Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlarım, döndüm adanadan,evimdeyim...
ilk kez gittim adanaya,ne kadar sıcaktı ya,yanıma da ince birşey almadım,unuttum tabii... yandım yandım.. güzel bir şehir ve kalabalık,kocaman..zaten 1 saat bakınabildim,çok yoğundum...
bu gece geçmişi okusam bile cevap yazamayabilirim,yarına artık...
bu arada adanaya gitmişken kebap yemeden olmazdı değil mi :) yedim ama pidesinden çok az yedim,1 dilim ekmekle kebap yemiş oldum yani.bir daha adanaya ne zaman giderim kimbilir...
hepinizi özledim,neler yapıyorsunuz bir okuyayım bakalım...
reyhan ablam seni görüyorum,iyigeceler ,nasılsın..

reyhan ablacığım kuaför maceranı okudum,sen bir de kendine kızmışsın.ben olsam kıza direk söylerdim,hakkını aramak ayıp değil.seni memnun etmek zorunda...
pia ne kadar güzel şeyler işlemişsin,ben böyle şeylere pek meraklı değilimdir ama çok beğendim.ellerine sağlık.
kallisim ve bijom 5 gıda diyetine başlıyorlarmış,okudum..bakalım sonuç nasıl olacak,inş değer..bijom sen zaten bitirdin sayılır bu işi,kallisim darısı başımıza...

şimdilik bu kadar,gerisine de yarın cvp yazarım inş...iyi geceler canlar

iyiyim cikolatam sagol canim.. hosgeldinnnnn. ne güzel gezdin tozdun.. adanaya gidilirde adana kebabi yenmezmi iyi etmissin.. afiyet seker olsun ama yag olmasin.. örgü örüyorum kizimin yasgünü var 5 kasimda yetistirmeye calisiyorum. aradada buraya bakiyordum.. valla bende diyet modundayim iyi besleniyorum yani aksam olunca ne yedigimi yazabiliyorum. öyle günler oluyorduki ne yedigimi tek tek yazamiyordum okadar cok ve karisikti yani..:umursamaz:

benim de öyle olduğu oluyor,yani karman çorman ,ne yediğimin belli olmadığı zamanlar.utanıyorum o zaman şu sayfayı açmaya... umarım motivasyonun hiç düşmez ablacığım.
kızının doğum günü demek,kutlu olsun şimdiden ablacığım.
sana kolay gelsin,ben bugün erken yatacağım çok yorgunum..öpüyorum seni yanacıklarından:)

yasmin hosgeldin canim insallah hayirli olur..a.s.
canim bu 46 nedir? mardinmi yoksa yasmi?

canım hosbulduk. öncelıkle kendımı tanıtayım ben ankaralıyım esım maraslı ısmımdekı 46 burdan gelıyor suan antepte oturuyorum. ogretmenım. calısıyorum bır kızım bır oglum var .oglum 5 aylık oldu. evlendıgımde 57 kıloydum dogumlar benı buhale getırdı arasıra kılo verdım cok kolay kılo verıyorum tabıkı bogazımı bıraz tutup sabredersem ama bunu yapamıyorum motıve dıyet kocuna yanı takım ruhuna ıhtıyacım var ınsaallah burda bunu basaracagım ve zayıflayacagım hıcbır kıyafetım olmuyor almak ıstemıyorum dısarı cıkasım bıle gelmıyor aynaya bakınca uzuluyorum kendımden utanıyorum, kendıme soz verıyorum yemeyecegım dıye ama yıne yıyorum ıradem zayıf.yardımlarınızı beklıyorum bu arada yasım 32 boyum 165 kılo 78 daha once uyguladıgım belırlı bır dıyet seklım yok hep kendıme gore yuruyerek bıraz azaltarak verdım 10 kıloo verdıgım oldu dogumlarda gerı aldım hepımıze kolay gelsın

günaydınnnnn.....
bu gün erkenden gelim dedim .kalliste seni gördüm şimdi canım bu gün ikimiz erkenciyiz.inşallah çok iyi bir hafta geçiririz.

