- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.521
15,30-16,00 gibi yuzumude koyarim canım bakarsın. En çok o değişti zaten.muska77 tatlım fotolarına baktım resmen bir sen daha gitmiş. yüzünü görmüyorum ama duruşun bile gençleşmiş resmen ..eminim yüzünde o şekilde olmuştur.. canıı gönülden tekrar tebrik ederim canım azmin başarın süperrr....
Siyahın sihriFotoğraflarda çok incesinn. Özellikle siyah olanı harikaa :)))
Evet kilo yasli gösteriyor.Sanki kilolu olan annen de zayıfı sensınn. Bayağı gençleşmişsin..
süpersin muska..tebrik ederim canım..harika gerçekten..Sağol tatlım.
69,6
Bakabilirsin.
süpersin muska..tebrik ederim canım..harika gerçekten..
İyide ben sebebi anlayamadım?merhaba hanımlarben forumu bırakıyorum artık paylaşım yapmayacağım .Buradaki özgürlüğüm buraya kadarmış .İki ay once forumumu karıştırıp hakkında yazdığım şeye darılan arkadaşimami yanayim .Aramızda gizli sakli mi var diyip butun mesajlarimi karistiran 7 senelik erkek arkadaşıma mı... Belki de ben iyi koruyamadım . Diyet takımı uyeliğimde baslamadan bitti hakkinizi helal edin . BOL KİLO VERMELER ...
Buraya gerçek hayattaki insanlarla paylaşamadığım şeyleri paylaşmak için uye olmustum . Şimdi her yazdığım izleniyorsa ne anlamı var ?İyide ben sebebi anlayamadım?
tamam canım okurum bi yere yazmak gerekiyor mu?zamanı geçmedi tatlım bebiş hastanede bildiğim kadarıyla okuyandan Allah razı olsun.....
öyle oldun zaten tatlımYok yok
Biliyorum biraz daha vermem gerek.
Ama öyle mutluyum ki kendimi manken gibi görüyorum valla!
kıskansın biraz enişteKiskanma. Çuval gibiydi giydiklerim
Ne olursa onu alıyordum.
114 ne demek betus bi hayal et.
Yunus balığına benzer bir ifadeyle geziyorum zaten. :)
Ama kalbinden çıkınca eşimin yuzundeki o ifadeyi unutamam.
İçeri bir hemen her yerin belli diye fircaladi.
çok güzeldi.
Elin adamları bakiyomus
canım keşke kendini belli etmeyen bir nick kullansaydınmerhaba hanımlarben forumu bırakıyorum artık paylaşım yapmayacağım .Buradaki özgürlüğüm buraya kadarmış .İki ay once forumumu karıştırıp hakkında yazdığım şeye darılan arkadaşimami yanayim .Aramızda gizli sakli mi var diyip butun mesajlarimi karistiran 7 senelik erkek arkadaşıma mı... Belki de ben iyi koruyamadım . Diyet takımı uyeliğimde baslamadan bitti hakkinizi helal edin . BOL KİLO VERMELER ...
hepimiz öyleyiz canım her derdimizi burda paylaşıyoruz hakkında hayırlısı olsunBuraya gerçek hayattaki insanlarla paylaşamadığım şeyleri paylaşmak için uye olmustum . Şimdi her yazdığım izleniyorsa ne anlamı var ?
canım sana geçmiş olsun diyemedim ..şuan nasıl oğlun umarım ateşi normale gelmiştir.. çok salgın var tekrar geçmiş olsun canımkollontai canım ben haftasonu diye menü yazamadım canım malum ufaklık hastaydı beni bu hafta takip listesinden çıkarırmısın
teşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruzcanım sana geçmiş olsun diyemedim ..şuan nasıl oğlun umarım ateşi normale gelmiştir.. çok salgın var tekrar geçmiş olsun canım
Canm ikinci üyelik alabilirsinn.merhaba hanımlarben forumu bırakıyorum artık paylaşım yapmayacağım .Buradaki özgürlüğüm buraya kadarmış .İki ay once forumumu karıştırıp hakkında yazdığım şeye darılan arkadaşimami yanayim .Aramızda gizli sakli mi var diyip butun mesajlarimi karistiran 7 senelik erkek arkadaşıma mı... Belki de ben iyi koruyamadım . Diyet takımı uyeliğimde baslamadan bitti hakkinizi helal edin . BOL KİLO VERMELER ...
Geçmiş olsun kaptanımteşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruz
inşallah tez zamanda oda iyileşir canım.. Rabbim çocuklara hastalık vermesin ciddenn insanın eli ayağı dolaşıyoteşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruz
tamam canım okurum bi yere yazmak gerekiyor mu?
öyle oldun zaten tatlım
kıskansın biraz enişte
canım keşke kendini belli etmeyen bir nick kullansaydın
hepimiz öyleyiz canım her derdimizi burda paylaşıyoruz hakkında hayırlısı olsun
az sonra tartıya cıkacam bacım, iki gun corba diyeti yaptım mı tamamdır, sen hatırlarsın corba diyetlerimiCısları gömmüş milleti dövüyo..
Bu da senin hakkın al bakalım
HiiiiiiMi acaba???
Evet silkelen bacım hani bu hafta yarışıyorduk.....
muhteseeeeemmmmmmmBu arada cuma 70,8
Bugün 69,6
Fark 1,200
aynen 38 beden muskaaaaaKızlar 28 beden kot aldım sevinçten çıldıracağım neredeyse..
İlk defa bana olanı değil beğendiğimi aldım..
Yani bu 38 bedene düştüğüm anlamınamı geliyor?
kaptanım bu hafta sen de oglusunda hastasınız diye seni muaf tutmustum, bugun yeni listeye geciyoruz, seni ekleyeyim mi??kollontai canım ben haftasonu diye menü yazamadım canım malum ufaklık hastaydı beni bu hafta takip listesinden çıkarırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?