- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.381
7 kere 8 deseydin mala bak. Kız zayifladikca dikkat mi cekiyosun acep?müşteri benle betülcüm diye konuştu... haaa bütün tüylerim dikeldi leeeeyyyynn sen nasıl bana cümlü mümlü konuşursun..... lavuk cüm müş... holttt....
7 kere 8 deseydin mala bak. Kız zayifladikca dikkat mi cekiyosun acep?
benim evde de her şey var şimdi spor pedi istiyorum 1 metreye 2 metre birde ev için spor ayakkabısı alıcam sonra yürüyüş bandı :))) rambo olucam rambooooo..............
Bundan baya bi zaman once eczaneye gittim tartilayim dedim bi çıktım tartiya 56
Eve ağlayarak gittim al sana 56
Ne bileyim kafa nasıl çalışıyorsa ozaman 56 yi görmemişim hiç şok olmuştum56 ya mı ağladın kuzum sen ahhh canııım :))
Ne bileyim kafa nasıl çalışıyorsa ozaman 56 yi görmemişim hiç şok olmuştum
Bende bende ama ben o zmanda kendimi kilolu hissediyordumşimdi 56 görsem 50 şınav çekerim sevinçten :))))
ezberden yapma ya ebru sallı ya da jillian michaels yap salon hareketleri yaptırıyolar jillian nerdeyse crossfit yaptırıyo zaten hem yine sistemli yapmıs olursun :)En iyisini yapmışsın bende evde yaparım üyelik bitsin bütün hareketleri ezberledim leslie yapardim önceden o da olur
ben yapıyorum 50 sınav ve oyle cıkmadım !!!!ya öyle çıktılarsa :)))
Değişmez bence sen kararlı kızın benim gibi değilsin meselaeneee ben size demedim sabah tartı 59.0 dı. umarım yarın bana bi yamuk yapmaz
eneee ben size demedim sabah tartı 59.0 dı. umarım yarın bana bi yamuk yapmaz
3 bardak içtim limonlu tarçınlı misssspiştiiiii :)))
Hani zayiflama reklaminda tarti göstergesi vardır ya 55 ne güzel sayı betebrikleeer... inşallah bana da yamuk yapmaz :))) çok sinsi bu tartılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?