- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.761
kızınız cezayı basacak valla :))valla ben öğlen spagetti yedim sabahta 3 dilim ekmek bal yumurta peynir çok az yedim. 2 bardak su içtim şimdide siyah çay ohhh sefam olsunda kuzum duymasın tabii.
olmaz mı?kilo verince ödül yokmu hanımlar..
aynen ama akşam yemiyeceğim su içicem 3 bardak daha.kızınız cezayı basacak valla :))
Afıyet olsun.
sahimi neymiş ödülolmaz mı?
Kim ne isterse :))btlbetul 65 olunca grupça 1 öğün ödülümüz varr
hımmm iyiymişşş pizza yeriz o zamanbtlbetul 65 olunca grupça 1 öğün ödülümüz varr
oohhh ohhh yeriz vallaahımmm iyiymişşş pizza yeriz o zaman
yenmezmiii yalnız datça da pizza yok artık kızıma gidince yerim tabikide kilom istediğim gibi oluncaoohhh ohhh yeriz vallaa
ALLAH kolaylik versin canim bi an once aorun neyse cozersin insALLAHArkadaşlar merhaba,
Kaptanım bu Cuma bildirimden sonra beni izinli yazacak. İlginiz için teşekkür ederim. Biraz can sıkıcı bir ortamdayım şu an sizin de hem canınızı sıkmak istemem hem de konuya dahil olmak oldukça zor olacak şu süreçte benim için, affınıza sığınıyorum. Sizi seviyorum, çözer çözmez ( ki çözücem kesinlikle öyle pabuç bırakmaya niyetim yok), hemen gelicem. Öpüyorum hepinizi
evet ceza verdim sana da :)cezamı verdin bana yoksa
umarım bir an once cozersin sorunlarını canım, bekliyoruz seni :)Arkadaşlar merhaba,
Kaptanım bu Cuma bildirimden sonra beni izinli yazacak. İlginiz için teşekkür ederim. Biraz can sıkıcı bir ortamdayım şu an sizin de hem canınızı sıkmak istemem hem de konuya dahil olmak oldukça zor olacak şu süreçte benim için, affınıza sığınıyorum. Sizi seviyorum, çözer çözmez ( ki çözücem kesinlikle öyle pabuç bırakmaya niyetim yok), hemen gelicem. Öpüyorum hepinizi
İşin rast gitsin canm.Herşey huzura kavusur ummmarımm. Kendine cici baakk.Ve hiçkimse için kendini üzmeye değmez sakın unutma :))Arkadaşlar merhaba,
O maşallah yakıyoruz ortalığıııMenumu yazayim hanimlar
sabah
2dilim tb ekmegi
5bzeytin
1 haslama yumurta
ogle
1 kase mercimek corba
3kasik yogurt
aksam
3 kasik yogurt
yarim salatalik
su3lt
spor
30 dk yuruyus
Ben dünki cezamı yaptım canm seni etiketledim ama kaçırdın sanırım.26 ocak cezalar
dysania 100
E ermus 600
kollontai 200
@ilkay80 50
ebrusonmez 50
B benim havinim 15 400
sera59 50
anne ipsiz ip atlıycan sen evde 50 tane cezan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?