Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

her gün içme tabi etkili olmaz... hafta da bir iki iç bak nasıl etkili oluyo....
kız ben hergun iciyorum baya da etkili oluyo ya :)
sabah yine 3 dilim ekmek yumurta 4 zeytın az peynir bal öğlen henüz yemedim yeşil çay içiyom akşama karnıbahar yemeği ekmeksiz ve yoğurt yicem suda içiyom ama göbeğim hala yerinde aynı kuzum ya
oyle bi gunde mi geldi o gobek bi gunde gitsin

kız ben hergun iciyorum baya da etkili oluyo ya :)
oyle bi gunde mi geldi o gobek bi gunde gitsin

ama içinde sinameki oluyo ya o yüzden her gün içmek bağarsakk tembelliğine yol açıyormuş.... yani metabolizma kendi kendine de çalışan bir şey sürekli dışardan takviye kullanırsan kötü olabiliyomuş..... bana da mantıklı gelen bu....

btlbetul tatlım az sonra yazıcam toplam cezaları :)

yaz yaazz....

hanımlaaaar bugun persembe ne bu sessizlik herkesler dikkat etsin bugun yarın icin

kimse yok yaaaww...

yok bea bi sıknıtı yasamadım ben :) he valla kimse yok, yarın cıkar kokusu

Ben geldim temizlik yaptim oglumu uyuttum kacamak yapmadim ama zorlaniyorum bikac gundur ben yarin izin vercem kendime cunku kafam agriyo devam edemiycem yoksa

Ben geldim temizlik yaptim oglumu uyuttum kacamak yapmadim ama zorlaniyorum bikac gundur ben yarin izin vercem kendime cunku kafam agriyo devam edemiycem yoksa
Canm aç kalma :))
Ye yine bişeyler 1 kase yoğurt ye veya 1 patates hiçbirsey olmaz bunlardan:))
Tamamen aç kalırsan bünyen dayanamaz
Hem yarın dediğin gibi izin ver kendine biraz :)

Canm aç kalma :))
Ye yine bişeyler 1 kase yoğurt ye veya 1 patates hiçbirsey olmaz bunlardan:))
Tamamen aç kalırsan bünyen dayanamaz
Hem yarın dediğin gibi izin ver kendine biraz :)
Ayy canim makarna istiyo ya yiycem yemektende korkuyorum sonra bide onu vermeye ugrasicam diye

Herkese merhaba sınavlar falan bitti geldim sonunda tamamen. Hatta menümüde yazayım.

Sabah: 3 dilim çavdar ekmeği, 2 bardak tek şekerli çay, 1 domates, tereyağı, 2 dilim peynir
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 3 kaşık karnıbahar yemeği, salata, haşlanmış brokoli, 3 kaşık yoğurt
50 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…