- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.081
Hülya a. Ninkini tek geçerim aenneeaaamisal sibelcanın oğluşu :)))))
Canim senin boyun kacti?
Valla bidaha dusunuyorsan ceviz ve kivi oneririm ayva yemeyi de unutma ama cevizi hergün ye inan çocuğun zekası çok etki ediyorDogru valla benim gibi kitliktan cikarcasina yememislerdir bidaha bende hamurisi abur cubur yemiycem ya zor oluyo sonra kiyafet bulunmuyo resmen giydiklerin yakismiyo ayy kocamla alisverise gittiydim dediki onceden giydigin herseyi al diyodum simdi hicbiri yakismadi dedi cok zoruma gittiydi yaaa
165 canım uzun değilim maalesefCanim senin boyun kacti?
Hülya a. Ninkini tek geçerim aenneeaaa
aynen ben saat bile bırakmıyom üzerimde anadan üryan tartılıyomooo çok çeker o olmaz cıbıl tartıl cıbıl ben her bi şeyleri atıveriyorum.... soğuk moğuk dinlemem 100 gr bile önemli benim için :))
maşallah sana ben bu sabah wc ye çıkmayınca tartılmadımkızım belkide 59 sundur sen haa :)) bende de 69 direndi ama bu gün 68,5 göründü :))
aynen ben saat bile bırakmıyom üzerimde anadan üryan tartılıyom
maşallah sana ben bu sabah wc ye çıkmayınca tartılmadım
Cevizi cok yemistm oglumdada kis ben meyve ve eti daha cok yiyodum esim cikolatalari tepti resmen agzimdan canim istemeyerekte olsa yiyodum zorla onlar yapti hep bna kiloyu neymis erkekte canim neden cikolata istemiyomus istemesi lazimmis falan isteValla bidaha dusunuyorsan ceviz ve kivi oneririm ayva yemeyi de unutma ama cevizi hergün ye inan çocuğun zekası çok etki ediyor
Boyun iyiymis kiz remine baktim incesin baya masallah165 canım uzun değilim maalesef
Benimkide erkek tatlidan cikolatadan tiksinmistim hiç yiyemiyordum. Yesem 150 olurmusumCevizi cok yemistm oglumdada kis ben meyve ve eti daha cok yiyodum esim cikolatalari tepti resmen agzimdan canim istemeyerekte olsa yiyodum zorla onlar yapti hep bna kiloyu neymis erkekte canim neden cikolata istemiyomus istemesi lazimmis falan iste
Daha ince olucak topikcek inşallahBoyun iyiymis kiz remine baktim incesin baya masallah
Mide röntgeni ni çektirmek lazım neler vardır orda çatal matal .3. güne bakın lütfen 1 ince dilim hindi fümeye 2 tatlı kaşığı lor sürüp dilim dilim yiyin diyo :)))) uleyn ben onu çatalla birlite yutarım bee :))))
Karin kası yüzde 12 yağ altına inince cikiyomus sporla yoksa cikmiyomus bacimnasıl unuttuuursuuuun...........
her sabah bir seksülük bir seksülük :)))))
ama göbek kaslarım çıkçek vallla baklava yapçam baklavaaa :))
Mide röntgeni ni çektirmek lazım neler vardır orda çatal matal .
Yemiyorlar işte yeseler alırlar yani
Karin kası yüzde 12 yağ altına inince cikiyomus sporla yoksa cikmiyomus bacim
tIksinmistim ya tatlidan cikolatadan zorlayiyodum ondanBenimkide erkek tatlidan cikolatadan tiksinmistim hiç yiyemiyordum. Yesem 150 olurmusum
kek demeyelim peki ne denir????Yaw ona kek denmez bir ısırımlık bir karecik, ikinci lokma bile yok
yok canım aksine gobek gitti daha da benim kocam beceremedi foto cekmeyi, bugun ben aynadan ceker bi tane daha koyarım :)Canım son fotoda o kadar belliki fark maşallah yazdan bu yana göbek gelmiş biraz sanki yoksa bel bacaklar incecik gözüküyor
duydum duydum olcak tabi :)maşallah demek sen antremanlısın :) ama varya bir bel oyuntusu edinmeye başladım haaa....
kollontai duy duuuuy belim olmaya başladı :))))
yaaa dmeyin soyle yaaaa 150 yim ben165 canım uzun değilim maalesef
onlar hep yalan bir haftada verilebilecek maksimum kilo 1 kg, fazlasını veriyosan ya sudan ya kastan, onu da geri alırsın mutlaka3. güne bakın lütfen 1 ince dilim hindi fümeye 2 tatlı kaşığı lor sürüp dilim dilim yiyin diyo :)))) uleyn ben onu çatalla birlite yutarım bee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?