Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosuma gidicek bir liste bulamadim .. lakin asagidaki su yaziyi buldum ki kesinlikle katiliyorum.. su benim butun agrilarimi dahi aliyor.. basim agridiginda yorgun oldugumda
maden suyuda iciyorum bazen gunde 1bucuk litreyi buluyor maden suyum
gercekten ben suya cok sey borcluyum ..

Hemen hemen hepimiz suyun ne kadar faydalı olduğunu biliriz. Her Diyette 1,5-2 litre su önerilmektedir ancak nedense bu kurala uyanımız son derece azdır. işte size suyun ne kadar önemli ve kilo vermede ne derece etkili olduğunu kanıtlayan bazı temel bilgiler;

Birçok kişi sinirli ya da üzgün olduklarında ilk iş olarak buzdolabına yönelir. çünkü bu zamanlarda vücutta salgılanan endorfin hormonu iştah açar ve bizi yemeye yönlendirir. Oysa bu durumda yapılacak en yararlı şey su içmektir. çünkü su, endorfin hormonu salınımını bloke ederek gereksiz yemek yemeyi engeller.
Su, kasların dengesini sağlayarak kasılma anındaki doğal fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olur.
Vücudun zararlı Maddelerden arınmasını sağlar.
Kabızlığı önler. Yeterli su alınmadığı zaman beden ihtiyacı olan suyu bağırsaklardan çektiği için kabızlık oluşur.
Yemeklerden önce içilen su tokluk hissi verir.
Cildi güzelleştirir, kurumayı ve deri sarkmalarını önler.
Yağların vücutta depolanmasını önler. Karaciğerin başlıca görevlerinden biri de depolanmış yağları enerjiye çevirip, yakmaktır. Ancak böbrekler yeterli su alamazsa karaciğer iyi çalışmaz ve yağlar bedende depolanır.
Vücudumuz yeterince su alamazsa bunu bir tehlike gibi algılayıp suyu saklamaya başlar. Bu da vücutta su toplanmasına özellikle el ve ayaklarda ödem oluşumuna neden olur. Bu yüzdendir ki kişinin gün içinde yeterli miktarda su içmesi çok önemlidir.
Not: Susamak, vücudumuzdaki sıvı miktarının azaldığına işaret eder. Günde 0.7 litre maden suyu içerseniz, günlük sıvı miktarınızın yarısını karşılamış olursunuz. Eğer günde 1 saat spor yapıyorsanız, bu miktarı 1 litre arttırmanız gerekir. Genelde insanın 8 bardak (2 litre) suya ihtiyacı vardır. Ancak kilolu kişilerin metabolizmalarını hızlandırmaları için daha fazla su tüketmeleri gerekir. Uzmanlar bunu fazladan her 12 kilo için 1 bardak su olarak ifade etmektedir.

ohcanımadeysin canım ben o verdiğim spor linklerinden cardio olnı indirdim birde mor kıyafetli bayan var onu ikiside çok nefis cardio 1 saat 10 dakika filan sürüyor diğeri 36 dakika gibi.. cardio olanı spor hocamız bize yaptırıyor hareketler aynen birebir yapıyoruz tavsiye ederim eğlenceli üstelik.. indirdikçe şuda iyi derim zaten ama bilgisayarda o dosyaları açarken yanlış bir şey yaptım şimdi yükleme yapamıyorum :) çocuklar bir baksında yavaştan indireceğim yine..

cedricim çaydanlık demişsinde http://www.kadinlarkulubu.com/aplik...rimiz-sogumasin-caydanlik-kilifi-kalipli.html ben bunu pek beğenmiştim paylaşmıştım burada.

aplike zor değil canım ya düz dikişi yapıyorsan onuda yaparsın istersen adım adım yardım ederim buradan sen yeter ki iste.. yardımcı linkler verebilirim örnek için filan..bana yeter ki el işi deyin gerisi hiççç :))

keçe işinide zor diyorum yani çok kolay yapamazsın çabuk bıktırıyor yani dediğim gibi plakaları hazır bulsan eğlenceli ve çabuk olur ama nako dedinya o yüzden diyorum zor olabilir uğraşman... benim dediğim keçenin hangisi olduğunu merak edersen alışverişe çıkınca bir mavi mağazasına gir bak çok nefis takılar var keçeleri ipek gibi ben onları diyorum..