kallisim valla süper olur birbirimizin dilinden anlarız 5 gün beraber sürünürüz :roflol: ben yumurtaları aldım bile bugün kaydirigubbakcemile3
bijom hadi başlayalım o zaman :lepi: ama sütmü vardı bir günde o gün süt değil çorba içerim ben ne olursa olsun kafamçokkarıştı süt benim zorunlu değil keyfi içeceğimdir kendisinden bu şekilde soğumak istemem doğrusukaydirigubbakcemile3

ben bugün yine abartili bir kahvalti ettim ama sonra rada hicbirsey yemedim.. yarim saat önce 3 kasik taze fasulye ve yarim dilim ekmekle bol salata yedim. bici yaptim saclarimi yaptim yok hicde fena olmamis kolay sekle girdiler.. tirnaklarimi yapiyorum simdi.
ablam ya az yeme bak öyle hiç bişey yemedim filan deme sonra hasta olursun alimallah:olmaz: ortayı bul...
evlendıgımde 57 kıloydum dogumlar benı buhale getırdı arasıra kılo verdım

yasminciğim yazdığını okuyunca öyle tuhaf oldum bir zamanlar bende o kilodaydım şu an düşüünce hayal gibi geldi unuttum o halimi inan doğum depresyon derken ne hallere geldik..
dün biraz dolabı yerleştirip kıyafetleri ayırdım ve o an o tuhaf hayaller gözümün önüne geldi ufacık tshirtleri pantalonları bulunca iyice sinirlerim gerildi kendime bu kötülüğ nasıl yaptım diyerek...buraya gelmemle başladı aslında benim bunalımın bunun farkında dildim dün farkettim daha sonra işyerimi kapatınca kilo almaya başladım diyordum ama buraya geldiğim kıyafetlere bakınca her şeyin esişehire gelmmle başladığını farkettim sessiz bir bunalım yaşamıştım çünkü bunuda içime gömmüşüm sessizce meğerse...:gitme:

dün abartılı hiç bir şey yemedim çocuklara eşime güzel bir kahvaltı hazırladım ama ben peynir domates bir yumurta ve birkaç zeytin dışında bir şey yemedim.. öğlen zeytinyağlı pırasa yedim akşamda 2 köfte salata yedim erken saatteydi 6 gibi.... 7 gibi çocuklara okul için bugüne diye kek yapmıştım ondan bir parça aldım çayla beraber ama ufaktı rahatsız etmedi beni yani..:kedi:

mersacım günaydın canım.. sen nasılsın toparladınmı durumunu hala destek ürününü kullanıyormusun yoksa ıraktınmı mersacım adını unuttum

merhaba arkadaşlarım, döndüm adanadan,evimdeyim...
ilk kez gittim adanaya,ne kadar sıcaktı ya,yanıma da ince birşey almadım,unuttum tabii... yandım yandım.. güzel bir şehir ve kalabalık,kocaman..zaten 1 saat bakınabildim,çok yoğundum...
bu gece geçmişi okusam bile cevap yazamayabilirim,yarına artık...
bu arada adanaya gitmişken kebap yemeden olmazdı değil mi :) yedim ama pidesinden çok az yedim,1 dilim ekmekle kebap yemiş oldum yani.bir daha adanaya ne zaman giderim kimbilir...
hepinizi özledim,neler yapıyorsunuz bir okuyayım bakalım...
reyhan ablam seni görüyorum,iyigeceler ,nasılsın..

arkadaşım bana sorsaydın ya benim komşu memleketim adana uzaklığı 1 saat hava durumu hemen hemen aynı oluyor burayla.çok sıcak dediğin gibi .adanada çok sevdiğim bir abimin göl kenarında büyük bir restoranı var bilseydim seni oraya gönderirdim kebapta 1 numara.bende yarın akşam kebep yemeye gidecem adanaya.

mersacım günaydın canım.. sen nasılsın toparladınmı durumunu hala destek ürününü kullanıyormusun yoksa ıraktınmı mersacım adını unuttum

yok canım kullanmıyorum yanılmıyorsam mustang ta kullanmış aynı üründen iştahımı açtı yazmıştı bende bıraktım.sen ne kullanıyorsun krom takviyesi alıyorum demiştin.seninki sadece krommu benimkinde vitamin katkısıda var one day smart.

arkadaşım bana sorsaydın ya benim komşu memleketim adana uzaklığı 1 saat hava durumu hemen hemen aynı oluyor burayla.çok sıcak dediğin gibi .adanada çok sevdiğim bir abimin göl kenarında büyük bir restoranı var bilseydim seni oraya gönderirdim kebapta 1 numara.bende yarın akşam kebep yemeye gidecem adanaya.

