Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hdi ya kizina cok pureli gidalarmi yedirdin baya zor oluyodur
yok aslında 10 aya kadar püreli yedirdim doğru ama sonra hep pütürlü pütürlü şeyler verdim kabul etmedi ama ondan sonra asla püre yapmadım alışamadı maaalesef bende kış günü direnci düşmesin diye bazı şeyleri hala ezerek yediyorum yanii herkes diyor bırak kendi otursun yesin diyor denedim yemiyor zayıflıyor bende dayanamadım mayıs ayı itibarı ile bırakacam kendi yesin diye bakalım....çubuk karker benim diyet galetaları yiyor ama yemeğe gelince hep yutuyor.. pilavı yoğurtla yiyioruz yoksa asla yemiyor çıkarıyor...

Bende istiyorum kosu bandida cok ses cikariyomus galiba oylemi
valla aşırı bir ses yok ben çook şanslıyım biraz alt komuşular tayini çıktı evi bırakıp gittiler eşyalı bir şekilde geri döneriz düşüncesiyle altta kimse yok sabah akşam saat hiç önemli değil benim için yapabiliyorum..

yok aslında 10 aya kadar püreli yedirdim doğru ama sonra hep pütürlü pütürlü şeyler verdim kabul etmedi ama ondan sonra asla püre yapmadım alışamadı maaalesef bende kış günü direnci düşmesin diye bazı şeyleri hala ezerek yediyorum yanii herkes diyor bırak kendi otursun yesin diyor denedim yemiyor zayıflıyor bende dayanamadım mayıs ayı itibarı ile bırakacam kendi yesin diye bakalım....çubuk karker benim diyet galetaları yiyor ama yemeğe gelince hep yutuyor.. pilavı yoğurtla yiyioruz yoksa asla yemiyor çıkarıyor...
Kotu olmus ya bende baya cektim bundan benimki agzina aldigini sevmezse cikariyo hemen oyun oynatarak kandirip yediriyorum video falan izletsen dikkatini dagitsan belki agzina aldigini anlamaz cigner

valla aşırı bir ses yok ben çook şanslıyım biraz alt komuşular tayini çıktı evi bırakıp gittiler eşyalı bir şekilde geri döneriz düşüncesiyle altta kimse yok sabah akşam saat hiç önemli değil benim için yapabiliyorum..
Benimde alt komsum yoktu bu sene geldiler bide yaslilar oyuzden almiyoruz bizde en ufak ses gidiyo asagiya

bende haftada 1-2 kilo verenlere hayranım ben deli gibi spor yaparım yediklerime dikkat ederim hftanın sonunda tartıya çıkıp +200 gr almış olduğumu çoook kere gördüm buyüzden kaçkere pes dedim bıraktım diyeti.... eşim bile diyor aşkım bırak sen diyeti sporu yemeyincede kilo alıyorsun diye :KK66:)9

bunun için endokrin bölümüne gittim herhangi bişey yok dedi gayet sağlıklı çıktı kan tahlillerim....sonra diyetisyene gitdim klasik bir liste verdi elime tabikiii ama uygulayamadım çünkü eşime ayrı kızıma ayrı bana ayrı yemek olunca mutfaktan çıkamadım spora bile vaktim kalmadı bende bıraktım kendime uygun bişeyler yaptım..

diyeceksiniz kızın büyük babasının yemeğinden yesin ama kızım tam çiğnemiyor yemekleri illa sulu yemek olacak ki yutsun yani çiğneme problemi var hala....çubuk kraker , elma , ekmekçiğniyor ama yemeğe gelince yutmayı tercih ediyor... öyle olunca diyetisyenide bıraktım .....

söyle kızına çiğnemeden yutmasın büyüyünce şişman olur bak :)) valla işte burdakiler şahit... millet patır patır kg veriyo menüm sporum menüm gayet güzelt diyet dediğimiz şeye tam uymasına rağmen ben 8-9 gün takılıyorum :) bu da benim inatçı bünyem.....yürüyüş hareket şart......

kess.webp

söyle kızına çiğnemeden yutmasın büyüyünce şişman olur bak :)) valla işte burdakiler şahit... millet patır patır kg veriyo menüm sporum menüm gayet güzelt diyet dediğimiz şeye tam uymasına rağmen ben 8-9 gün takılıyorum :) bu da benim inatçı bünyem.....yürüyüş hareket şart......
şuanda çok zayıf hiç anneye çekmemiş teyzesi gibi ;)) ablam iki çocuk annesi 34 bedenden 36 ya çıkmış isyanlardaymış pehhhh ;))) gülüyorum ona

sporum bitti şimdi gidip duş alıp rahatlayayım görüşürüz ;))

34 - 36 maşallah diyorum bunlar beden ölçüsü mü.... hala 42 nin altına düşemedim ben öliim....
Ben hayatim boyunca hic 36 olmadim zaten 38,40 42 de bekliyorum ;)))) bunye yaaa mesala ablam yemek yer hemen ustune cay ve buskuvi cikolata yer....spor yapmaz yuruyuse cukariz yazin 15 dakika sonra ya esini arar gel bizi al diye yada ayyy surda durum mu yesek der....yani bunyeee ayni anadan dogduk hatun sansli bunye konusunda..

Kotu olmus ya bende baya cektim bundan benimki agzina aldigini sevmezse cikariyo hemen oyun oynatarak kandirip yediriyorum video falan izletsen dikkatini dagitsan belki agzina aldigini anlamaz cigner
Yapoyoruz canim ona uygun cizgi film aciyoryz kii yemek yesin ...yok cignemiyor zaten kucukken cocuklar yerde surunur herseyi agzina alir yaas bizimki oyle degildi agzina bisey yaklastirmaya korkuyor ...:)))

Back
X