efendicimmmm 1 saat spor yapip geldim

günümü yazim

sabah firinda yagsiz patates ve balik (kahvaltilik)
kahvalti gec olunca ögleni atladim
arada bir muz
aksam icinde meyve yogurt

40 dakika kardiyo
20 dakika karin egzersizleri

yarin 5 ögün diyetine basliyorum

aman allahim simdi bu kilifi yapiyosun caydanligami geciriyosun
eee sonra?
cok tatli yaa
ama ben ugrasamam öyle.. bi caydanligin kilifi eksik olsun ayooolll

aman yaa şu beş gün beş gıdayı yapmayan bir ben kaldım amaninn eksik kaldım off poffff :) piacım hadi hayırlı olsun bakalım inşallah güzl sonuç alırsın..

yarin 5 ögün diyetine basliyorum

aman yaa şu beş gün beş gıdayı yapmayan bir ben kaldım amaninn eksik kaldım off poffff :) piacım hadi hayırlı olsun bakalım inşallah güzl sonuç alırsın..

geçen sefer grip oldum kaldı hadi ben de seninle başlayayım pia cım 5 gün 5 gıdaya. ama yarın değil pazartesi başlayayım ben. yarın dışarda oluruz akşam ilk gün zor geçiyor daha önceki deneyimlerime göre. o yüzden evde olayım. bu hafta sonu biraz kaçırdım hem onlar da gitsin :)

kallisim yapabilir misin bilmiyorum ama tartıdaki sonucu çok motive edici :lepi:

Son düzenleme:
hadi sendee yaaaapppppp lütfen lütfen lütfennnnnnn

aaa cok sevinirim bijo yasasinnnn

ya buraya resim nasil ekleniyor ben isledigim bazi seyleri paylasiyim sizinle... ayyyy hava atasim geldi:hulya:kaydirigubbakcemile3

piacım

http://www.imageshack.us/ bu siteyi aç göz attan yani browseden resmini seç ve resize image seçeneğini tıklat sonra yan kutucuğa geçip 800*600 seçeneğinide seç start upload bas ve bekle daha sonra sayfa değişecek iki kalın satır halinde link çıkacak direkt linkteki yazıyı alıp kopyala.. uzun anlattım daha yardımcı olsun diye ama kolayca yaparsın canım bunları yap linki kopyala ve buraya gel mesaj yazdığımız yerde üstte şöyle dağ resmi gibi bişey varya ona tıkla çıkan kutucuktaki yazıyı sil kopyaladığın linki yapıştır ve tamam de ...

piacım

ImageShack® - Image Hosting bu siteyi aç göz attan yani browseden resmini seç ve resize image seçeneğini tıklat sonra yan kutucuğa geçip 800*600 seçeneğinide seç start upload bas ve bekle daha sonra sayfa değişecek iki kalın satır halinde link çıkacak direkt linkteki yazıyı alıp kopyala.. uzun anlattım daha yardımcı olsun diye ama kolayca yaparsın canım bunları yap linki kopyala ve buraya gel mesaj yazdığımız yerde üstte şöyle dağ resmi gibi bişey varya ona tıkla çıkan kutucuktaki yazıyı sil kopyaladığın linki yapıştır ve tamam de ...

