- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.241
kaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
ben sabah 3 bardak içtim
yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek
beni zorlamaz canım, 100er setten 14 set yaparım1400 jj mi kızım kalpten gitme genç yaşta... bu kadar zorlamayı doğru bulmuyorum......
Saka yaptim kizim sende gormesen olmazyani!!!ya bak yine tatlı diyo milletin aklını karıstırıyo, ben sana tatlı yok demedim mi ????
kaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)
Saka yaptim kizim sende gormesen olmazyani!!!
Ben varim ama odul koydugunuz kisiye cok yuk biniyo galiba gelmiyolar betuste giderse ya elimizden:)kızlar @candy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelimbtlbetul 65 olunca herkese bi ogun odul be hayal ediyosa
Ben varim ama odul koydugunuz kisiye cok yuk biniyo galiba gelmiyolar betuste giderse ya elimizden:)
Valla arada bi cikiyo yakaliyo yani hem benim tatli istemiyoki ben ebruyu gaza getirmek icin demistim bikereinzibatlar dolaşıyo kızım ::) yerin kulağı var....
kendime de odul koyayım 53 olunca :)Ben varim ama odul koydugunuz kisiye cok yuk biniyo galiba gelmiyolar betuste giderse ya elimizden:)
Ama ben yemedim şekerim benimki nye artı?cezalarımı gormedin herhal
ben benimkinin nedenini biliyorum, dunyayı yedim valla :)
Anam spora bak!bugun ki menum
toplam 724 kalori
sabah
3 dlm kız tb ekmegi(60 gr)
30 gr kaymak
5 yesil zeytin
oglen
250 gr yogurt corbası
130 gr muz
aksam
250 gr yogurt corbası
su 2.5 lt
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
1400 jj ceza
Valla arada bi cikiyo yakaliyo yani hem benim tatli istemiyoki ben ebruyu gaza getirmek icin demistim bikere
:) ayy 57 yi gorursem bende birakmam belki 55 e kadar direnirim:)ben getmem :))) 55 olana kadar çoook çalışmam lazım çoook....
Ama ben yemedim şekerim benimki nye artı?
Yv bu vücut beni delirtecek arkadaş!
Anam spora bak!
anam vucutlar boyle su tutuyo yedigin kb li bisey yuzunden napcanAma ben yemedim şekerim benimki nye artı?
Yv bu vücut beni delirtecek arkadaş!
Anam spora bak!
Yemem yemezo gazla tatlı yerse kız :)
Hımm ne yiyecen?kendime de odul koyayım 53 olunca :)
Yok öyle yağma. Hep beraber mezun olcez.siz hiçbiriniz kalmazsınız burda ben kalırım herhalde :)))
Bikac gun sadeceyuruyus yaptimda bugun spor yapcam sen?ycfa canım spor yapıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?