Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aldırmak mı töbe töbeee niyemiş kız... Allah aratmasın aaaa... dokanma yiğenimize....

naıslmış o çorba şeyisi öğretsen kız hain dom dom....

ben sana squat ta spor da sisirir demedim miiii!!!!! yapma 3 gun demedim mi dedim !!!!

aldırmak mı töbe töbeee niyemiş kız... Allah aratmasın aaaa... dokanma yiğenimize....

naıslmış o çorba şeyisi öğretsen kız hain dom dom....
kız bu cocuk varsa en az 2 haftalıktır, e ben sigara iciyom, gunde 5 tane hap yutuyorum, kimbilir nasıl etkiler, hem 3 gun sonra ameliyat derse dr ben naparım

corba seysi bildigin corba, ben genelde mercimek ya da tarhana yaparım koca bi kazan, iki gun sadece onu icerim sabahda corbanın yanına bi dilim ekmek gunde 3 kase iciyorum :)

squat 30 gün ama başladım bi kere... zaten bütün gün oturuyorum o kadar hareketsizim ki.... vücudum bana uysun....

hiii cigara normalde de içme lütfen... diğer konularda da Allah kolaylığını verir diyorum :) yiğenime dokunma kampanyası başlatırım bak....

eee çorba şeysini peki tavuk suyuna falan yapabiliyormuyuz az tavuk parçalı olabiliyo mu?

merhaba herkese ,

hafta sonu yoğun geçti gelemedim ... eşimin semineri var o gidecek bu yüzden ailem gelecek yanıma yalnız kalmayayım diye ve çok yoğun olacam buraya gelemeyebilirim aranızdan ayrılıyorum kızlar... çünkü belli msj girme sayısı falan var eeee ailem gelecek sporda yapamam yemeklerde salata yapıp geçiştiremem sanırım... şimdilik ayrılıyorum aranızdan ben yine saat 17.00 dan sonra yemek yememe bölümüne gideyim )

hoşcakalın umarım herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır ))

2 çocuk annesiyim 32 yaşımdayım evliyim zayıflamak istiyorum tek sorunum motivasyon yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim interneti aktif kullanıyorum sürekli iletişim içinde olabilirim en büyük sorunum bel ağrısı buyuk bir ihtimal kilo yüzünden kendimi bu şekilde tanıtmak istedim şimdiden sağolun...

teşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruz
Geçmiş olsun ateş çok uçuk yapıyor acısı çıkıyor yani..
az sonra tartıya cıkacam bacım, iki gun corba diyeti yaptım mı tamamdır, sen hatırlarsın corba diyetlerimi testi de bugun yapıcam umarım bebek yoktur, cunku ilk gundemim aldırmak olur
Saçmalama yaptırırsın testlerini haplar etkilemişmi öğrenirsin..
Ama yeme düzenin bir azalıp bir artıyor. Oda etkiler.

eveet tartıma gelelim simdide
cuma 58.9
bugun 59.4
artı 500 gr bu yarına artım kalmaz demek ay mutlu oldum simdi )))
Gıcık şirin.
Ye ye +500
Ben olsam +1-1,5 olurdum.

Aaa betüş..

ay çok sevindim tek sorunum motivasyon malesef
merak etme alışırız diye umuyorum ben normalde mutfağın önünden geçerken bilee dolaptaki çikolataların yalnızlık çekmesine izin vermez ,hemen hüpletirdim.. bu grup sayesinde daha motive oldum. amacım daha bir kesinleşti kendime hakim olabiliyorum artık ..sanada doğru motivasyonu veriri eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…