- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.861
Estağfurullah bitanem.. Yat sen hadi öptüüüm.oyleyse uzanabilirim artık, pelte gibiyim valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah bitanem.. Yat sen hadi öptüüüm.oyleyse uzanabilirim artık, pelte gibiyim valla![]()
Canim babam sağlık alanında çalışan bir uzman patatesin haşlama şeklinde kilo aldirmayacagini söyler hep.o zman yogurt corbamın yanına patatesi de ekleyim :)
oyleyse uzanabilirim artık, pelte gibiyim valla![]()
Baktım canım haftada 2 gün ayran içmiş sadece ben öyle anladım yapmak çok zordysania 4,9 kilo veren arkadaş
sabah 1 haş. yumurta ve oğlen sebze yemeği+ yogurt yapmış.
Akşamları yememiş vee perşembe günü ayran günü yapmış... bende deneyecem ama ben ekmekde yerim bir dilim.
Tedavi ne kadar sürüyor.yogurt corbasııııı :)
Aynen çok haklısıntamam canım bu hafta takip ederim, ama kacamak gorursem bi dahaki hafta takip etmem, aylardır seni uyarıyorun ve benim açımdan seni uyarmak sıkıcı bi hal aldı, cunku hep yerinde sayıyosun herkes veriyo seen 1 ileri 2 geri
Ya bilmiyordum kaptanım eklemesen olmaz mı?***5. TAKIM 449. ETAP***
candy_candy (106,3/106,6/-0,15/-%0,14) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
muska77(69,7/67,7/2,0/%2,87)
shoji (88,7/)bildirimde bulunmadı izinli
topraks(75,0/74,8/0,2/%0,27)
dynasia(62.5/60,0/2,5/%4,00)
kollontai (59,8/59.2/0.6/%1,00)
ebrusonmez (62.1/63,6/-0,75/-%1,21) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
ermus (60,8/60,5/0,3/%0,49)
ilkay80 (86,5/85,9/0,6/%0,69)
ycfa (66,3/64,4/1,9/%2,87) yeni üye baslangıc tarihi 7 ocak baslangıç kilosu 69.4 hedef kilo 57
5. Takım Ortalaması: % 1,084
benim kelebegim 69.0 ???
btlbetul 69,7/68/1,7/%2,44
Akday98764 başlangıç kg su 75 tarihi 4 ocak
blanche_ea 59,9
ameliaa 71.1/sabit
ebrucum tok karna da tarılsan tartını yazdığın için listeye eklemek zorundayız o yüzden ekledim seni listeye canım
Ya bilmiyordum kaptanım eklemesen olmaz mı?
Hadi illa ekleyeceksen ne yetıgımı bılıyom ona gore aç karnına kaç oldugumu hesaplasam
Baktım canım haftada 2 gün ayran içmiş sadece ben öyle anladım yapmak çok zor
Yok yaa ekibin bütün çabasını silip süpürdüm.tamam yahu amma stres yaptın relax bişi olmaz :)
Ya bilmiyordum kaptanım eklemesen olmaz mı?
Hadi illa ekleyeceksen ne yetıgımı bılıyom ona gore aç karnına kaç oldugumu hesaplasam
ebrucum tamam canım sıkma artık canını eve döndün bu hafta senden güzel bir performans göstermeni bekliyorum bak kollontai de cok kilo almıştı ama ertesi hafta bireyselde birinci oldu ona göre senden de böyle birşey bekliyorum haftaya seb bizi kurtaracaksın ona göre sorumluluğun çok haberin olsun öpüldünYok yaa ekibin bütün çabasını silip süpürdüm.
Bütün arkadaşlardan özür diliyorum..
Peki kaptanımebrucum tamam canım sıkma artık canını eve döndün bu hafta senden güzel bir performans göstermeni bekliyorum bak kollontai de cok kilo almıştı ama ertesi hafta bireyselde birinci oldu ona göre senden de böyle birşey bekliyorum haftaya seb bizi kurtaracaksın ona göre sorumluluğun çok haberin olsun öpüldün
sana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen giderPeki kaptanım
Şimdiden başladım bile :))
Bu hafta hatamı telafi edeceğim
Birinci miyiz yaşasın :)sana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen gider
kızlar bu hafta çok iyi sonuçlarla geldiniz sizlere teşekkür ederim bireysellere bakmadım ama takım olarak birinciyiz
ebrucum tamam canım sıkma artık canını eve döndün bu hafta senden güzel bir performans göstermeni bekliyorum bak kollontai de cok kilo almıştı ama ertesi hafta bireyselde birinci oldu ona göre senden de böyle birşey bekliyorum haftaya seb bizi kurtaracaksın ona göre sorumluluğun çok haberin olsun öpüldün
Ben ugurlu bi giris yaptim yani takima:)sana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen gider
kızlar bu hafta çok iyi sonuçlarla geldiniz sizlere teşekkür ederim bireysellere bakmadım ama takım olarak birinciyiz
Ne guzelmis kaca aldin acaba interbet disinda nerde bulurz bende alirim blkibu arada kalori sayım saatim geldi denedim bu gün aslında dünde denedim ama pek becerememişim ayarlarını bu gün çözdüm olayı.... saatin söylediğine göre 605 kalori yakmışım 4 mil lesli de 21,9 gr yağcık uçup gitmiş :)