Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar geçmişi okuyamadım işe çok zor geldim canım da hiç bişey şstemiyor kollontai kollontai mennümü yazayım
dünki menü
sabah
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 çatal peynir
ara
2 kuru kayısı
1 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
100 gr ızagara tavuk
çok az salata
ara
1 kuru kayısı
akşam
1 kaşık pilav+2 kaşık yoğurt (ilaç alacağım için eşim zorla yedirdi sürekli bir mide bulantısı da var hala bulanıyor)
su 2,5-3 lt arası
spor 100 ip atlama
3 km yürüyüş
ama bu gün hiç bişey yapamam heralde kendimi çok köü hissediyorm
sabah antibiyorik alacağım için 1 lokma peynir ve ekmek yedim şu an acaip bir şişlik var su bile içemiyorum boğazım lenf bezlerim şişmiş durumda
kaptanım nazar mı degdi size anlamadım valla :( once kuzular sonra sen, hep hastalıkla gecti bu kıs, iyilesene kadar ye tabi onemli olan iyi olman! cok gecmis olsun....

Deryacim çok ekmek yiyorsun.
Sabah iki Öğlen bir dilim ye akşam yeme.
Nutellayida kahvaltıda ye bari.

Kötü olmuş ya tüh!
Rapor alıp dinlenin bari evde.
yaaa..çok olduğunu düşünmemeiştim aslında..normalde çok yediğim için azalttım..yavaş yavaş azaltayım,kilo vermem durunca ekmeği azaltırım spora başlarım diye düşünüyorum..
nutellaya gelince,aslında yemeyi hiç düşünmüyorum ama krizlere yeniliyorum maaalesef..ve bir kaç güne kadar regli olucam onun etkisi sanırım..

Tatlım gevrekleri çıkar hayatından. Güzel bir kahvaltı yap.
Öğle börek akşam lazanya bu bir diyet menüsü değil farkındasın dimi? :KK66:

Al sana garantili çözüm akşamdan iki hurmayı çizip bir su bardağı suya koy sabah aç karnına suyu iç hurmaları ye ve bana dua et :-)

Oooo allah 10. 20. yıllarıda aynı mutlulukla kutlamanızı nasip etsin inşallah..
Kız benimde alyansım olmuyordu... Şimdi rahat takıyorum.

Meyveleri akşam yeme bi daha ebrucum aralarda yemeye çalış.
Gerisi iyi..
Evet yine sabitim yaa canım çıkıyor kaç gündür spor yapmaktan. Menü de kötü değil ama

lazanya ne ola ki...
lazanya-yemegi.jpg

Ana yeni duydum. Bende suya koyayom yarın deneyeyim
Dene canım ben çok memnunum.
yaaa..çok olduğunu düşünmemeiştim aslında..normalde çok yediğim için azalttım..yavaş yavaş azaltayım,kilo vermem durunca ekmeği azaltırım spora başlarım diye düşünüyorum..
nutellaya gelince,aslında yemeyi hiç düşünmüyorum ama krizlere yeniliyorum maaalesef..ve bir kaç güne kadar regli olucam onun etkisi sanırım..
Peki sen bilirsin.
Evet yine sabitim yaa canım çıkıyor kaç gündür spor yapmaktan. Menü de kötü değil ama
Menun guzel sadece meyveyi akşam değil gündüz ye.

geçmişi ancak okuyabildim
Deryacim çok ekmek yiyorsun.
Sabah iki Öğlen bir dilim ye akşam yeme.
Nutellayida kahvaltıda ye bari.

Kötü olmuş ya tüh!
Rapor alıp dinlenin bari evde.
yok canım yeni izinden döndüğüm için rapor almaya yüzüm yok işyerinde sürünüyorum
kaptanım nazar mı degdi size anlamadım valla :KK43: once kuzular sonra sen, hep hastalıkla gecti bu kıs, iyilesene kadar ye tabi onemli olan iyi olman! cok gecmis olsun....
yaa sorma şimdiye kadar iyiydim ama ben biliyorum ptesi öğle yürüyüşünde çok terlemiştim yedeklerimde olmayınca terim üzerimde soğudu o yüzden böyle oldum

geçmişi ancak okuyabildim

yok canım yeni izinden döndüğüm için rapor almaya yüzüm yok işyerinde sürünüyorum

yaa sorma şimdiye kadar iyiydim ama ben biliyorum ptesi öğle yürüyüşünde çok terlemiştim yedeklerimde olmayınca terim üzerimde soğudu o yüzden böyle oldum
Bu kötü işte.
Umarım yorucu bir işiniz yoktur.

Back
X