- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.221
ay valla ben kısıyom cık yukarda nenen de ye diyorum evde sebze yapıp duruyom, eve de sokmuyorum valla canım cekiyo napimSu anda mutfakta börek, kurabiye ve bisküvi pastası var.
Dunde vardı.
Sen rejimdesin diye evdekilerden kisamazsin.
İradeni kullan ve yeme aşkım.
Helal sana kız!Pastalarimi yaptim geldim valla tatlarina baktim tukurdum yutmadim elimede sodami aldim karnimida suyla doldurdum ohhh misss:)
Benim çocuklarda var ama kiyamiyorum onlara.ay valla ben kısıyom cık yukarda nenen de ye diyorum evde sebze yapıp duruyom, eve de sokmuyorum valla canım cekiyo napimhem o da 12 kilo aldı evleneli az yesin bisey olmaz :)
AA karabatak hoşgeldinBen geldim kızlaarrrr
Geçmişe bir bakayım hemencik
al benden de o kadar 2 gün yiyeyim diyorum olmuyorBen yemek yapmaya gidiyorum.
Hergun yapıyorum hergun bitiyor.
Koca boğaz benimkiler.
Olmuyo gı.al benden de o kadar 2 gün yiyeyim diyorum olmuyor
anacım benden karı olmaz zaten, uzuluyom adama valla, cocuk da olsa bakmayı unutucam diye korkuyomHelal sana kız!
Benim çocuklarda var ama kiyamiyorum onlara.
Ah bi al eline bak nasıl anne oluyon.anacım benden karı olmaz zaten, uzuluyom adama valla, cocuk da olsa bakmayı unutucam diye korkuyom
ama ben sabah yazdım ya dün çok hastaydım bildiremedim19 ocak cezalar
candy_candy 2700 ( valla sopayla kovalıycam seni nerde menulerin illa laf mı soyletcen kız kendine )
shoji 1900 ( menuler ve katılım yetersiz canım takımın kurallarını okudun kabul ettin hergun en az bes mesaj menu bildirimi yapman lazım seni 2. kez uyarıyorum bu konuda daha dikkatli ol lutfen)
topraks 50 ( al sana kek)
E ermus 200 ( dun nenu bildirmedigin icin)
kollontai 50
toplight 50
@ilkay80 50
ycfa 100
bebek öyle güzel anne yapıyor ki insanı gerçi olamayanlar da var birşey diyemiyorum ama ahh annelikk...Ah bi al eline bak nasıl anne oluyon.
İçin taşıyor sevgisinden.
Saol tatlim bende ogluma kiyamiyorum oda diyette degil sonucta esim zaten ben ne yersem yer arada bi pasta ister zaten ben eksik etmezdimde diyett le oldugum icin yapmiyodum valla:)Helal sana kız!
Benim çocuklarda var ama kiyamiyorum onlara.
Bebek olunca kiyamazsin kiz yaparsin ona ben evlenmeden annem derdiki senin evini b.. goturur derdi:) valla evime bi geldi gundelikci tutuyosun dimi demisti sasirmisti:)anacım benden karı olmaz zaten, uzuluyom adama valla, cocuk da olsa bakmayı unutucam diye korkuyom
btlbetul tatlım bu hafta firesiz gidiyosun supersin, bugun tiffany den sonra jillian michaels level 1 e bi baksana yapabildiklerini yap bakalım olmazsa leslie yi iki mile yap onu yapabilirsen :) yapamaman basta normal ben suan level 2 yi yapıyorum ama level 1 e basladıgımda 10 gun spor yaparken halıyı optum yeminle
Benimde uykum çok ağırdı annem senin çocuğun ağlamaktan çatlar gece derdi.Bebek olunca kiyamazsin kiz yaparsin ona ben evlenmeden annem derdiki senin evini b.. goturur derdi:) valla evime bi geldi gundelikci tutuyosun dimi demisti sasirmisti:)
Benimki bir oturusta 3 pide yiyor ama görsen serum takasin gelirOlmuyo gı.
Benim adam tek başına çekirge surusu zati.
kızlar cezalar artık ip atlama degil jumping jack olarak yapılacak bugunden itlbaren bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?