- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.841
ben simdilik kacar gelirim yine az uzanayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuh oda insanmi bea cok sagliksizMuska 5 kilo veren var bacim nasıl yapıyorlar acep sen bilirsin
Yuhhh diyorum yaaa nasıllllMuska 5 kilo veren var bacim nasıl yapıyorlar acep sen bilirsin
Anam onlara benimde aklım yatmıyo ya.. 4,9 vermiş biri...Muska 5 kilo veren var bacim nasıl yapıyorlar acep sen bilirsin
Tavuk şiş ve salata ye ayranla en masumu o..Yuhhh diyorum yaaa nasıllll
Canım sorsammı sormasammı bilemedim dün menümü beğenmiştiniz iki saatte yürüdüm cezam neden
Evet canım en iyisi öyle yapmakAnam onlara benimde aklım yatmıyo ya.. 4,9 vermiş biri...
Tavuk şiş ve salata ye ayranla en masumu o..
Afiyet olsun güzel menü.Bende menümü yazayım çıkmadan
Sabah goji yedim üstüne su içtim
Kahvaltı
bir r dilim ekmek
Bir kk peynir 5zeytin
Domates
Bir kupa şekersiz nescafe
Öğle
Bir tabak etli taze fasulye sadece onu yedim ekmek yok
Yeşilçay
Akşam tavuk şiş
Salata ayran düşünüyorum
Su 2 litre tamamlarım
Spor yarım saat yürüdüm gece ip cezamı yapar yazarım
Ama nedense midemde şişlik varAfiyet olsun güzel menü.
Aksam ayran icicem canım yeşil çay birdeAkşamı çok hafif tut bişey olmaz inşalllah.
Fasulye gaz yapmış olabilir yada ayaklarını üşütmüşsündür..Ama nedense midemde şişlik var
Harika seçim.Aksam ayran icicem canım yeşil çay birde
canım sor valla da 20 ve 21 ocaktaki menulerin toplam cezzası bu iki gunku menunu yazarsan soylerim tabi neden ceza yazdıgımıCanım sorsammı sormasammı bilemedim dün menümü beğenmiştiniz iki saatte yürüdüm cezam neden
tatlım yeni agrı kesicim kodein iceriyor ve antidepresanlarla birlesince yere yapıstırıyo beni antidepresanda da diazepam var ikisi de uyusturucu madde niteliglnde zaten recetesiz satılmayan ilaclar, kolumu kaldıracak halim yok vallaKızkollontai ne yatıp duruyon kız sen..
Gece nerene uyuyacan?
evet patates kb ama çok rahat edersin babam bu şekilde düzeldi baya çok yarası vardı patates yoğurtla 15 kilo verdi 2 ayda ama başka bişey yiyemiyorduhem eksiyi bascam hem de cuma c.tesi pazar cezalar iki katı, bende bulgur yedim kendime de bascam uzulmeyin
yogurt corbasııııı :)
korkun benden :)
sen yarın alcan cezaları :)
ülser yok tatlım gasrit reflu ve tas var bizde yanlıs biliyo musuz
tamam canım bu hafta takip ederim, ama kacamak gorursem bi dahaki hafta takip etmem, aylardır seni uyarıyorun ve benim açımdan seni uyarmak sıkıcı bi hal aldı, cunku hep yerinde sayıyosun herkes veriyo seen 1 ileri 2 geri
canım bugunun menulerinin cezası yarına
patates de nisasta bildigin kb deposu cok yemek istemiyorum![]()
bende şaşırdımonlar su ve odem veriyo canım kilo degil![]()
Oyy kuzuuum. Geri aldım lafımı..tatlım yeni agrı kesicim kodein iceriyor ve antidepresanlarla birlesince yere yapıstırıyo beni antidepresanda da diazepam var ikisi de uyusturucu madde niteliglnde zaten recetesiz satılmayan ilaclar, kolumu kaldıracak halim yok vallaama en azından agrımda yok :)
Ne bileyim ben 100 kiloyken bile en fazla 4 veriyordum..Öyle verebilir miyiz dersin?
Goji kilo olarak değil ama sıkılaşma olarak işe yarıyor bende selilütlerim gidiyor bacaklarım daha inceldievet patates kb ama çok rahat edersin babam bu şekilde düzeldi baya çok yarası vardı patates yoğurtla 15 kilo verdi 2 ayda ama başka bişey yiyemiyordu
bende şaşırdım
Canım izliyorum seni görebilirsin bende buraya geldigimden beri kimseyi aranıyormusum noldu küstun mü? Diye arıyorlar :)
bi anlamasam her gün bir kilo gibi bişey ya
Öyle verebilir miyiz dersin?
goji hiç ise yaramıyor canım ben denemistim paraya yazik
Yemeye utanirim artık zaten acta değilim.
o zman yogurt corbamın yanına patatesi de ekleyim :)evet patates kb ama çok rahat edersin babam bu şekilde düzeldi baya çok yarası vardı patates yoğurtla 15 kilo verdi 2 ayda ama başka bişey yiyemiyordu
bende şaşırdım
Canım izliyorum seni görebilirsin bende buraya geldigimden beri kimseyi aranıyormusum noldu küstun mü? Diye arıyorlar :)
bi anlamasam her gün bir kilo gibi bişey ya
Öyle verebilir miyiz dersin?
goji hiç ise yaramıyor canım ben denemistim paraya yazik
Yemeye utanirim artık zaten acta değilim.
oyleyse uzanabilirim artık, pelte gibiyim vallaOyy kuzuuum. Geri aldım lafımı..
Ne bileyim ben 100 kiloyken bile en fazla 4 veriyordum..
Kızın menülerini bir araştırayım en iyisi ben.