Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyy bugun regli olacaktım olmadım nasıl ağrı var kasıklarımda anlatamam ...soğan suyu içsem iyi olacak ben soğan suyu sayesinde regli oluyorum ... çook düzene girdi ama 4 aydır yapmıyorum sanırıme tkisi geçti tekrar başlamak lazım .....

kollontai kollontai rakibem evet kocis şanslı küçükler yeni gibi geliyor bana.
Oda alışverişten yirtiyor tabi :-)
iyice zayıfla en yenileri aldırırsın artıkın ;)
geçmişi ancak okuyabildim

yok canım yeni izinden döndüğüm için rapor almaya yüzüm yok işyerinde sürünüyorum

yaa sorma şimdiye kadar iyiydim ama ben biliyorum ptesi öğle yürüyüşünde çok terlemiştim yedeklerimde olmayınca terim üzerimde soğudu o yüzden böyle oldum
üzüldüm valla kaptanım ya, hastalık cekilmiyo valla, yaz gelse de rahat etsek :( yedegin yanında olmadıgı zaman spor yapma olmazsa, aksam evde leslie yapar telafi edersin bi sekilde, ama hasta oldun mu iyilesmek zamn alıyo. saglıkla bekliyoruz seni :)

ozellikle yeni gelen arkadaslar, -menuleri diyet menusu olanları dısında tutuyorum- burası bir diyet takımı, amacımız ise zayıflamak ve siz daha isin basındasınız!!! ben 72 den 62 ye inene kadar tek bir kacamak yapmamıstım, alıstıra alıstıra bırakılmaz bazı seyler, seker cikolata ekmek vs yerseniz zayıflayamazsınız hamur isi yemenizin zaten bi acıklaması yok, bi acıklaması olsaydı bu takımda kilo vermeye calısmazdınız, ve ben 1 yıldır bu takımdayım ve diyetteyim benim gibi uzun suredir diyette olan bircok seyi yemeyen arkadaslarımız var takımda, yediginiz seyler ozendirirci seyler, diyet yapıyorsanız seker cikolata pizza lazanya nutella yiyemezsiniz soyleceklerim bu kadar, tek tek hergun uyarı yapmayalım!!!!

BöreğiTE="kollontai, post: 45101568, member: 580107"]ozellikle yeni gelen arkadaslar, -menuleri diyet menusu olanları dısında tutuyorum- burası bir diyet takımı, amacımız ise zayıflamak ve siz daha isin basındasınız!!! ben 72 den 62 ye inene kadar tek bir kacamak yapmamıstım, alıstıra alıstıra bırakılmaz bazı seyler, seker cikolata ekmek vs yerseniz zayıflayamazsınız hamur isi yemenizin zaten bi acıklaması yok, bi acıklaması olsaydı bu takımda kilo vermeye calısmazdınız, ve ben 1 yıldır bu takımdayım ve diyetteyim benim gibi uzun suredir diyette olan bircok seyi yemeyen arkadaslarımız var takımda, yediginiz seyler ozendirirci seyler, diyet yapıyorsanız seker cikolata pizza lazanya nutella yiyemezsiniz soyleceklerim bu kadar, tek tek hergun uyarı yapmayalım!!!![/QUOTE]
Boregi unutmussunuz kaptan yardimcim...

iyice zayıfla en yenileri aldırırsın artıkın :KK66:
üzüldüm valla kaptanım ya, hastalık cekilmiyo valla, yaz gelse de rahat etsek :KK43: yedegin yanında olmadıgı zaman spor yapma olmazsa, aksam evde leslie yapar telafi edersin bi sekilde, ama hasta oldun mu iyilesmek zamn alıyo. saglıkla bekliyoruz seni :)
Öyle yapcam zaten. Bırak o yirttigini sansın ;)
ozellikle yeni gelen arkadaslar, -menuleri diyet menusu olanları dısında tutuyorum- burası bir diyet takımı, amacımız ise zayıflamak ve siz daha isin basındasınız!!! ben 72 den 62 ye inene kadar tek bir kacamak yapmamıstım, alıstıra alıstıra bırakılmaz bazı seyler, seker cikolata ekmek vs yerseniz zayıflayamazsınız hamur isi yemenizin zaten bi acıklaması yok, bi acıklaması olsaydı bu takımda kilo vermeye calısmazdınız, ve ben 1 yıldır bu takımdayım ve diyetteyim benim gibi uzun suredir diyette olan bircok seyi yemeyen arkadaslarımız var takımda, yediginiz seyler ozendirirci seyler, diyet yapıyorsanız seker cikolata pizza lazanya nutella yiyemezsiniz soyleceklerim bu kadar, tek tek hergun uyarı yapmayalım!!!!
Bazilariniz alınacak ama rakibem haklı.

Back
X