- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.541
Hmm bende bu hafta cok vasat gecirdim ins toparlarim ya![]()
sende her hafta ağlanıyon hep 1 er 2 şer veriyon :))) hiç çalışmadım deyip sınavdan 100 alan öğrenciler gibi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm bende bu hafta cok vasat gecirdim ins toparlarim ya![]()
Canik Musli tok mu tutuyo
Ama bu hafta hastaydim ya dikkat edemedim meyveyi cok yedim yemek yapamadim disardan idare ettik oyuzden dedimsende her hafta ağlanıyon hep 1 er 2 şer veriyon :))) hiç çalışmadım deyip sınavdan 100 alan öğrenciler gibi :)))
Baktigim bazi yerde millet hep musli yiyoda ondan dedim acaba tok mu tutuyoyooo yemeğim yoktu o vardı pratik olsun diye onu aldım yanıma.... tok mok tutmuyo valla yarın nasıl olcek bilmiyorum :))
Benim gittigim endokrin uzmani dediki ogle 3 yemek kadigi yogurt icine 2 yemek kasigi yulafezmesi koy ...tok tutar ogleyi boyle gecistirir dedi demedim dogru ama hergun hergun boggg yaniiiBaktigim bazi yerde millet hep musli yiyoda ondan dedim acaba tok mu tutuyo
Meyve kilo aldiriyor gercekten bana meyve yeme demisti dr...ozellikle kury meyve hic yeme dedi kayisi ,incir gibi....ben bu ay c vitamini olsun diye ozellikle portakal ,nar mandalina yedim kilo aldigimi hissettim tartida gordum...normalde meyve yemezdim pek sevmem esim grip olmayalim diye bol bol yedirdi...Ama bu hafta hastaydim ya dikkat edemedim meyveyi cok yedim yemek yapamadim disardan idare ettik oyuzden dedim
öksürüğe deiyi gelir canım bençoçukların odasına koyuyorum ama ortadan ikiye blüpYok canim Allah Korusun onunki normal atlattik sayiliriz zaten ben biraz kendime geldim cok sukur bogaz agrisi falan var sesim yok ama halsiz degilim cok sukur oglumunda sesi gitti oda duzelir Rabbimin izniyle bugun yarin kizlar evde cocugu olanlar yada grip olmamak icin en cok kullandiginiz odaya hic soymadan sogan koyun bi tabagin icinde boylelikle gripten korunmak mumkunmus
yaa sorma annemin ayağıda kırık oluca sürekli gelen gidrn yemek haxırla yepenlerde var 4 çock canım çıkıyoKolay gelsin kaptanim memleket diyet yapanlara yaramiyo pek![]()
Yulaf ezmesi deniycektim ben ama oyle herseyi yiyemiyorum corba icerim daha iyi onun yerineBenim gittigim endokrin uzmani dediki ogle 3 yemek kadigi yogurt icine 2 yemek kasigi yulafezmesi koy ...tok tutar ogleyi boyle gecistirir dedi demedim dogru ama hergun hergun boggg yaniii
Bende baya cok yedim esim kizdi diyete devam etmiyceksin diye zorla yedirdi valla normalde bazen yerdim sadece.simdi iyileseyim bi 14 subata 60 a dusmem lazim esimle yemege cikicaz ve giymek istedigim bi kiyafetim var tabi 60 a dusunce gelirse ins:)Meyve kilo aldiriyor gercekten bana meyve yeme demisti dr...ozellikle kury meyve hic yeme dedi kayisi ,incir gibi....ben bu ay c vitamini olsun diye ozellikle portakal ,nar mandalina yedim kilo aldigimi hissettim tartida gordum...normalde meyve yemezdim pek sevmem esim grip olmayalim diye bol bol yedirdi...
Allah kolaylik versin beni de annem cagiriyoda simdilik gelmem diyorum kilolarimi vereyim ozaman gorusuruz diyorum cunku komsularimiz beni gorunce cok sasirmisti bu ne hal baya kiloalmissin ama boylede guzelsin diyolardi dalga gecer gibiöksürüğe deiyi gelir canım bençoçukların odasına koyuyorum ama ortadan ikiye blüp
yaa sorma annemin ayağıda kırık oluca sürekli gelen gidrn yemek haxırla yepenlerde var 4 çock canım çıkıyo
Baktigim bazi yerde millet hep musli yiyoda ondan dedim acaba tok mu tutuyo
Tadi guzelse denerim her dakka ne yiycem diye dusunmem en azindandünde yedim dünde açtım :) a101 e kampanyalı gelmiş 3 paket aldım... 4 küsurdu normalde 5,25.... dene bi kere....
sende her hafta ağlanıyon hep 1 er 2 şer veriyon :))) hiç çalışmadım deyip sınavdan 100 alan öğrenciler gibi :)))
eneee gecmis olsun!!!apartmana hırsız girmiş polisler molisler geldi ....
Hadi yaaa dikkat et kendine ben cok korkarimapartmana hırsız girmiş polisler molisler geldi ....
eneee gecmis olsun!!!![]()
Hadi yaaa dikkat et kendine ben cok korkarim
Bende cok korkarim ya normal yalnizsan bide evde ondan etkilenmissindirbütün gece hırsızlarla uğraştım rüyamda dudağım uçuklamış :))) hey Allah ım çocuk gibi etkileniyorum hemen her şeyden :)
Bende cok korkarim ya normal yalnizsan bide evde ondan etkilenmissindir