- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.381
Ayyy Allah korumuş canımmeğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Bittere baslamissin gene:)muccckk beybi.....
ayyyhhh ölüyom....
bak bu gün jillian gacısına tam 5 dakka fazla katlandım halıdaki bütün maykları yuttum....
gelelim menüme
sabah
1 tavada yumurta
1 parça sucuk
3 kaşık lor
10 zeytin
3 bitterli yaban mersini
öğlen
3 mandalina
1 avuç turna yemişi
akşam
1 activya kahvaltı
3 kaşık kuru fasulye
10 fındık
su : 2lt
1 demlik yeşil çay
spor
3 mil lesli strong -- bu 3 mil o 3 mil gibi diilmiş hem hızlı hem tempolu hem lastikli kollarım koptu ilk defa leslide terledim
tiffany 10
jillian 14 dk....
Hımm bak senBen bu hafta hic kacamaksiz durayim bakalim nolcek
Bittere baslamissin gene:)
Ayyy Allah korumuş canım
Tabiside rakibem her nekadar benden 900 gramcik kadar zayif olsanda gecicemmm seni:))))Hımm bak sen
Beni geçmek için planlar mı yapılıyoorr
:) baktimda tek gozume bitter carpti sahalara donmus diyemenüye baksana bu gün komple saçma oldu... sabahın köründe aşırı stres yaptım nedense... yemeğimi de evde unutmuşum dükkanda mandalina vardı öğlen onları yedim falan akşam geç çıkarım diye yanımada activya aldım şansıma erken çıktım aaa dedim kuru fasulyemden yemem lazım 3 kaşık ondan aldım komple plansız saçma oldu yani .......
Vayy maşallah kaptanımmyabancıya gerek yok şekerim ben ilk doğum da 56 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gitmiştim ikinci de ise 75 ile hamile kalıp 95 le doğuma girdim rekor bende
Yok canim patlamiyo ama insan korkuyo ayni sorun bizde vardi kombiyi attik cope surekli basinc dusuyo yada artiyodu ev buz gibi oluyodu simdi rahatizpatlar mıydı ki sahiden....ıyyy panik yapmak çok kötü bir şey yaa.... sakin olabilsem daha erken çözebilcem ama nerdee :))
:) baktimda tek gozume bitter carpti sahalara donmus diye
Bunlar hep sendromdan dimi:) kiz kilonu vercende hepimiz odul yapcazya hani bizi dusunuyodunara ara döner o :) pazartesilere başka nasıl katlanılır :)
Teşekkür ederim canım :)
Menümü vereyim bende
Sabah goji suyum ve meyveleri
Ara çay
Öğlen beyaz peynirli domatesli iki dilim ekmekten tost
Akşam iki kase kıymalı tarhana çorbası
Salata
Acıkırsam yoğurt
Su 2 litreye tamamlarım
Spor yarım saat eliptik
200 ip atlama 200 daha atlıycam
Ev halkına ekmek pizzası yaptım yemedim:)
Neyseki ucuz atlatmışsın betüşüm :))meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Bunlar hep sendromdan dimi:) kiz kilonu vercende hepimiz odul yapcazya hani bizi dusunuyodun
Ama ekmek yasak degil ki bitter yasak:)kızım içi zaten yaban mersiniydi toplasan 1 kare bittere anca denk gelir etrafındaki... sizde ekmek yiyiyonuz ben bişi diyom mu :)
Ama ekmek yasak degil ki bitter yasak:)
Oooo hadi canmTabiside rakibem her nekadar benden 900 gramcik kadar zayif olsanda gecicemmm seni:))))
Biliyom arada odul verin diyolar ama kollontai kesiyo genede cezayibazı diyetislenler bitter veriyor biliyo musun :) sonra çılgınlar gibi saldırmayalım diye.....
:) memlekete falan gitmiyceksen benimde seni gecmem zor zaten canimOooo hadi canm
Geçemeyecen çünkü ben bu hafta yakacam ortalığıı :)
Zatendysania canısıma yenildik
Sanada yenılırsem bünye kaldırmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?