Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)

kaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)

ben sadece bir odada yakıyorum gündüz kısıkta ona rağmen 265 geldi bu ay kaç gelir bilmem ve resmen donuyorum sabah yataktan çıkmak istemedim sözle spor yapacaktım ama o kadar soğuktu ki parmağımı çıkaramadım battaniyenin altından....

cezalarımı gormedin herhal
ben benimkinin nedenini biliyorum, dunyayı yedim valla :)
Ama ben yemedim şekerim benimki nye artı?
Yv bu vücut beni delirtecek arkadaş!

bugun ki menum
toplam 724 kalori

sabah
3 dlm kız tb ekmegi(60 gr)
30 gr kaymak
5 yesil zeytin

oglen
250 gr yogurt corbası
130 gr muz

aksam
250 gr yogurt corbası

su 2.5 lt
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
1400 jj ceza
Anam spora bak!

Merhaba fıstıklar,

Çoookkk sancım var, ben doğum kontrol hapı kullandığım için az ve ağrısız geçiriyordum fakat geçen ay gecikme olduğu için hapa başlayamadım ben de vücudu dinlendirmek için bikaç ay ara vermeye karar verdim. Fakat bu seferde hem çok yoğun hem de çok sancılı geçiriyorum. Uzun zamandır ilk defa şekerim düştü, dizlerim titriyor.
Neyse hafta sonu olmasına rağmen çok abartmadım ama sanırım reglden dolayı 75,9 çıktım. 1 kilo civarı farketmiş.
Cezalarımı gördüm fakat bugünlük izin istiyorum kollontai , ben yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum, yarın yapsam bir sakıncası olur mu? Benim 300 cezam kalmıştı bu 700 onunla birleşmiş hali mi yoksa ayrıca 700 mü yapıcam cannısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…