- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.621
ins tadi iyi olurYarın çorba günü yapıcam betüş.
Pişirdim bile...
3 soğan 1 patates 1 kaşık pirinç 1 kaşık salça..
Attım düdüklüye bide blenderdan geçirip nane ekledim.
Sıfır yağ...
Yani hem dun pizza yedi tek cacik yediydim diyo cislari ye ohhh bide gecmeye calisDimi?
Konuş kız...
Peh peh pehBacaklari cok ayri duruyo ben hiccc begenmedim:)))))
Yarın hepimiz öğreniriz...I
ins tadi iyi olur
Bacaklari cok ayri duruyo ben hiccc begenmedim:)))))
Yokkk bea ne o oyle cop gibi benimkide kedi misali:)))aaa en sevdiğim bacak tipi öncen bakcan arkası gözükecek.... benim bacaklardan güneş sızmıyo valla...
kollontai
Menüm
7,30
3 dl çavdar ekmeği /2 yumurta/1 kk peynir/1 tatlı kaşığı reçel
14,00
1 kase bezelye/1 kase yoğurt
18,30
1 kase bezelye/1 kase yoğurt
Su 3 oldu bile 4 olur yatasıya
Spor 1,5 saat yürüyüş
Selam kızlar nabersiniz?
Baya kulağı çekilenler var ..valla komsudaydim bana börek getirdi kollontainin mesajını okuttum hakli kız yeme sen dedi aldı börekleri geri götürdü.. Kızcağızın gözü korktu çok güldümsayede savusturdum börekleri saolasin kollontaicim
Gelelim menüme
Sabah
1 fincan şekersiz cay
1 dilim kepek ekmeği
4 yeşil,1 siyah zeytin
1/2 KK peynir
1/2domates
1/2 salatalık
Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Ara 1/4 yeşil elmayı 3 kaşık yoğurdun içine rendeledim azda tarçın döktüm üstüne yedim
Öğlen
3 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 tabak salata yağsız
Ara 1 ceviz, 2 kuru kayısı
500 ip atladim ama 250 250 ayirdim 3 dk arayla atladim..
Aksam
4 yk kıymalı karnabahar
1 tabak yağsız salata
Gün boyunda 2,5 lt su içtim 3 e tamamliycam bu akşam
ya ben bugün hic fuvalete gitmemistim sabahtan beri bu yediklerimin hepsi icimde yani birde diyete başladığımdan kabızım . Ayağımda bot vardı 1 kilo 200 gram fazla cikmam normalmi tartida
Canım normalde bunu kimseye demem çünkü utanurum .. Ama ben haftada 1 kez WC cikabiliyorum hatta bu yüzden hemoroit sorunumda varbulguru dün bugün yemistim .ya ben aslinda diyete basliycam diye bekunis icmistim cumartesi aksami ondanda olabilir kabizligim .Ama bu aksam eczanede tartilayim dedim hayata küstüm kabizlik gecerse kiloda gider dimi yani o fazlalik kisim
Bitki caylari neden icmiyosunuzCanım normalde bunu kimseye demem çünkü utanurum .. Ama ben haftada 1 kez WC cikabiliyorum hatta bu yüzden hemoroit sorunumda varve ben tuvalete cikildiginda kilo kaybının ne demek oldugunu biliyorum o yüzden lifli gıda ye ve yoğurt ye .. Yoğurdun içindeki maya bağırsak hareketini iyi etkiliyor. hatta yoğurt kürü yapmamin nedenide bu.. 2. Ci günü WC koştum
Annem evde ıhlamur bile kaynattirmazdi ,kokulari yuzunden evde bitki cayi olmazdi..herhalde kucuklukten gelen alışkanlık kokuları benim de midemi kaldiriyo..ama yeşil çayı deniycem ..bu yoğurt kürü 15 gün sürüyor 15 günde yeşil çaylı kür var onu deniycem..Bitki caylari neden icmiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?