- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.781
Diyetisyen önermişti ikindi vakti hazır poşet çay son bir tane kalmış onuda içiverdim:) beyz caymi o da nesi?
Ablacım (teyze demeye dilim varmıyor) maşallah bu gençliğinizin güzelliğinizin bir formülü varmı varsa lütfen paylaşın bizimlevalla ben öğlen spagetti yedim sabahta 3 dilim ekmek bal yumurta peynir çok az yedim. 2 bardak su içtim şimdide siyah çay ohhh sefam olsunda kuzum duymasın tabii.
+ yi vermem lazim canim:)O maşallah yakıyoruz ortalığııı
Evveett yaa bende çook merak ediyorum :))Ablacım (teyze demeye dilim varmıyor) maşallah bu gençliğinizin güzelliğinizin bir formülü varmı varsa lütfen paylaşın bizimle
Bu tempoyla verirsin canm :))+ yi vermem lazim canim:)
hayır o onceki gunun cezası idi, bu dun ki menulerin cezalarıBen dünki cezamı yaptım canm seni etiketledim ama kaçırdın sanırım.
Hmm ne ise yariyokiDiyetisyen önermişti ikindi vakti hazır poşet çay son bir tane kalmış onuda içiverdim
Ins canim yaaaBu tempoyla verirsin canm :))
tmm kuzum akşam bişi yemedim bilesin.26 ocak cezalar
dysania 100
@ermus 600
kollontai 200
Vildan80 50
ebrusonmez 50
@benim havinim 15 400
sera59 50
anne ipsiz ip atlıycan sen evde 50 tane cezan bu
Hımm anladım. Şimdi dışarı çıkacağım. Yarım saat yürüyüş yapıp gelicem. Sonra cezamı yaparımm.hayır o onceki gunun cezası idi, bu dun ki menulerin cezaları
çok tşk ederim ..ben hayata hep güzel yönlerden bakmaya çalışıyorum bide kuzum bana yaşam enerjisi veriyor veee tabiki aşk aşk yoksa çabuk yaşlanırız biz kadınlar..Ablacım (teyze demeye dilim varmıyor) maşallah bu gençliğinizin güzelliğinizin bir formülü varmı varsa lütfen paylaşın bizimle
Az şeker veya orta sekerli kahveye ceza varmı?hayır o onceki gunun cezası idi, bu dun ki menulerin cezaları
Sanırım yeşıl çayla aynı etkiHmm ne ise yariyoki
Cezamı yaptım26 ocak cezalar
dysania 100
@ermus 600
kollontai 200
Vildan80 50
ebrusonmez 50
@benim havinim 15 400
sera59 50
anne ipsiz ip atlıycan sen evde 50 tane cezan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?