- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.101
:) hmm guzelmisBebeğim yok :))
Alışkanlık heralde
Ayne oyle cezanin gozunu seveyim cydirici oluyo:)
ah be muskam ben yer miyim bunlarıTüh ya tutturamadimmi?
Belki acır bana dediydim.
Yaptım cezami ağam 400 tane
Ama boğazın kurudu benim yazık bana
Sağol şirinem sen bana bakma ben söylenir söylenir yaparım yinede cezami.
Huysuz ve tatlı gacıyım ya güya.
Kolay gelsin canm. Açıköğretim sınavı heralde?kızlar 2 de sınavım var dunden beri ders calısıyorum az daha calısmam lazım sınav donusu yazarım optum hepinizi
Sen neree oturuyosun tatlim hava burda pek sogukkkkBen yarım saat yürüyüş yaptım. Öğleden sonra yine çıkacağım. 1 saat de o zaman yaparım. Ama benim popo feci durumda dünki yürüyüşü kaldıramamış.
Buradada öyle kar yağıyor. Ve yerler buz.Ama karda yürümek hoşuma gidiyor.Sen neree oturuyosun tatlim hava burda pek sogukkkk
Burdada kar var hep hava buzzz resmen ev hic isinmiyo yaaaBuradada öyle kar yağıyor. Ve yerler buz.Ama karda yürümek hoşuma gidiyor.
Bizimde çok yakıyorlar diye bunalıyorum. Dışarı cıkmak ıyı gelıyorBurdada kar var hep hava buzzz resmen ev hic isinmiyo yaaa
Ayyy 60 kulağıma hoş geldi.ah be muskam ben yer miyim bunlarıtatlı gacısın sen tatlı bi 60 ol bi daha ceza meza yazmıycam
Başarılar tatlım.kızlar 2 de sınavım var dunden beri ders calısıyorum az daha calısmam lazım sınav donusu yazarım optum hepinizi
Et kesmiştir. Bugünde yurursen açılır.Ben yarım saat yürüyüş yaptım. Öğleden sonra yine çıkacağım. 1 saat de o zaman yaparım. Ama benim popo feci durumda dünki yürüyüşü kaldıramamış.
Bu hafta benim için yürüyüş haftası olsun. Her gün en az1 saat yürüyeceğim.Ayyy 60 kulağıma hoş geldi.
Başarılar tatlım.
Et kesmiştir. Bugünde yurursen açılır.
İyi olur tabii canım.Bu hafta benim için yürüyüş haftası olsun. Her gün en az1 saat yürüyeceğim.
Kolay gelsin. Yorucu ama zevkli işler.Fıstıklar nasılsınız? Ben temizlikteyim dün cezamın yarısını yapabildim 2 miles de leslie. Ayrıca regl oldum, şişmişim demek :))) Boğulmazsam çamaşır suyundan akşama eve geçicem. Öptüm hepücüğünüzü..
Tsk cnmMaşallah allah nazarlardan korusun.
Ayyy 60 kulağıma hoş geldi.
Başarılar tatlım.
Et kesmiştir. Bugünde yurursen açılır.
kızlar 2 de sınavım var dunden beri ders calısıyorum az daha calısmam lazım sınav donusu yazarım optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?