- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.361
Kolay gelsin.sohbetinize doyum olmaz ben kaçıyorum bi 20 dakika spor yapıp kalan işerimi halletmem lazım görüşürüz))
İnşallah öyledir tatlım.vayy be dile kolay 1 yılll
Sağlıklı bir şekilde verdin..
Heh heh ne gulerdik amaben orda acunu yerdim valla... ayy açken çok kavgacı oluyom ben yaaa müthiş reyting olurdu :)))
Senin 60 a ne kaldi kiz sen daha iddiali bisey iste:)Bendeeee
Kiz ben esimi beklemiyom erkenden yiyorum ama kocisimlede oturrum sofraya o yer ben izlerim:)Yaa bende bu aralar geç yıyom en erken 8 oluyorr.
Hafif yemeye çalısıyım ama yinede sabit çıkıyom.Heralde geç yemeden kaynaklanıyorr.
Artık bugun rest çektim ya erken gelirsin ya sensiz yerim dedim.
Bakalım bu aksam ne olacakk.
İyi demissin. Vakitlı gelsin oda.Yaa bende bu aralar geç yıyom en erken 8 oluyorr.
Hafif yemeye çalısıyım ama yinede sabit çıkıyom.Heralde geç yemeden kaynaklanıyorr.
Artık bugun rest çektim ya erken gelirsin ya sensiz yerim dedim.
Bakalım bu aksam ne olacakk.
ooo niye duydun kiiiKorltunmu kiz bana kactin demissin duydummm cuma gouscez senle:)
Bizim betüş 69 u görmeden nar bile yememiştii.Kizm 64 u beklemeden sabah tek dilimle yap kasarli tost 2 dilim sucuk koy hem istegini bstirir cogumuz yiyoruz aradaa sahsen ben bikac kez yemistim nolcak ondan 64 ede dusunce normal ekmekle yapilan seviyosan onunla yersin odul olur
Kiz maden suyu ise yariyo galiba ama az yiyorum ben sizi gecmek icin:)ooo niye duydun kiii
Biraz tırstımmm.
Bugun yine 61.5 dim cumayla aynı niye böyle oluyor anlamadım. Dün o kadar spor yaptım.Senin 60 a ne kaldi kiz sen daha iddiali bisey iste:)
Benim ki öyle izin vermez. Tok bile olsam onla yiyecem. Yoksa canım çekermişşşKiz ben esimi beklemiyom erkenden yiyorum ama kocisimlede oturrum sofraya o yer ben izlerim:)
Beni çok şişirince daha yapmadım. Olmazsa bu akşam yine yapayım.Kiz maden suyu ise yariyo galiba ama az yiyorum ben sizi gecmek icin:)
Tövbe Estağfurullah cocukmusun bi yerin sisecek canın çekerse.Benim ki öyle izin vermez. Tok bile olsam onla yiyecem. Yoksa canım çekermişşş
Bizim betüş 69 u görmeden nar bile yememiştii.
Tost yiyeceğini sanmam
tabiki yazarım bi deneyimdeMerhaba kaptanım..
Menün gayet güzel olmuş Umarım ekmeği yememişsindir
Tatlım akşam ekmek yerine 3-4 kaşık daha yemek ye daha iyi...
Ve salatana azda olsa yağ ekle..
Spagettiden ceza yemişsin anne şirin..
Karışım işe yararsa bizede söyle içeriğini..
Hiiii helva yemiiiş..
Menü güzel rakibem..
Spor muhteşem...
Kız niye kandırıyon kendini neskafe iç daha iyi..
Kizm 64 u beklemeden sabah tek dilimle yap kasarli tost 2 dilim sucuk koy hem istegini bstirir cogumuz yiyoruz aradaa sahsen ben bikac kez yemistim nolcak ondan 64 ede dusunce normal ekmekle yapilan seviyosan onunla yersin odul olur
Sabırlı şirinim benim.64 oliim de inşallah beklerim ben :)
hoşgeldinizçok teşekkür ederim canım
Tövbe Estağfurullah cocukmusun bi yerin sisecek canın çekerse.
yavrum alırım ben sanaevet haberim var o yuzden almıyorum
Almayın!yavrum alırım ben sana
ama çok zayıfladı yaAlmayın!
Kilo alır şirinem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?