- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.741
Kimse kacamak yapmiyodur cumaya az kaldi sen napiyosun yuruyus yaptinmiKızlarrrrr huuu huuu
Kaçaklarrr
Nerelerdesiniz?
Sular ve yeşil çaylar içiliyor mu?
Bu sesizlik hayra alamet değil.Kaçamak mı yapıyonuzz
Burdayım canım beyaz çayımı yudumluyorum kaçamak yok bugünde inşallah :)Kızlarrrrr huuu huuu
Kaçaklarrr
Nerelerdesiniz?
Sular ve yeşil çaylar içiliyor mu?
Bu sesizlik hayra alamet değil.Kaçamak mı yapıyonuzz
:) beyz caymi o da nesi?Burdayım canım beyaz çayımı yudumluyorum kaçamak yok bugünde inşallah :)
Yok yaa yapmadımKimse kacamak yapmiyodur cumaya az kaldi sen napiyosun yuruyus yaptinmi
Ohh ohhh afiyet olsun. Bol bol yağ yaksın.Burdayım canım beyaz çayımı yudumluyorum kaçamak yok bugünde inşallah :)
Ben evin icinde yuruyorum suan telden giriyorumya kolay oluy:)Yok yaa yapmadım
Yapayim demii
Bende yapayım ozamn. 10 dk bile olsa kardır değil mi?Ben evin icinde yuruyorum suan telden giriyorumya kolay oluy:)
Tabiside:)Bende yapayım ozamn. 10 dk bile olsa kardır değil mi?
Yeme yeme beni geciyosun yersen ben seni gecerim bak:)Akşama soğan dolması yaptım.Bendeçok severim. Umarım yemem.
Evet yaa haklısın. Akşama salata yaprım. Ohhh miiss :))Yeme yeme beni geciyosun yersen ben seni gecerim bak:)
Çook güzell.Evet bazen bu boş dünyanın hevesleri kaptırıyoz kendimiziHayatta herseyden zevk almasini bilceksin sikayet etmiyceksin bilceksinki senden daha zor durumda olanlarda var .sukretceksin haline vaktine sagligina sukur ediceksinki RABBIM daha iyisini versin.uzulmuyceksin oyle ufak tefek seylere elinde olanin kiymetini bilip yetinmeye bakcaksin kim kime ne demis umursamayacaksin tikayacaksin kulagini girmeyeceksin gunaha oyle bos seylerlede mesgul olmayacaksin bu dunya gecici bu dunya aldatmacalarla dolu bilceksin ki asil olan bi dunya varr.... icimden bu satirlari dokmek gldi kizlar
Aynen canim kendimizi cok hirpalayabiliyoruz yani kendi adima konusuyum insan elindekinin kiymetini bilmeli herzamanÇook güzell.Evet bazen bu boş dünyanın hevesleri kaptırıyoz kendimizi
Bende yogurtla salatalik dusunuyorum aksamaEvet yaa haklısın. Akşama salata yaprım. Ohhh miiss :))
su ic biraz daha :) aksam yemiycen oglen spaghetti yedigine gore :) annem gecmisteki dunden beri yazılan mesajları okuman lazım sana biri bisey yazdıysa cevap yazman lazım mucksvalla ben öğlen spagetti yedim sabahta 3 dilim ekmek bal yumurta peynir çok az yedim. 2 bardak su içtim şimdide siyah çay ohhh sefam olsunda kuzum duymasın tabii.
olur kuzum akşam yemek yoksu ic biraz daha :) aksam yemiycen oglen spaghetti yedigine gore :) annem gecmisteki dunden beri yazılan mesajları okuman lazım sana biri bisey yazdıysa cevap yazman lazım mucks
cezamı verdin bana yoksaherkes spor
olur kuzum akşam yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?