Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar nabersiniz?
Baya kulağı çekilenler var ..valla komsudaydim bana börek getirdi kollontainin mesajını okuttum hakli kız yeme sen dedi aldı börekleri geri götürdü.. Kızcağızın gözü korktu çok güldüm :KK48: sayede savusturdum börekleri saolasin kollontaicim :KK66:
Gelelim menüme
Sabah
1 fincan şekersiz cay
1 dilim kepek ekmeği
4 yeşil,1 siyah zeytin
1/2 KK peynir
1/2domates
1/2 salatalık
Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Ara 1/4 yeşil elmayı 3 kaşık yoğurdun içine rendeledim azda tarçın döktüm üstüne yedim
Öğlen
3 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 tabak salata yağsız
Ara 1 ceviz, 2 kuru kayısı
500 ip atladim ama 250 250 ayirdim 3 dk arayla atladim..
Aksam
4 yk kıymalı karnabahar
1 tabak yağsız salata
Gün boyunda 2,5 lt su içtim 3 e tamamliycam bu akşam

Selam kızlar nabersiniz?
Baya kulağı çekilenler var ..valla komsudaydim bana börek getirdi kollontainin mesajını okuttum hakli kız yeme sen dedi aldı börekleri geri götürdü.. Kızcağızın gözü korktu çok güldüm :KK48: sayede savusturdum börekleri saolasin kollontaicim :KK66:
Gelelim menüme
Sabah
1 fincan şekersiz cay
1 dilim kepek ekmeği
4 yeşil,1 siyah zeytin
1/2 KK peynir
1/2domates
1/2 salatalık
Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Ara 1/4 yeşil elmayı 3 kaşık yoğurdun içine rendeledim azda tarçın döktüm üstüne yedim
Öğlen
3 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 tabak salata yağsız
Ara 1 ceviz, 2 kuru kayısı
500 ip atladim ama 250 250 ayirdim 3 dk arayla atladim..
Aksam
4 yk kıymalı karnabahar
1 tabak yağsız salata
Gün boyunda 2,5 lt su içtim 3 e tamamliycam bu akşam

güzel menü .... pek beğendim :)

bugünki menüm
kahvalti 80 gram beyaz peynir ,50 gram kepek ekmeği 200 ml tam yagli süt
öglen yayla corbasi
aksam bir tabak yagsiz limonlu marul havuc karisik salata , 100 gram tavuk göğsü 100 gram bulgur pilavi 200 ml ayran
Sonrasinda papatya cayı +bir orta boy mandalina
1 litre su (suana kadar )
1 bucuk saat yürüyüş

ya ben bugün hic fuvalete gitmemistim sabahtan beri bu yediklerimin hepsi icimde yani birde diyete başladığımdan kabızım . Ayağımda bot vardı 1 kilo 200 gram fazla cikmam normalmi tartida :KK34:

ya ben bugün hic fuvalete gitmemistim sabahtan beri bu yediklerimin hepsi icimde yani birde diyete başladığımdan kabızım . Ayağımda bot vardı 1 kilo 200 gram fazla cikmam normalmi tartida :KK34:

Tatlım tabiki fazla çıkmam normal kabızlık başlı başına kilo aldıran bir durum zaten benim en büyük kabusumdur kendisi..:KK51: kıyafetle botla falan tartılmakta kilonu fazla çıkarır..ayrıca kabızlık cekiyosan bulgur yemeni tavsiye etmem canım o da sıkıntı yaratır ..

bulguru dün bugün yemistim .ya ben aslinda diyete basliycam diye bekunis icmistim cumartesi aksami ondanda olabilir kabizligim .Ama bu aksam eczanede tartilayim dedim hayata küstüm kabizlik gecerse kiloda gider dimi yani o fazlalik kisim:KK17:

bulguru dün bugün yemistim .ya ben aslinda diyete basliycam diye bekunis icmistim cumartesi aksami ondanda olabilir kabizligim .Ama bu aksam eczanede tartilayim dedim hayata küstüm kabizlik gecerse kiloda gider dimi yani o fazlalik kisim:KK17:
Canım normalde bunu kimseye demem çünkü utanurum .. Ama ben haftada 1 kez WC cikabiliyorum hatta bu yüzden hemoroit sorunumda var:oops: ve ben tuvalete cikildiginda kilo kaybının ne demek oldugunu biliyorum :KK57: o yüzden lifli gıda ye ve yoğurt ye .. Yoğurdun içindeki maya bağırsak hareketini iyi etkiliyor. :KK39: hatta yoğurt kürü yapmamin nedenide bu.. 2. Ci günü WC koştum :-)

Canım normalde bunu kimseye demem çünkü utanurum .. Ama ben haftada 1 kez WC cikabiliyorum hatta bu yüzden hemoroit sorunumda var:oops: ve ben tuvalete cikildiginda kilo kaybının ne demek oldugunu biliyorum :KK57: o yüzden lifli gıda ye ve yoğurt ye .. Yoğurdun içindeki maya bağırsak hareketini iyi etkiliyor. :KK39: hatta yoğurt kürü yapmamin nedenide bu.. 2. Ci günü WC koştum :-)
Bitki caylari neden icmiyosunuz

Bitki caylari neden icmiyosunuz
Annem evde ıhlamur bile kaynattirmazdi ,kokulari yuzunden evde bitki cayi olmazdi..herhalde kucuklukten gelen alışkanlık kokuları benim de midemi kaldiriyo..ama yeşil çayı deniycem ..bu yoğurt kürü 15 gün sürüyor 15 günde yeşil çaylı kür var onu deniycem..

Back
X