- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.341
Bizim merkezi sistem kömürBizde dogalgaza 800 den asagi vermiyoduk kombiye degistirdik bakim yaptirdik 400 falan geliyo cok sukur
Abboooovvv netmis o ben 17 kilo aldim hiccc dikkat etmemistim tatli abur cunjr hamurisi olmasaydi okadarfa almazdim bide ilk 3 ayda 4 kilo vermistim mide bulantisindan falan hamile olunca et sut yogurt peynir bebege yarayanmis hamurisi hiccc yaramazmis dikkat edersen almazsin fazla biseySorun değil canım.Sormamıştın zaten 55_54 falam
Ama daha bu ilk hedef gidebildiği yere kadar götürmek istiyorumm.
Hamilelik düşünüyorum 1 sene içinde
O yuzden ne kadar versem o kadar kar :))
Geçen kk da bi konu da okudum. Hamilelikte 35 kilo almış. Hemde kız 60 lardaymış.
Kolay gelsinn canımm :))Ben bi yemek yapayım canlar gelirim gene.
Amaaaan bosver canim sagkik olsun odeyebildiginize sukredinBizim merkezi sistem kömür
Bir de doğudayız yaa
Cizre burnumuzun ucu adım başı kömür çıkıyor.
Yaramı deşmeyiinn yaaa
işiniz zor o zamnkız siz en azından ısınıyorsunuz biz o parayı verip bi de ısınamadık kombi arıza verdi 70 te yakmaya kalkınca 60 da bile nerdeyse hiç durmadı peteklere el değimiyor ama ev ısınmıyordu biraz büyük de olunca
A.sSelamlar herkese oğlumu uyuttum bi bakiyim dedim cezalarim varmış yapayim bugün
İnşallah canım yaaAbboooovvv netmis o ben 17 kilo aldim hiccc dikkat etmemistim tatli abur cunjr hamurisi olmasaydi okadarfa almazdim bide ilk 3 ayda 4 kilo vermistim mide bulantisindan falan hamile olunca et sut yogurt peynir bebege yarayanmis hamurisi hiccc yaramazmis dikkat edersen almazsin fazla bisey
Gecmis olsun canim anneneSelam kızlar sabah bildirim yapamadım geç uyandım annem rahatsızlanmış hemen oraya gittim şimdi biraz daha iyi şükür yeni geldim eve
Cuma :85.9
Bugün:86.2
300 gr fazla çıktım daha çok bekliyordum bugün tam hız devam daha birşey yiyemedim
Sağol canım Sizler nasılsınız neler yaptınızGecmis olsun canim annene
Bizde iyiyiz canim napalim:)Sağol canım Sizler nasılsınız neler yaptınız
Aman ben ikisindede 16 sar kilo almıştım emzirirken uçmaya bi başladım 114 de yere kondum.Sorun değil canım.Sormamıştın zaten 55_54 falam
Ama daha bu ilk hedef gidebildiği yere kadar götürmek istiyorumm.
Hamilelik düşünüyorum 1 sene içinde
O yuzden ne kadar versem o kadar kar :))
Geçen kk da bi konu da okudum. Hamilelikte 35 kilo almış. Hemde kız 60 lardaymış.
Geçmiş olsun canım şimdi iyidir umarım..Selam kızlar sabah bildirim yapamadım geç uyandım annem rahatsızlanmış hemen oraya gittim şimdi biraz daha iyi şükür yeni geldim eve
Cuma :85.9
Bugün:86.2
300 gr fazla çıktım daha çok bekliyordum bugün tam hız devam daha birşey yiyemedim
Birazda malum sebepten ısınamıyorsundur.kızlar teşekkür ederim, battaniye altındayım. Aksi gibi kombiye de bişey oldu zor ısıtıyo, servis gelcek akşama. Ebrucum tavsiyeleri okudum sağolasın, ilacı sorcam. Öpüyorum hepinizi
Hımmm güzeeelll.Menum
sabah
2 dilim tb ekmek
1kk peynir
5zeytin
ogle
1muz
aksam
1tabak kuru fasulye
marul
Su
2lt
spor
50 mekik
60 yana agirlik
yarim saat vucut hareketleri video var telde ama belli bi adi yok
100 cezamida yaptim
Ceza geliyooooo.. evde yurume zevkli olmuyo ya bende sıkıliyorumYeme işlemi bitti.kollontai
11,00
2 poğaça/ 1 kk peynir
16,00
1 kepçe taze fasulye/3 kaşık yoğurt
Su 2 olur
Spor
15 dk yürüyüş (koridorda bu kadar sabredebildim başım döndü bi o yana bi bu yana)
100 zıp zıp zıplama
Evet ya ceza yazacak gacı...Ceza geliyooooo.. evde yurume zevkli olmuyo ya bende sıkıliyorum
Ben bu hafta hic kacamaksiz durayim bakalim nolcekEvet ya ceza yazacak gacı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?