Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar 2 gündür younluktan giremedim bu sabah tartıldım valla gittim hemde alt komşuda 62.8 kilom. buraya uğrayamadım ama dikkat ettim . bu sabah hergünkü kahvaltımı yaptım kuzum 200 ceza vermiş menü cezası sanırım onu yapıcam şimdi. sporum öğleden sonra leslie 3 mil mekik 50 olacak planım bu şimdilik. mutlu sağlıklı neşeli cıvıl cıvıl bir gün dilerim hepinize. iş yaparken müziği açın hareketli dans ederek yapın işleri hadi bakalımmm
Günaydın. Dağtırmanısının yorgunluğudur heralde :))
Kilonuz süper.

Sen dayanirsin valla bu gidisle masallahin var

buna rağmen kilom sabit ama onu napıcaz... millet nasıl birer ikişer veriyor ben anlamıyorum :)

aynen canım ben oyle yapmıstım, ama haftada 2 gun bos gec, yani haftada 5 gun yap toplam hatta 4 bile yapsan yeter :)

deniyeyim bakayım haftada 4 gün bile rekor sayılır benim için :)

Evet daha bi halsiz oluyorum. Braz zorlanıyorum.

Allah kabul etsin bak bize de dua et verelim şu kiloları :)

buna rağmen kilom sabit ama onu napıcaz... millet nasıl birer ikişer veriyor ben anlamıyorum :)

bende haftada 1-2 kilo verenlere hayranım ben deli gibi spor yaparım yediklerime dikkat ederim hftanın sonunda tartıya çıkıp +200 gr almış olduğumu çoook kere gördüm buyüzden kaçkere pes dedim bıraktım diyeti.... eşim bile diyor aşkım bırak sen diyeti sporu yemeyincede kilo alıyorsun diye ;))9

bunun için endokrin bölümüne gittim herhangi bişey yok dedi gayet sağlıklı çıktı kan tahlillerim....sonra diyetisyene gitdim klasik bir liste verdi elime tabikiii ama uygulayamadım çünkü eşime ayrı kızıma ayrı bana ayrı yemek olunca mutfaktan çıkamadım spora bile vaktim kalmadı bende bıraktım kendime uygun bişeyler yaptım..

diyeceksiniz kızın büyük babasının yemeğinden yesin ama kızım tam çiğnemiyor yemekleri illa sulu yemek olacak ki yutsun yani çiğneme problemi var hala....çubuk kraker , elma , ekmekçiğniyor ama yemeğe gelince yutmayı tercih ediyor... öyle olunca diyetisyenide bıraktım .....

spora başlıyacam şimdi dakika bir gol bir ceza geldi bana ;))))45 dakika yürüyüşüm var ....15 dakikada eliptik yapıp günü kapatacam inşallah....akşam belki bir saat yürüyüş daha yapabilirim ama dışarıda evde değil ;))

bende haftada 1-2 kilo verenlere hayranım ben deli gibi spor yaparım yediklerime dikkat ederim hftanın sonunda tartıya çıkıp +200 gr almış olduğumu çoook kere gördüm buyüzden kaçkere pes dedim bıraktım diyeti.... eşim bile diyor aşkım bırak sen diyeti sporu yemeyincede kilo alıyorsun diye :KK66:)9

bunun için endokrin bölümüne gittim herhangi bişey yok dedi gayet sağlıklı çıktı kan tahlillerim....sonra diyetisyene gitdim klasik bir liste verdi elime tabikiii ama uygulayamadım çünkü eşime ayrı kızıma ayrı bana ayrı yemek olunca mutfaktan çıkamadım spora bile vaktim kalmadı bende bıraktım kendime uygun bişeyler yaptım..

diyeceksiniz kızın büyük babasının yemeğinden yesin ama kızım tam çiğnemiyor yemekleri illa sulu yemek olacak ki yutsun yani çiğneme problemi var hala....çubuk kraker , elma , ekmekçiğniyor ama yemeğe gelince yutmayı tercih ediyor... öyle olunca diyetisyenide bıraktım .....
Sen eşine de hafif seyler hazırlamaya çalış cenım. Ben özel siparişi yoksa sende benim yediklerimden ye diyom o da salata çorba ne varsa bana katılıyor.

Lavaboye cikmak icin hergun cay iciyolar oyuzden veriliyo kilolar sen saglikli olani yapiyosun aslinda

spora başlıyacam şimdi dakika bir gol bir ceza geldi bana :KK66:)))45 dakika yürüyüşüm var ....15 dakikada eliptik yapıp günü kapatacam inşallah....akşam belki bir saat yürüyüş daha yapabilirim ama dışarıda evde değil :KK66:)
Evin işinde zor yaa insan bunalıyor. Kolay gelsin.Bende bi başlasam süper olacak ama

bende haftada 1-2 kilo verenlere hayranım ben deli gibi spor yaparım yediklerime dikkat ederim hftanın sonunda tartıya çıkıp +200 gr almış olduğumu çoook kere gördüm buyüzden kaçkere pes dedim bıraktım diyeti.... eşim bile diyor aşkım bırak sen diyeti sporu yemeyincede kilo alıyorsun diye :KK66:)9

Hdi ya kizina cok pureli gidalarmi yedirdin baya zor oluyodur

Back
X