- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.061
Canim yasij kacti seniniKizlar o ondeki dogumdan kalan göbis ve yandaki azciz yaglar gitse tmmdir
22 cnmCanim yasij kacti senini
85 olmasa veremez zaten onu :) sagolasın ayrıca :)Tabiside birtanem.
85 kiloymus canım.
Vay tebrikler rakibem.
evet of yaaaa hep boyle ceza yazıyo gıcık nolcakAşkım dünkü menude ne vardiki? Valla tam faşo agasin.
Ayrıca .of ya tamam yapcam.
Hoşgeldin kaçak.
tatlım cuma cumartesi pazar cezalar iki katı oluyo, kacamaklara dun eksi yazdım dun sporunda yoktu ceza 200 iki katı 400 simdi hastaysan sen iyilesene kadar ben biriktiririm onları iyilesince yaparsın bitanem uzulme :))) itiraz reddedildiMenüm.
9.30
1,5 dL kız kepek ekmeği
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
14.30
1 kepçe domates çorbası
4 çorba kaşığı makarna
1 baklava ( eşim eliyle yedirdikollontai kiramadim adamı)
Su 2 litre
Spor 20 dk yuruyus
Bu arada dünkü menüm 400 cezayı haketmiyordu. İtiraz ediyorum. Ayrıca ben hastayım yaw
1 66 diye bildigim boyum 1 69 mus daha bekarken boyumu olcmustum 19 falandim 1 66 di bna bazi tanidiklar daha uzunsun deyince baktim ki boyum uzamisGuzel cikmissim canim boyunda baya uzun duruyo kiz
Uzun duruyo zaten baya boyun kilondada pek bi abarti gormedim1 66 diye bildigim boyum 1 69 mus daha bekarken boyumu olcmustum 19 falandim 1 66 di bna bazi tanidiklar daha uzunsun deyince baktim ki boyum uzamis
Ceza iki kati oldugundan kacamaksiz gecircem haftasonunu:)85 olmasa veremez zaten onu :) sagolasın ayrıca :)
evet of yaaaa hep boyle ceza yazıyo gıcık nolcak
tatlım cuma cumartesi pazar cezalar iki katı oluyo, kacamaklara dun eksi yazdım dun sporunda yoktu ceza 200 iki katı 400 simdi hastaysan sen iyilesene kadar ben biriktiririm onları iyilesince yaparsın bitanem uzulme :))) itiraz reddedildi
Heee buyukmusum kiz ben senden:)22 cnm
Senin yas kac ki cnm benim kemiklerim iri diye yasim buyuk gosterioHeee buyukmusum kiz ben senden:)
40 bedn olmak istiyorum cnm simdi icine giriyorum ama sıkıoUzun duruyo zaten baya boyun kilondada pek bi abarti gormedim
Kelebek hosgeldin canımAynen cnm onun icin caba sarf ediyorum yaza eskisi gibi olurum oluruz ins.cnm
Iyilik kelebegim sen nasılsın ♡♡♡E kizlar ben yokken sizi yine takip ettim ama baska ne var ne yok♡
26 yimda miller 19 20 saniyo yuzum kucul gosteriyomus,
Senin yas kac ki cnm benim kemiklerim iri diye yasim buyuk gosterio
Him benide 25 saniolar :)26 yimda miller 19 20 saniyo yuzum kucul gosteriyomus
Tsk cnm benim ♡Kelebek hosgeldin canım
kollontai
menu
sabah
Yarimkk peynir
2 zeytin
Öğle yok
Aksam
çorba bir kase
1litre su spor yok
1litre daha içerim su
Bende iyiym cnm sukur ne olsun kosturuyorumIyilik kelebegim sen nasılsın ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?