- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.221
Kız bi ara 72ye de öyle demiyor muydun??
evet d,yodum ne 72 idi be... ama 68 de dişliymiş.... söke söke veriyorum kiloları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bi ara 72ye de öyle demiyor muydun??
ben +800 um bugun aksama kadar corba iccem kısmetse yarın 59.2 cıkcam yine![]()
kızlarcandy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelim
btlbetul 65 olunca herkese bi ogun odul be hayal ediyosa
![]()
Evet bugun baslayalim bakalim cumaya kim daha cok kilo vercek:) yenen yenilenetatli ismarlasin:)
jillian yaparsan gider![]()
Hafta sonu kaçamak mı yaptınnben +800 um bugun aksama kadar corba iccem kısmetse yarın 59.2 cıkcam yine![]()
iste bu beeekabul bekleyin beni.... 65 e doğru saldırıya geçiim bende.... jillianda yaparım sırf sizi düşündüğümden :)))
Olsun canm en azından veriyorsun :))evet d,yodum ne 72 idi be... ama 68 de dişliymiş.... söke söke veriyorum kiloları
Ohhh ohhhkızlarcandy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelim
![]()
Hadii betüş hadii betüş hayyddiiiiiikabul bekleyin beni.... 65 e doğru saldırıya geçiim bende.... jillianda yaparım sırf sizi düşündüğümden :)))
Eninde sonunda gidecek!direnemez dimi.... gider mi acaba yaa...
ben +800 um bugun aksama kadar corba iccem kısmetse yarın 59.2 cıkcam yine![]()
Eveeeeeeet!!!kızlarcandy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelim
![]()
:)) bu sefer yicez galiba....bende +800 üm ama keşke bende yarın 59 lu bişi görsem :)))
cezalarımı gormedin herhalHafta sonu kaçamak mı yaptınn![]()
ben benimkinin nedenini biliyorum, dunyayı yedim valla :)Cuma 67,7
Bugün 68,5
Ama neden?![]()
Eninde sonunda gidecek!
bende artiyim.
Eveeeeeeet!!!
:)) bu sefer yicez galiba....
Cuma 67,7
Bugün 68,5
Ama neden?![]()
tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
ben sabah 3 bardak içtimyaşil çay zamanııııı......... içmeyen kalmasın haaanıııııımmmmmmmmmmmm..................
yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecekçok acıkmıştım çok üşüyordum.... hem bir şeyler yememek hemde biraz ısınmak için öyle uydurmasyondan içtim onu iyi de ısıtmıştı içimi ühühühüüüüdün bi ısınamadım dünyanın parasını ödüyoz ama ısınmıyorum yani....
tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
ben sabah 3 bardak içtim
yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek
bugun ki menum
toplam 724 kalori
sabah
3 dlm kız tb ekmegi(60 gr)
30 gr kaymak
5 yesil zeytin
oglen
250 gr yogurt corbası
130 gr muz
aksam
250 gr yogurt corbası
su 2.5 lt