- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.541
az sonra tartıya cıkacam bacım, iki gun corba diyeti yaptım mı tamamdır, sen hatırlarsın corba diyetlerimitesti de bugun yapıcam umarım bebek yoktur, cunku ilk gundemim aldırmak olur
muhteseeeeemmmmmmminsallah listeye girersin bu hafta, cabuk gelen cabuk gidiyo
aynen 38 beden muskaaaaabitanem ben 64 ken 38 almıstım simdi hepsi bol geliyo 5 kilo daha verdin mi 36sın yaniiiil
kaptanım bu hafta sen de oglusunda hastasınız diye seni muaf tutmustum, bugun yeni listeye geciyoruz, seni ekleyeyim mi??
saol tatlım haftaya bakarız inşkızlar kaptanımtoplight la konustum bu haftada listede yok, hem kendisi hem oglusu iyice iyilesince listeye ekleyecegim
ben sana squat ta spor da sisirir demedim miiii!!!!! yapma 3 gun demedim mi dedim !!!!
kız bu cocuk varsa en az 2 haftalıktır, e ben sigara iciyom, gunde 5 tane hap yutuyorum, kimbilir nasıl etkiler, hem 3 gun sonra ameliyat derse dr ben naparımaldırmak mı töbe töbeee niyemiş kız... Allah aratmasın aaaa... dokanma yiğenimize....
naıslmış o çorba şeyisi öğretsen kız hain dom dom....
ben sana squat ta spor da sisirir demedim miiii!!!!! yapma 3 gun demedim mi dedim !!!!
kız bu cocuk varsa en az 2 haftalıktır, e ben sigara iciyom, gunde 5 tane hap yutuyorum, kimbilir nasıl etkiler, hem 3 gun sonra ameliyat derse dr ben naparım
corba seysi bildigin corba, ben genelde mercimek ya da tarhana yaparım koca bi kazan, iki gun sadece onu icerim sabahda corbanın yanına bi dilim ekmekgunde 3 kase iciyorum :)
burunların tıkalı şimdi boğazımda tıkandı öksürüp duruyorum.. elimde ılık limonlu su dolanıyorum evde ..
saol canımm ..geçmiş olsuun.....
ilk sayfada kurallar var canım onu okuyup kabul ettiğin taktirde tabikide kabul edildinslm arkadaşlar ben nilgün 1,60 boyum 82 kiloyum 5, takıma davet edildim ama kabul edildim mi acaba?
masallah canim coook yakismis :)
hoşgeldin aramıza canım bende şahsen yeniyim geçen pazartesi üye oldum gruba.. :)okudum o zaman hayırlı olsun diyelim çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun ateş çok uçuk yapıyor acısı çıkıyor yani..teşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruz
Saçmalama yaptırırsın testlerini haplar etkilemişmi öğrenirsin..az sonra tartıya cıkacam bacım, iki gun corba diyeti yaptım mı tamamdır, sen hatırlarsın corba diyetlerimitesti de bugun yapıcam umarım bebek yoktur, cunku ilk gundemim aldırmak olur
Gıcık şirin.eveet tartıma gelelim simdide
cuma 58.9
bugun 59.4
artı 500 gr bu yarına artım kalmaz demek ay mutlu oldum simdi)))
Aaa betüş..
Geçmiş olsun ateş çok uçuk yapıyor acısı çıkıyor yani..
Saçmalama yaptırırsın testlerini haplar etkilemişmi öğrenirsin..
Ama yeme düzenin bir azalıp bir artıyor. Oda etkiler.
Gıcık şirin.
Ye ye +500
Ben olsam +1-1,5 olurdum.
Aaa betüş..
merak etme alışırız diye umuyorum ben normalde mutfağın önünden geçerken bilee dolaptaki çikolataların yalnızlık çekmesine izin vermez ,hemen hüpletirdim.. bu grup sayesinde daha motive oldum. amacım daha bir kesinleşti kendime hakim olabiliyorum artık ..sanada doğru motivasyonu veriri eminim :))ay çok sevindim tek sorunum motivasyon malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?