mafoldumben biz gidemiyoruz tabeke:sinifsinif: söyleyin söyleyinmafoldumben

çikolatım sende hoşgeldin canım benim o yorgunlukla birde buraya gelip bakmışsın kıyamam yaaŞeniz

evet mersacım ben krom alıyorum içinde başka bir ürün yok sadece krom ama bana geçen yıldan beri çok güzel etki ediyor iştah filan değilde karbonhidrat ve tatlı isteğini hemen bitiriyor haftada 2 yada 3 alıyorum bazende bir tane yani öyle düzenli değil fakat yetiyor.

gunaydın kızlar ender sarac ı ızlemek ıcın oturdum sızlere de haber vereyım dedım mersa daha cabuk davranmıs.dun yedıklerımı yazayım reklam arasında cumartesı gecesı hastalandım gece mıde bulantısı ıle uyandım aksam yemegınde pızza yemısdım hanı su hakkında bırsuru spekulasyon olan markadan.ondanmıdır emın degılım ama devamlı cıkardım o kadar kotukı cenem hala agrıyor.o yuzden sabah 2 tane patates buharda pısmıs yedım aksamda 1 kasık gogusden mantarlı sote hıc yag koymadım sadece 2 kasık rende kasarla fırına verdım onu yedım.bu kadar canım hıcbısey ıstemedı bıde korkdım mıdemden.bıde sıze bur urunden bahsetmek ıstıyorum mıkrodalga fırın posetı super bısey.patateslerı ona attım c tesı balık yapdım.dıyet yemeklerı ıcın cok faydalı olabılır.posete sebzelerı doldurup atuyosum mıkrodalgaya 5 dk da hazır oluyor.hanı ıglo nun karısık sebzesı var ama 8 lıra gıbı bısey bunla onu yapabılırsınız.ayrıca ben o posetlerı kullanıp atmıyorum yıkayıp yenıden kullanıyorum:kedi:

cedricim günaydın canım bende izliyorum şu an karşımda ender saraçı, şu an spor hocası diz ağrısı olanlar için egzersiz gösteriyor :)

canım sana geçmiş olsun hangi ürün olduğunu duymadım ve merak ettim bu yorumlara sebep olan markayı sakıncasıda yoktur yazmanda zaten bizde bilelim.. benimde dün öğlende başlayan baş ağrım ve mide bulantım var ama şiddetli bir bulantı değil kendimi dinliyorum bende ne olacak diye bayağı rahatsız etti çünkü..

herkese günaydın,
hafta sonu saçmasapan beslenmiş bijo bugün 5 gün 5 gıdaya başladı yumurtaları haşlanıyor mafoldumben

yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin dicem ne zamandır unutuyorum. hoşgeldin canım umarım burası sana uğurlu gelir opuyorumnanaktan ben kütahyada oturuyorum 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim, çocuğum yok 2.5 kilom kaldı vermemek için direniyorum :roflol: :roflol:

kallis başladın mı 5 gün 5 gıdaya :kahve: son gün corba cok iyi fikir bak hiç aklıma gelmemişti ben de öyle yapayım kaydirigubbakcemile2

destek ürünü konuşmuşsunuz.. benim eşimin yegeni formula 7 kullanıyor 104 kiloydu şimdi 95 e düşmüş ve çok yardımcı olduğunu söylüyor aklınızda olsun bayanlar..

günaydınlar canlarım
herkesler iyiler maşallah hep böyle olalım kaliste ablam ve bijom size kolay gelsin 5 gıda diyetine başlamışsınız inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz canlarımm
yasmin hoşgeldin canım inşallah burda istediğin kiloya geliceksin çok doğru bir seçim bizim takımımız
benimde lahana diyeti bitti dün regli oldum o yüzden sonuna doğru kilom inmedi neyse yinede 2,5 kilo vermiş oldum şimdi normal diyete geçiyorum

sabah 2 form etimek 1 form çayı 1 parça beyaz peynir yedimm

benim iş yerimin karşısında eczacı abla var oda ELMA KROM kullanıyor ve incecik kaldı kendi gözlerimle görüyorum bu sabah uğradım dahada incelmiş ama herkese yaramıyormuş yeğeni kullanmış onda sonuç alınmamış benim içinde belki aynı olabilir diyor ama ben dışardan takviye almak istemiyorum boğazımı tutarak verip korumak için takviye almayı istiyorum

Back
X