- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.521
Yaaa ama yazıkk banaadövelim bence.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ama yazıkk banaadövelim bence.....
Dün erken yemiştim ama az da yemiştimmm.Aksam bisey gemeden olmaz kiz az ye erken ye
Takas iyiymiiişşKızlar ben kaciyorum. Okula gidecem biraz sonra.
Oglusumun birini bırakıp diğerini alicam.
Okulla takas yapıyorum![]()
Siskinliktir kiz belkiolabilir. Dünkü cacığın üstüne 1 gram gitmemiş yaaa
iyice zayıfla en yenileri aldırırsın artıkınkollontai rakibem evet kocis şanslı küçükler yeni gibi geliyor bana.
Oda alışverişten yirtiyor tabi![]()
üzüldüm valla kaptanım ya, hastalık cekilmiyo valla, yaz gelse de rahat etsekgeçmişi ancak okuyabildim
yok canım yeni izinden döndüğüm için rapor almaya yüzüm yok işyerinde sürünüyorum
yaa sorma şimdiye kadar iyiydim ama ben biliyorum ptesi öğle yürüyüşünde çok terlemiştim yedeklerimde olmayınca terim üzerimde soğudu o yüzden böyle oldum
He valla baksinlar.briaz da onlar baksın canım :)
Ağlama ağlama dovmicez.Yaaa ama yazıkk banaa![]()
Öyle yapcam zaten. Bırak o yirttigini sansıniyice zayıfla en yenileri aldırırsın artıkın
üzüldüm valla kaptanım ya, hastalık cekilmiyo valla, yaz gelse de rahat etsekyedegin yanında olmadıgı zaman spor yapma olmazsa, aksam evde leslie yapar telafi edersin bi sekilde, ama hasta oldun mu iyilesmek zamn alıyo. saglıkla bekliyoruz seni :)
Bazilariniz alınacak ama rakibem haklı.ozellikle yeni gelen arkadaslar, -menuleri diyet menusu olanları dısında tutuyorum- burası bir diyet takımı, amacımız ise zayıflamak ve siz daha isin basındasınız!!! ben 72 den 62 ye inene kadar tek bir kacamak yapmamıstım, alıstıra alıstıra bırakılmaz bazı seyler, seker cikolata ekmek vs yerseniz zayıflayamazsınız hamur isi yemenizin zaten bi acıklaması yok, bi acıklaması olsaydı bu takımda kilo vermeye calısmazdınız, ve ben 1 yıldır bu takımdayım ve diyetteyim benim gibi uzun suredir diyette olan bircok seyi yemeyen arkadaslarımız var takımda, yediginiz seyler ozendirirci seyler, diyet yapıyorsanız seker cikolata pizza lazanya nutella yiyemezsiniz soyleceklerim bu kadar, tek tek hergun uyarı yapmayalım!!!!
Ama haklı.Ayyy bi lazanyadir gitmis valla:) napiyosunuz kizlar bence lazanya yiyen arkadas bunlari okuyunca tovbe eder bidaha da yemezbenimde kuruyemislere kizmisti
kollontai yaninabile yaklasmiyorum
betus bile bitterleri biraktiya:)
Coooooook hakli hemde o kizmasa bizim kacamaklara dur diyecegimiz yok saolsunAma haklı.
Anacım bu boğaza soz geçirmek kadar zor bisey yok ya.Coooooook hakli hemde o kizmasa bizim kacamaklara dur diyecegimiz yok saolsun
Buradayım...
Gercekten oyle normalde kurabiye hic yemem canimda istemez simdi kurabiye istiyo canim yasak yaAnacım bu boğaza soz geçirmek kadar zor bisey yok ya.