istemişin . montignacı öneririm bi oku istersen . ama netteki yazılara kulak asma çogu yanlış .. kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim.a.s
diger kıslar sizler nasılsınız . hepinizi motive görüyorum ....:teytey:
evettt herkesin zevkine hitap edebilecek hareketleride ekledim:roflol: artık bahane yokkaydirigubbakcemile3 reyhan ablam göbek atar biri salsa yapar :roflol:
bijom canım ben arada içiyorumda istikrar sağlayamıyorum sirke konusunda mafoldumben sodaya ekliyorum ya ben geçen gece yatmadan yapıyorum salona getirip servisimi hazırladım sodaya koyunca köpürüyor sirke kızım diyor ki o iksiri nasıl içiyorsun :roflol: o iksir ne işe yarıyor gençleşiyormusun:roflol: eşimde yerlere yatıyor gülmekten gözlerini kapatıp aç annen inceck ve gencecik olaak bak diyor:roflol:
aebenim canım sağolda hastadan pek haberim yokama iyi olmadığını biliyorum.. allah şifa versin ne diyim...
canzicim lahanaya başla bir şeye başla bak fena gaza geldik alkisalkisalkis
aklıma gelmişken reyhan ablacım bak bugün verdiğim linkler varya onlar gibi indiririm dersen streching hareketler var birde cardio var buraya eklemediğim ben şu an hem cardio yüklüyorum hemde şu morlu kadını yüklüyorum :))
gunaydın herkese hayret kımse gelmemıs.bende ıslerımı bıtırdım ancak gelebıldım.belım tutulmus ılk kez basıma gelıyor yaslı teyzeler gıbı belımı sardım sımdı bıraz uzanıcam canım cok yanıyor.dun yedıklerımı yazayım.
sabah nesfıt ve lıgt sut
ara 2 mandalına
ogle suzme yogurt rende kabak ve cevızden bı salata
ara meyvelı yogurt dondurma (110 kal)
aksam ıkı parmak ızgara et 2 dl tambugday ekmek
gece 1/4 armut 1 mandalına
herkese selam anca gelebildim. keyifsizlik devam bir iki güne hasta olcam ondan heralde. bi de şu havalar :bbo:
tartıda 62,5 u gördüm bugün, gözlerim yuvalarından fırlicaktı akannehir yemeyince gidiyor arkadaşşş gidiyor işte..
kahvaltımı yaptım 2 gündür canım hiçbişe yemek istemiyo, şimdi de yemek yapmaya gidiyorum eşim içerde uyuyo 3 de gidicek işe kalkana kadar yetişsin..
hepinizi öptüm kocaman opuyorumnanaktan
selaaaam dunyaaaa guzelleriii
nasilsinizi bakayim nasil gidiyo kilolar ben iyiym 67 1 ile 67 9 inip cikiyorumm yeme duzenimi biraz duzelttim artik cok sagliksiz beslenmiyordum misafirlerime yemek yapiyorum yaaa zor biraz karni yariklar pilavlar soslu yagli tavuklar patates kizartmalari ohhoooo neler yapiliyo e$imde bir kilo aldi hemen
kayinvalidemin borekleri valla cok zor dayanmak sporda yok
ya hiç yemiyor yada cok yiyordum ama bu aralar duzelttim biraz moralimde duzeliyo yava$ yava$ her$ey yoluna giriyo sanki allaha $ukur in$allah boyle devam eder bide erkekler acken ne kadar sinirli oluyolar bi$iyleri yiyememek deli ediyo onlari beni daha yeni anliyo e$iim ne zormu$ falan diyo neyse allah sagliktan ayirmasin kimseyii
gene ugrarim kizlar hepinizi cok opup yardim meleklerine ugrzayip cikayim guzel gunler dileriim
valla öyle. arkadaşlarımı oturmaya çağırıcam ama korkudan çağıramıyorum yaptıklarımdan yicem diye kaydirigubbakcemile3 ben de dedim kızlar iyice bi motive olayım ya da mezun olayım valla çağırıcam sizi neler yapıcam neler :icecream:Geçen gün Konuşuyoruz nezaman yememeye karar verince sizleri çağıracağım dedi Birde yapacakları sıralayınca nezaman dedim 60 görde tatlılar kurabiyeler yap....lülülülülülü
Koca... teyzem kaydirigubbakcemile3Yağmurunda canı çeker hee..opuyorumnanaktan
çikolatım unutmadan yazayım senin yediklerin çok iyi hoşta çekirdek neyin nesi tıss :)) aşırı kalorili bu tür şeyler biliyorsun sık sık tekrarlama bari..yapmazsın gerçide yazmadan duramadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?