merhabaalar.
bugün düzensiz beslendim
sabah iki cay sekerli 3 dilim ekmek peynir 4zeytin domates bir yumurta yedim.:kedi:
kahvaltiyi bukadar abarttim aksama yemiyeyim dedim ama yinede her yemekten ikiser ücer kasik aldim. 200 grda yogurt yedigim yemeklerde yesil mercimek yemegi birde bulgur pilavi cok düzensiz cookkkk.
berbere gittim bir cam devirdim.
herzaman gittigim berber tanimadigim bir kiz geldi saclarimi paldir küldür yikadi herkes iki kere yikar bu bir kez yikadi sonra yine paldir küldür kesti isim bitti bir aynaya baktim.. alnim kulaklarim yanaklarim simsiyah boyadankafamçokkarıştı neyse söyledim oda islak havluyla ovaladi biraz falan ama ben cok sinirlendim cikarken kizima dedim ((parayi tam ver bes kurus bahsis vermem bu uyuz kiza)) türkce tabi
ay su halime bak falan diye bayagi sinirli konustum neyse tam kapidan cikarken herzaman benim saclarimi kesen arkadasi ne dese iyi????? iyi günler dedi... yani türkmüs kizdigim kizin arkadasi. iki yildir gidiyorum oraya benimle tek kelime türkce konusmamisti türk oldugunu belli etmemisti hicde benzemiyor zaten. ay nasil sinirim bozuldu kendime kizdim koca kadinsin bir ceneni tutamiyorsun cik disari öyle kiz falan dedim kendime. sonrada kiza kizdim amma sinsi seymis diye. yani iste böyle artik gidemem herhalde oraya ama bayagi günüm zehir oldu

bunlar en son yaptiklarimdi..
epey var aslinda ...sadece en son yaptiklarimi koyuyorum.. yapip hediye etmeyide cok seviyorum ..

merhabaalar.
bugün düzensiz beslendim
sabah iki cay sekerli 3 dilim ekmek peynir 4zeytin domates bir yumurta yedim.:kedi:
kahvaltiyi bukadar abarttim aksama yemiyeyim dedim ama yinede her yemekten ikiser ücer kasik aldim. 200 grda yogurt yedigim yemeklerde yesil mercimek yemegi birde bulgur pilavi cok düzensiz cookkkk.
berbere gittim bir cam devirdim.
herzaman gittigim berber tanimadigim bir kiz geldi saclarimi paldir küldür yikadi herkes iki kere yikar bu bir kez yikadi sonra yine paldir küldür kesti isim bitti bir aynaya baktim.. alnim kulaklarim yanaklarim simsiyah boyadankafamçokkarıştı neyse söyledim oda islak havluyla ovaladi biraz falan ama ben cok sinirlendim cikarken kizima dedim ((parayi tam ver bes kurus bahsis vermem bu uyuz kiza)) türkce tabi
ay su halime bak falan diye bayagi sinirli konustum neyse tam kapidan cikarken herzaman benim saclarimi kesen arkadasi ne dese iyi????? iyi günler dedi... yani türkmüs kizdigim kizin arkadasi. iki yildir gidiyorum oraya benimle tek kelime türkce konusmamisti türk oldugunu belli etmemisti hicde benzemiyor zaten. ay nasil sinirim bozuldu kendime kizdim koca kadinsin bir ceneni tutamiyorsun cik disari öyle kiz falan dedim kendime. sonrada kiza kizdim amma sinsi seymis diye. yani iste böyle artik gidemem herhalde oraya ama bayagi günüm zehir oldu

aaa niye kendinize kiziyosunuz... iyi etmissiniz vallaa...ben olsam zaten direk tepkimi verirdim

piacigim eline saglik canim ne güzel seyler bunlar böyle.. bu siyah beyaz boncuklu kordon satin alma degilmi? yoksa kendinmi yaptin onuda? cok zevkli seyler bizimle paylastigin icin tesekkürler.a.s.

aaa niye kendinize kiziyosunuz... iyi etmissiniz vallaa...ben olsam zaten direk tepkimi verirdim

ya ne bileyim canim. ben cok takilirim böyle seylere. saniyorum asil kizdigim o diger kizin türk olanin yani bana ders vermek ister gibi son anda türkce konusmasi oldu.. evet evet buna kizdim ben.

aaa anladimmm sanki dediklerinizi duydum havasindaaa....
keske" söäylediklerimi anladiginiz cok iyi oldu gerekeni yaparsiniz" tarzinda bisey deseydiniz :uhm:

Back
X