Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada cevap verdiğin için sağol

rejim olayından nefret etmeye başladım sürekli açım....
Diyet sürekli aç gezmek demek değildir.
Yanlış yapıyorsun...

burunların tıkalı şimdi boğazımda tıkandı öksürüp duruyorum.. elimde ılık limonlu su dolanıyorum evde ..
Geçmiş olsun tatlım.
Hoşgeldin bende defne 38 yaşındayım iki çocuğum var..
masallah canim coook yakismis :)
daha once bir seyler sormak icin yazmis olabilirim...

38 beden benim de hayalim acaba başından hikayeni yasadiklarini anlatir misin cok sevinirim...
Onu ben sonra bi ara yazayım tatlım.. Hatta az daha beklersen mezun olunca başarı hikayemde yazarım (İnşallah)

peki nasıl anlıyoruz kayıt olduğumuzu kilo konturolunu kim yapıyor
bu arada cevap verdiğin için sağol
ne demek canım seve seve cevaplarım..
5 gruba davet geldiyse ve sende ilk sayfadaki kuralları okuyup anladıysan bunu söleyip kayıt işlemini tamamlamış oluyosun..
bu arada grup kaptanımız toplight ve kaptan yardımcımız da kollontai .. asıl listeye alınman için bekleme süremiz var bende daha o süre içindeyim daha sonra yarışmaya aktif olarak başlıyoruz bu arada tabi yeni gelenlerin listeside veriliyo ölee o sürede salmıyoruz yani..

tamam anladım şuan stajeriz yani kadroya alınmadık desene

Canım yuzumu merak ediyordun foto ekledim.

canım isersen eşin geldikten sonra burda kaldığın yerden devam edersin
okudum o zaman hayırlı olsun diyelim çok teşekkür ederim
hoşgeldin tatlım
peki nasıl anlıyoruz kayıt olduğumuzu kilo konturolunu kim yapıyor
canım günlük 5 mesaj yazacaksın ve menü bildirimi yapacaksın haftasonu kaçamağı var mı diye ptesi kilolarımızı yazıyoruz normalde tartı günümüz cuma öğle 12 ye kadar aç karnına olacak

ay daha yegen yok ortada olursa baslatırsın
tabi tatlım tavuk suyuna da olur onemli olan corba olması, 3 le doymazsan 4 ic squatın bos gunlerini sporsuz gecebilirsin ya da sadece yuruyus

ben yiyipte kilo verenlerden oldum ya unuttun mu bakalım canım daha var mı yok mu belli degil

tamam anladım şuan stajeriz yani kadroya alınmadık desene
hosgeldin canım :)

hoş buldum teşekkür ederim

arkadaşlar 8 sene önce 52 kilo idim ne kadar hata yapmışım şimdi farkediyorum 2 doğum yaptım kendimi bıraktım ki bu kiloya çıktım malesef ama şimdi çok kararlıyım siteyi görünce bayıldım çünkü herkes aynı amaç için burda kimseyle kilon hakkında konuşamıyorsun ama burası gerçekten çok hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…