- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.321
ayyy çok imrendim yaaaaakaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)
maşallahbeni zorlamaz canım, 100er setten 14 set yaparım
maalesef evet kombi bina da en fazla ödeyen biziz en üstteki dublex bile 350 ödemiş gecen ay düşün halimiziDoğalgaz mı kaptanım?
merkezi sistem olunca öyle oluyo tatlım yaaaAynen yaa ev zaten hamam :))
Sinir bozucu
Kombi falan olsaydı kendime göre ayarlardım. Hem biz sık memleteke gidiyoz. Bir gittik mi de bayğı kalıyoz.Geçen 3 ay kaldık.
Ve bu üç ayıda ödedik. :)))
Kiz ben mekik cekiyom agirlik calisiyom yanlar gider umidiyle zipliyom arada leslii yapiyom tiffany yaptim gecenlerde 3 hun dayak yemis gibi gezdim:)Sen ne yapıyon? Belirli birşey var mı? Yoksa egzersizmi?
Yarışmanın amacı sağlıklı kilo vermek o fazla kaptırmıştır kendini.Valla ya yarisma ugrunada olsa yapilmamali bence
Hızlı giden hızlı geliyor olabilir:))One oyle ya yalanmi soyluyorlar yoksa hizli giden hizlimi geliyo anlamadim
Bir de daha yolun başındaBide hiç kaçamak yapmamış.
Metoyu alt üst ediyor haberi yok.
Dysania ya yazik oldu birinci olcakti ne guzel:)Yarışmanın amacı sağlıklı kilo vermek o fazla kaptırmıştır kendini.
iYani senin hedef kacti canim sorduysamda unutuyorum oglumdan aklimda bi adim kaliyo vallaBir de daha yolun başında
Yine hedefe yakın olsa metoyu şaşırtmak için neyse
Yine iyi kaptanım :))maalesef evet kombi bina da en fazla ödeyen biziz en üstteki dublex bile 350 ödemiş gecen ay düşün halimizi
Ben 1 gun ayran asi detoksu yaptimda tiksinmistim yaaaHızlı giden hızlı geliyor olabilir:))
Çunkü kız 1 hafta aç kalmış. Sonra da yemeğe saldırdığını düşünürsek :) Gayet normal oluyor kilo alması
ooo bayağı zengin menüKiz ben mekik cekiyom agirlik calisiyom yanlar gider umidiyle zipliyom arada leslii yapiyom tiffany yaptim gecenlerde 3 hun dayak yemis gibi gezdim:)
Bizde dogalgaza 800 den asagi vermiyoduk kombiye degistirdik bakim yaptirdik 400 falan geliyo cok sukurYine iyi kaptanım :))
685 ödeseydiniz bi de
Yani.Bir de daha yolun başında
Yine hedefe yakın olsa metoyu şaşırtmak için neyse
O bizim birincimiz zaten!Dysania ya yazik oldu birinci olcakti ne guzel:)
Evet yaaaa bende kizlardan heveslenip yaptimda sabah bi kalktim dayak yemis gibiydim bidaha kolay kolay yaomamooo bayağı zengin menü
Bana fazla gelir tiffanyy :))
Aynen oyle valla darisi basimiza insYani.
O bizim birincimiz zaten!
Sağlıklı verdi çünkü..
kız siz en azından ısınıyorsunuz biz o parayı verip bi de ısınamadık kombi arıza verdi 70 te yakmaya kalkınca 60 da bile nerdeyse hiç durmadı peteklere el değimiyor ama ev ısınmıyordu biraz büyük de oluncaYine iyi kaptanım :))
685 ödeseydiniz bi de
Sorun değil canım.Sormamıştın zaten 55_54 falamYaj
iYani senin hedef kacti canim sorduysamda unutuyorum oglumdan aklimda bi adim kaliyo valla
Kolay gelsin sana canimBen bi yemek yapayım canlar gelirim gene.
Ben de güyaa lahana yapcaktım. Günde tek öğün anca yedimmBen 1 gun ayran asi detoksu yaptimda tiksinmistim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?