Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Su anda mutfakta börek, kurabiye ve bisküvi pastası var.
Dunde vardı.
Sen rejimdesin diye evdekilerden kisamazsin.
İradeni kullan ve yeme aşkım.
ay valla ben kısıyom cık yukarda nenen de ye diyorum evde sebze yapıp duruyom, eve de sokmuyorum valla canım cekiyo napim hem o da 12 kilo aldı evleneli az yesin bisey olmaz :)

Pastalarimi yaptim geldim valla tatlarina baktim tukurdum yutmadim elimede sodami aldim karnimida suyla doldurdum ohhh misss:)
Helal sana kız!
ay valla ben kısıyom cık yukarda nenen de ye diyorum evde sebze yapıp duruyom, eve de sokmuyorum valla canım cekiyo napim hem o da 12 kilo aldı evleneli az yesin bisey olmaz :)
Benim çocuklarda var ama kiyamiyorum onlara.

19 ocak cezalar

candy_candy 2700 ( valla sopayla kovalıycam seni nerde menulerin illa laf mı soyletcen kız kendine )
shoji 1900 ( menuler ve katılım yetersiz canım takımın kurallarını okudun kabul ettin hergun en az bes mesaj menu bildirimi yapman lazım seni 2. kez uyarıyorum bu konuda daha dikkatli ol lutfen)
topraks 50 ( al sana kek)
E ermus 200 ( dun nenu bildirmedigin icin)
kollontai 50
toplight 50
@ilkay80 50
ycfa 100

btlbetul tatlım bu hafta firesiz gidiyosun supersin, bugun tiffany den sonra jillian michaels level 1 e bi baksana yapabildiklerini yap bakalım olmazsa leslie yi iki mile yap onu yapabilirsen :) yapamaman basta normal ben suan level 2 yi yapıyorum ama level 1 e basladıgımda 10 gun spor yaparken halıyı optum yeminle

ama ben sabah yazdım ya dün çok hastaydım bildiremedim

okey :)))) ben halıyı öpmem yaa mayklar vardır ıığyyykk.....

size bi film önereyim dizi yani... oh my venüs.... kore dizisi... şişman bi kızın zayıflama çabası izleyin lütfeeen çok güzel :)))

Bebek olunca kiyamazsin kiz yaparsin ona ben evlenmeden annem derdiki senin evini b.. goturur derdi:) valla evime bi geldi gundelikci tutuyosun dimi demisti sasirmisti:)
Benimde uykum çok ağırdı annem senin çocuğun ağlamaktan çatlar gece derdi.
Ama oğlum hik dese uyandım.
Çok başka bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…