- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.281
Bende haftasonu yuruyus yaptım ama bugun cıkamadım. İşim bitmedi yetıstıremedim. ip atlama ve leslie düsünüyorumm.Bikac gun sadeceyuruyus yaptimda bugun spor yapcam sen?
Ayy 1400 mü yaptınjamping jack hani zıplayıp yukarda ellerini çarpıyon sonra zıplayın ellerini aşağı indiriyon ya...
Bogggkkk!Allah şifa versin canm. Seni ççook iyi anlıyorum. Çünkü istisnasız her ay çekiyorum. Ben bu ay bionarica agnucaston kullandım. Hemen farkettirdi.Bu bitkisel bi ilaçmış.3 ay düzenli kullanınca ağrı falan olmayacakmış :))
Vee ayağını sıcak tut üşütünce daha beeter oluyor. Civan perçemi de içebilirsin. tadı çok acı ama faydası oluyor.
1 yumurtanın sarısını 1 kaşık sekerle çırpıp içebılırsın. ama sulandırarak. O da ıyı gelıyor Miden tutaar mı o ayrı tabiii :))
Aynen yaa ev zaten hamam :))neğğğyyy abbooooo ev kirası gibi....
yerse ona degil sana yazcam cezayı haberin olsun !!!"Yemem yemez
tamam canım sıkıntı degil 300le beraber toplam cezan bu canım sen yapabilene kadar ben biriktiririm sonra sen parca parca yaparsın dikkat et kendine sıcak tut ayaklarını :)Merhaba fıstıklar,
Çoookkk sancım var, ben doğum kontrol hapı kullandığım için az ve ağrısız geçiriyordum fakat geçen ay gecikme olduğu için hapa başlayamadım ben de vücudu dinlendirmek için bikaç ay ara vermeye karar verdim. Fakat bu seferde hem çok yoğun hem de çok sancılı geçiriyorum. Uzun zamandır ilk defa şekerim düştü, dizlerim titriyor.
Neyse hafta sonu olmasına rağmen çok abartmadım ama sanırım reglden dolayı 75,9 çıktım. 1 kilo civarı farketmiş.
Cezalarımı gördüm fakat bugünlük izin istiyorumkollontai , ben yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum, yarın yapsam bir sakıncası olur mu? Benim 300 cezam kalmıştı bu 700 onunla birleşmiş hali mi yoksa ayrıca 700 mü yapıcam cannısı?
İSKENDER:) tabi sevgili midem izin verirseHımm ne yiyecen?
Yok öyle yağma. Hep beraber mezun olcez.
Aynen bunu düşünmemiştimm.kız 59,9 nee 58 olana kadar kaçamak yapma bence yutkunda 60 oluverirsin ne anlamı kalır :)
sen de dene nasıl yaptıgımı gorursun
Geçti mi yaniiio sabahtı :)
katılıyorumBogggkkk!
Komalık almayalımsen de dene nasıl yaptıgımı gorursun
İskender...yerse ona degil sana yazcam cezayı haberin olsun !!!"
tamam canım sıkıntı degil 300le beraber toplam cezan bu canım sen yapabilene kadar ben biriktiririm sonra sen parca parca yaparsın dikkat et kendine sıcak tut ayaklarını :)
İSKENDER:) tabi sevgili midem izin verirseya ben robotumsu bisiy degilim ya sadece vucudum alıskın :)
Acillik olmamak için bazen içiyorum ama gerçekten de bbööööggggkkBogggkkk!
Iyyykk, acillik olurum daha iyi kız!Acillik olmamak için bazen içiyorum ama gerçekten de bbööööggggkk
Ben debiraz ip atlayayım. Akşama da leslie kardeşkollontai şirinem 100 ceza zıp zıp yapıldı :)
Zıpla zıpla böyle giderse berbere zıplayarak gidecez..Ben debiraz ip atlayayım. Akşama da leslie kardeş
muhtesemsin rakibemkollontai şirinem 100 ceza zıp zıp yapıldı :)
Evet yaa ama en kolayı yürüyüşş :))Zıpla zıpla böyle giderse berbere zıplayarak gidecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?