- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.241
Kız zayıfladi mi peki zayıflaması boşuna uzulmeyelimokey :)))) ben halıyı öpmem yaa mayklar vardır ıığyyykk.....
size bi film önereyim dizi yani... oh my venüs.... kore dizisi... şişman bi kızın zayıflama çabası izleyin lütfeeen çok güzel :)))
Aynen ya ben hamileyken esime derdim gece sen bakarsin diye oda hicte bakamam derdi bende bakmam valla derdim oglus aglayinca ikimizde dikilirdik valla asker gibi:)Benimde uykum çok ağırdı annem senin çocuğun ağlamaktan çatlar gece derdi.
Ama oğlum hik dese uyandım.
Çok başka bişey.
Az yiyomus benimki onu çerez diye yiyo gıcık.Benimki bir oturusta 3 pide yiyor ama görsen serum takasin gelir
Kız zayıfladi mi peki zayıflaması boşuna uzulmeyelim
Az yiyomus benimki onu çerez diye yiyo gıcık.
Geri dönüşüm kutusu diyorum ben ona :)
Benim calisanimin sevgilisi Koreli çocuğu tanistirmya getirdi kız bunun gözü görünmüyor neresine vuruldu n dedim adamla bakisamazsin bile göz yoksöylemem izleyin ayyy koreli birine aşık oliciğim aklımın ucundan geçmezdi :))))
Dün gece bir tencere ekmek karıştırması yedi (yöresel bi yemek)maşallah çöp öğütücü.....
Kız yemekten açıkta bana gönder bende de yok herseyi yapsam yemek yapmasamBen yemek yapmaya gidiyorum.
Hergun yapıyorum hergun bitiyor.
Koca boğaz benimkiler.
Ay çok güldüm..Benim calisanimin sevgilisi Koreli çocuğu tanistirmya getirdi kız bunun gözü görünmüyor neresine vuruldu n dedim adamla bakisamazsin bile göz yok
Dün gece bir tencere ekmek karıştırması yedi (yöresel bi yemek)
Bide az yapmissin diyo.
Ustune de pasta yedi. Sonra yattı uyudu.
Her gece böyle ya.
Bu yediklerinde yemekten 2 saat sonra falan yani.
Acıkasiya bile olmuyor.
Bende hiç sevmem yapmayı.Kız yemekten açıkta bana gönder bende de yok herseyi yapsam yemek yapmasam
Benim calisanimin sevgilisi Koreli çocuğu tanistirmya getirdi kız bunun gözü görünmüyor neresine vuruldu n dedim adamla bakisamazsin bile göz yok
Bide bana acı..Allah ım günahımız neydi.... ben bi tabak makarna yesem +3 kg olurum :)))
Bide bana acı..
Hergun bu zayıf ve iştahlı giciga yemek yapiyom.
Yetmiyor anam adama ..
Ayy benim kocisimde oyle gece yer ben uyurum o hala yer tatliymis pastaymisss oooo sonra tartiya cikariz ya vermis yada sabit benlede dalga gecer sen yemeyerek ben yiyerek veriyorum diye gicikBide bana acı..
Yetmiyor anam adama ..
Acıların çocukları...hakkaten acıdım.... burda arkadaşlar yiyiyo yiyiyo ben eriyorum :))))
bu bizim sinavimiz tatlım dünya nimetleri çok güzel beAllah ım günahımız neydi.... ben bi tabak makarna yesem +3 kg olurum :)))
Ne yapıyorsun kesin elin lezzetldirBende hiç sevmem yapmayı.
Gondereyim aşkım ne demek...
aşkın gözü körmüş :))
Seni okadar iyi anliyorum ki adam bir fırın tepsisi yemek yedi 2 ekmek götürdü. Yemeden kilo veremzsin ye ye dedi.Bide bana acı..
Yetmiyor anam adama ..
Hıı benimki de benim yerine yiyomus.Ayy benim kocisimde oyle gece yer ben uyurum o hala yer tatliymis pastaymisss oooo sonra tartiya cikariz ya vermis yada sabit benlede dalga gecer sen yemeyerek ben yiyerek veriyorum diye gicik
Lezzetliymis öyle diyorlar.bu bizim sinavimiz tatlım dünya nimetleri çok güzel be
Ne yapıyorsun kesin elin lezzetldir
Seni okadar iyi anliyorum ki adam bir fırın tepsisi yemek yedi 2 ekmek götürdü. Yemeden kilo veremzsin ye ye dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?