Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai kollontai

menüm
sabah 4 köfte + yoğurt
3 ceviz

öğlen sade nescafe

akşam 1 ayva + 3 ceviz --- yemeğimi yiyemedim başım çok kalabalıktı.........

Su : 2 lt
Spor : 3mil leslie
50 squat -------- 30 günlük squata başladım.....
tatlım bugun spor yapma demistik en azından persembe yapma da sisin insin biraz :(

kollontai kollontai bugun menünü sporunu yazdın mı ben mi görmedim.
Malum sporunla yakından ilgileniyorum. Eğer seni geçememişsem devan edeyim sporaa
bugun menu yazmıycam canım, sporda yapmadım, sebebi bir alttaki mesajım da ;)

kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coook :KK68: simdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)

kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coook :KK68: simdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)

Benimki de düşüyor. Ama ben değiştirmem hatırası çok büyük.
Bu arada tebriklerrr. Ömür boyu mutlu huzurlu bir evliliğiniz olsun canm. Dertler uzak olsun inşallah.

Menümüde yazsam tamamdır.
Kahvaltı:
1 kase cacık( 200 ml )
Ara: 1 kase cacık
Öğle: 1 kase cacık
1 küçük kare dilim pizza
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam:2 kase cacık
3-4 kasık yoğurtlu ıspanak
Ara: 2 mandalina
çeyrek ayva-yarım armut
Spor:leslie1 miil
1100 ip atlama
20 mekik
10 jj ( malesef tamamlayamadım.cezamı ipe saysan olur mu??)
Su: yeşil çaylabirlikte 3 lt

Harika herşey gönlünce olsun nice mutlu seneler diliyorum
sagolasın canım :)
Benimki de düşüyor. Ama ben değiştirmem hatırası çok büyük.
Bu arada tebriklerrr. Ömür boyu mutlu huzurlu bir evliliğiniz olsun canm. Dertler uzak olsun inşallah.
insallah canım sagolasın :) bu arada cezanı saydım ipe sıkıntı yok sporun iyi bugun ;)

tatlım bugun spor yapma demistik en azından persembe yapma da sisin insin biraz :KK43:

bugun menu yazmıycam canım, sporda yapmadım, sebebi bir alttaki mesajım da :KK66:

kendimi spotif hissediyorum :))) 30 günlük squata başladım... bi gün yapmazsam sonraki gün canım istemicek gibi geliyor....

kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutlAlladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coook :KK68: simdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)

aman da amannn.... Allah bir yastıkta kocatsın :)

Günaydın güzeller!!

İyi akşamlar :)

Menüm

1 saat orta tempoda yürüyüş

sabah: peynir, acılı domates sosu, zeytin, 2 dilim ekmek, 1 bardak tek şekerli çay

ara: az şekerli türk kahvesi

akşam: 1 kaşık kıymalı makarnna, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık et közlemesi, maş fasulyesi salatası

ara: az şekerli türk kahvesi
Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.
Merhaba kizlar ,

bugun menuuuu

sabah
2 yk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
4 adet zeytin
kirmizi biber
5 ceviz

ogle
3 adet parmak kalinliginda ve yzunlugunda borek

aksam
kozlenmis kirmizi biber ve uzeri 3 kasik yogurt ve iki ceviz...
20 dakika eliptik vee disarda bir saat yuruyus yaptim.
2 lt su ictim
Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt

bir ara nete girdim sonra resmen sızmışım 2 saat uyumak çook iyi geldi :))
gelelim menüme

Sabah

1 dilim kepek ekmeği
1/2 bardak sür
1 salatalık
1/2 kk peynir
4 yeşil zeytin

sabah ara veremedim ne yazık ki hastanede birşeyler yemeye çekindim kuru kayısı falan :oops:

Öğlen
1/2 simit
1/2 bardak ayran

ara : 4 adet kuru kayısı

akşam :
4 kaşık taze fasulye
1 tabak yağsız salata

1 saat hızlı yürüyüş ve 300 ip atladım. 2,5 litre su içtim bugün :KK49::KK49:
Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..
Bugün yediklerim
kahvalti 20 gram pinar beyaz 75 gram kepekli ekmek 10 siyah zeytin bir bardak cay
oglen ezogelin corba
aksam 200 gram yogurt bir tabak yagsiz mevsim salata domates corbasi sade türk kahvesi
750 ml su 750 de yatana kadar icerim.
Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..
kollontai kollontai

menüm
sabah 4 köfte + yoğurt
3 ceviz

öğlen sade nescafe

akşam 1 ayva + 3 ceviz --- yemeğimi yiyemedim başım çok kalabalıktı.........

Su : 2 lt
Spor : 3mil leslie
50 squat -------- 30 günlük squata başladım.....
Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?

Bugünün menüsü
Sabah
Mısır gevreği
Yeşil çay
1 sade Nescafe
Öğlen
1 dilim ıspanaklı börek
5 siyah zeytin
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 dilim lazanya
Az salata
Aralarda limonlu su sadece
Tatlım gevrekleri çıkar hayatından. Güzel bir kahvaltı yap.
Öğle börek akşam lazanya bu bir diyet menüsü değil farkındasın dimi? ;)

bende daha yeni başladım bakalım 2 ci günündeyim ama öyle rahatsız edecek bir durum olmadı .. boşaltım sistemimide baya dengeledi bende en büyük sorunlardan biri o maalesef.. :KK51:
Al sana garantili çözüm akşamdan iki hurmayı çizip bir su bardağı suya koy sabah aç karnına suyu iç hurmaları ye ve bana dua et :-)
Oooo allah 10. 20. yıllarıda aynı mutlulukla kutlamanızı nasip etsin inşallah..
Kız benimde alyansım olmuyordu... Şimdi rahat takıyorum.
Menümüde yazsam tamamdır.
Kahvaltı:
1 kase cacık( 200 ml )
Ara: 1 kase cacık
Öğle: 1 kase cacık
1 küçük kare dilim pizza
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam:2 kase cacık
3-4 kasık yoğurtlu ıspanak
Ara: 2 mandalina
çeyrek ayva-yarım armut
Spor:leslie1 miil
1100 ip atlama
20 mekik
10 jj ( malesef tamamlayamadım.cezamı ipe saysan olur mu??)
Su: yeşil çaylabirlikte 3 lt
Meyveleri akşam yeme bi daha ebrucum aralarda yemeye çalış.
Gerisi iyi..

Allah agzinizin tadini bozmasin canim hep boyle musmutlu olun ins:) ben de alyansimi kucuk geliyo diye degistirmistim simdi ilk alyansim parmagima olcakmi diye hergun takiyorum daha tam olmuyo;)

Günaydın güzeller!!

Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.

Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt

Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..

Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..

Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?

ölmek mi... depo nasıl sağlamsa acıkmadım bile :))) deve gibi hörgücümde biriktirmişim :)) hem kötüler ölmez :))

Back
X