Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

direnemez dimi.... gider mi acaba yaa...
Eninde sonunda gidecek!
ben +800 um bugun aksama kadar corba iccem kısmetse yarın 59.2 cıkcam yine :KK66:
:( bende artiyim.
kızlar candy_candy candy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelim btlbetul btlbetul 65 olunca herkese bi ogun odul be hayal ediyosa :KK66:
Eveeeeeeet!!!
bende +800 üm ama keşke bende yarın 59 lu bişi görsem :)))
:)) bu sefer yicez galiba....

bugun ki menum
toplam 724 kalori

sabah
3 dlm kız tb ekmegi(60 gr)
30 gr kaymak
5 yesil zeytin

oglen
250 gr yogurt corbası
130 gr muz

aksam
250 gr yogurt corbası

su 2.5 lt
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
1400 jj ceza

hafta sonu toplam cezalar
muska77 muska77 100
@topraks 700
@dysania 300
@ermus 900
kollontai kollontai 1400
toplight toplight 600
@ilkay80 400
ycfa ycfa 100

btlbetul btlbetul tatlım tebrik ederim sadece cuma gununden yarım artın var onun dısında hic kacamagın yok :) takımın gururu valla
tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
yaşil çay zamanııııı......... içmeyen kalmasın haaanıııııımmmmmmmmmmmm..................
ben sabah 3 bardak içtim
çok acıkmıştım çok üşüyordum.... hem bir şeyler yememek hemde biraz ısınmak için öyle uydurmasyondan içtim onu iyi de ısıtmıştı içimi ühühühüüüü :KK43: dün bi ısınamadım dünyanın parasını ödüyoz ama ısınmıyorum yani....
yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek

tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım

ben sabah 3 bardak içtim

yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek

ben yöntemi buldum gidip peteğe sarılcan o zaman ısınıyosun :) böyle bi bacağını bi kolunu üstüne atcan anca....

bugun ki menum
toplam 724 kalori

sabah
3 dlm kız tb ekmegi(60 gr)
30 gr kaymak
5 yesil zeytin

oglen
250 gr yogurt corbası
130 gr muz

aksam
250 gr yogurt corbası

su 2.5 lt
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
1400 jj ceza

1400 jj mi kızım kalpten gitme genç yaşta... bu kadar zorlamayı doğru bulmuyorum......

Back
X