- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.201
Neler neler yapıyorum ki can dayanmaz ama yememek gerek et ayıp örtmuyorSu anda mutfakta börek, kurabiye ve bisküvi pastası var.
Dunde vardı.
Sen rejimdesin diye evdekilerden kisamazsin.
İradeni kullan ve yeme aşkım.
Evet daha çok ayıp çıkarıyor.Neler neler yapıyorum ki can dayanmaz ama yememek gerek et ayıp örtmuyor
Bayıldım bak bunlarda bendenEki Görüntüle 1 749907[/ATTACH]
Hahhaayt getir getir pek güzel.Bayıldım bak bunlarda bendenEki Görüntüle 1 749907[/ATTACH]
Kadın tam ben
Betus çizgi filmlerdeki kırmızı etlerden istiyorum kocamanarkadaş diyo ki biz yiyiyoz sen mahsun mahsun bakıysun gibi geliyo diyo :)))) küçük emraha bağladım ben :))) nasıl yiyiyolar ama dersin bunlar aç mı geziyo somaliden gelmiş gibiler....erkeklerden nefret ediyoree.....bende maşallah aç geziyom sanırsın sabah inek yedim geldim :)))
Dogru soyluyosun canim haklisin yemiycemSu anda mutfakta börek, kurabiye ve bisküvi pastası var.
Dunde vardı.
Sen rejimdesin diye evdekilerden kisamazsin.
İradeni kullan ve yeme aşkım.
arkadaş diyo ki biz yiyiyoz sen mahsun mahsun bakıysun gibi geliyo diyo :)))) küçük emraha bağladım ben :))) nasıl yiyiyolar ama dersin bunlar aç mı geziyo somaliden gelmiş gibiler....erkeklerden nefret ediyoree.....bende maşallah aç geziyom sanırsın sabah inek yedim geldim :)))
Aferin çekirge!Dogru soyluyosun canim haklisin yemiycem
Bende tatil modundayim valla.yeşilçayımı aldım geldim şu okulun son günleri hiç çekilmiyor çocuklar 1 hafta önceden tatil moduna giiriyorlar
Ben yemek yapmaya gidiyorum.
Hergun yapıyorum hergun bitiyor.
Koca boğaz benimkiler.
ben az sonra içicemm şekerimöm
hele ben bi de inşaatçı olunca erkek fatmayım resmenKız biz alışık değiliz miniye frikik vermeyelim
senin karşıyımlarını duyunca mandıra filozofu aklıma geliyor hepgiy tabi hatun dediğin etek giymeli ben pantalona karşıyım :)
sen koy biz söyleriz tatlım merak etmeKoyucam bakalım yorumlar ne olacak ama lütfen Objectif giymeye devam edeyim mi? Yoksa zamanı var mı? Oni söylerseniz çok mutlu olurum
Sağol. Boyuna yiyolar.3 adama bakmak zordur Allah kolaylık versin....
Da..onlara lazım bize değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?