- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.121
Akşamdan hurmayı suya koy Sabah suyu iç hurmayı ye doğal müshil...hello world!!
ay kizlar ben giremiyorum valla bakalim ne olacak cumaya kadar.
betulcum ya ben cok tuvalete cikamiyorum bu karatay'la neyi yanlis yapiyorum acaba?
karatay bu sekilde beslenirseniz gunde 2 kere tuvalete cikarsiniz diyor ama..
Uyandım gııııı!!!!
Severim seni balıııım..Gelmiş iki gözümün çiçeaaa :)
Gider tabi benim toto küçüldüyse herşey küçülür bu evrendebizim sülale basen sorunlu malesef :) gider mi acep.... bakalım görelim....
Evet ya 69 olunca manyakgibi dolanıyom ne yesem ne yesem diye ama bu sefer yapmıcemmmm.Anam Muska ağzım bal yesin :)
Hastane yatağında yemin ettim ödeyecekler bunu diye tıpkı pembe dizi gibiydi o an :)
Belki vücut kendini korumak için iştah düğmesine basıyor başka aciklamasi yok bunun
canım vucut ic organlar bi kiloya alıstıgı icin saglıgını korumak istiyor ve belli bir kiloda tutmaya calısıyor kendini o yuzden hızlı kilo vermeler de orn ben, bi organ cortluyo :) yavs gidince ic organlar kendi dengesini koruyabiliyor, dr dedi onun yalancısıyımDoğru diyosun bende tartıda 69 u görnce başlıyorum ne yesem diye vücut kendini koruyo dedikleri bumuki?
Vaaay bravo
İntikam daima tatlıdır..
Kafayımı yedin kız rahat 800-900 gr çeker onlar..
Yaniiiii 59 suuun.
Seni sevmeyeni öldürürüm kollontaiiiiiiisagol bitanem iltifatların icin :) aynen bes kere cektirdim en duzgunu bu oldu
beni icten ice sevmiyonuz zaten ben biliyorum
Akşamdan hurmayı suya koy Sabah suyu iç hurmayı ye doğal müshil...
Uyandım gııııı!!!!
Severim seni balıııım..
Gider tabi benim toto küçüldüyse herşey küçülür bu evrende
Evet ya 69 olunca manyakgibi dolanıyom ne yesem ne yesem diye ama bu sefer yapmıcemmmm.
bak betus bana icten ice kızıyomusSeni sevmeyeni öldürürüm kollontaiiiiiii
Baktım fotolarina Latin havası var sende tatlım Rio karnavalina gidek beraber :)sagol bitanem iltifatların icin :) aynen bes kere cektirdim en duzgunu bu oldu
Yaaa iyi oldu söylemen benim hep yavaş gidiyo imrenniyorum haftada 2 2.5 kilo vereneeecanım vucut ic organlar bi kiloya alıstıgı icin saglıgını korumak istiyor ve belli bir kiloda tutmaya calısıyor kendini o yuzden hızlı kilo vermeler de orn ben, bi organ cortluyo :) yavs gidince ic organlar kendi dengesini koruyabiliyor, dr dedi onun yalancısıyım
Gnaydın ilkay.Günaydınn sabah tekrar uyudum anam 10.30 oluvermiş saat hemen kahvatıya küçük oğlum okula gidicek :)
Yazışmalara bayıldımmm sabah sabah neşem geldi :)
Betüş hıııııbak betus bana icten ice kızıyomus
Vardır değil mi 800 gr bencede en az :)iyisin aslında canım bir 5 kilo sonra çok daha iyi olacak
arkadaşların dediği gibi o kıyafetler en az 700-800 gramdır hemde kadife
aynı basen sorunu bende de var malesef
sagol bitanem iltifatların icin :) aynen bes kere cektirdim en duzgunu bu oldu
Bende veremiyorum canım bu hafta ilk olacak. Profilindeki ziplayan kadın ben olucamYaaa iyi oldu söylemen benim hep yavaş gidiyo imrenniyorum haftada 2 2.5 kilo vereneee
bak betus bana icten ice kızıyomus
Sen yarın sabah cıbıldak tartıl bence :))Vardır değil mi 800 gr bencede en az :)
Ay o tembelden hepimizin içine bi tane koymıuşlar ya..yok ben işime karışılınca bırakır kaçarım öyle pis huyum var nasıl olduysa dinledim seni :))) kendime de hayret ediyom nasıl dinledim ben diye :))))
ama çok dua ediyom sana bak valla :))) seviliyosun beybisi..... o benim tembel güdüm pis boğaz güdüm.... sen buna diyon zıpla sen buna diyon bitter yeme :)) içimdeki pisboğaz tembelin en son duymak istediği laflar bunlar :)))
Betüs kedi senin mi hadi itiraf etyok ben işime karışılınca bırakır kaçarım öyle pis huyum var nasıl olduysa dinledim seni :))) kendime de hayret ediyom nasıl dinledim ben diye :))))
ama çok dua ediyom sana bak valla :))) seviliyosun beybisi..... o benim tembel güdüm pis boğaz güdüm.... sen buna diyon zıpla sen buna diyon bitter yeme :)) içimdeki pisboğaz tembelin en son duymak istediği laflar bunlar :)))
cok sagol tatlım :) istanbulda yasarken bi kere beni meksikalı sanmıslardı eminonunde latince falan konustular, dedim dayı hayırdır sen ya :))))Baktım fotolarina Latin havası var sende tatlım Rio karnavalina gidek beraber :)
Tebrikler çok. Hossun ayrica
yok canım o kadar gitmez kilo, gidenden de odem gidiyo :) sen su dunki menunu yaz da biz de bi imrenelimYaaa iyi oldu söylemen benim hep yavaş gidiyo imrenniyorum haftada 2 2.5 kilo vereneee
ben senin o tembel güdüne neler edicwm daha :)yok ben işime karışılınca bırakır kaçarım öyle pis huyum var nasıl olduysa dinledim seni :))) kendime de hayret ediyom nasıl dinledim ben diye :))))
Betüs kedi senin mi hadi itiraf et
cok sagol tatlım :) istanbulda yasarken bi kere beni meksikalı sanmıslardı eminonunde latince falan konustular, dedim dayı hayırdır sen ya :))))
yok canım o kadar gitmez kilo, gidenden de odem gidiyo :) sen su dunki menunu yaz da biz de bi imrenelim
ben senin o tembel güdüne neler edicwm daha :)
Fesat olaydın kurur kalırdın kakalak gibi..yok tatlım internetten aşırdım... hatta forumda biri daha bu ftoyu kullanıyo nasıl sahiplendiysem fotoyuuu hııı dedim beneden çalmııış :)))) içim dışım fesat benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?