Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub canım bende kaptan yardımcısıyım 25 yasındayım 151 boy 58.9 kiloyum yeni evliyim coluk cocuk yok, kendimi sana tanıttım mı hatırlayamadım, bi daha yazayım dedim :) senin katılımın yuksek, seni ceza listesine de ekliyorum haberin ola :KK66:
Ama o diyetisyen listesi yapıyormuş.
Dr da her öğüne ekmek vermiş haberin olsun.

kızlar ben akşam menümüde yedim tırtıklama olayını kapadım ..
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğlen
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba

akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa

bugün 3 bardak limonlu su içtim hasta olduğumdan.. 1 fincanda yeşilçay
2,5 lt su içtim 200 sabah 200 akşam ip atladım yürüyüşe çıkamadım.. yarın eşim izinli onunla kordonda sabah yürüyüş yapmayı planlıyorum o zaman telafi ederim :KK66:
yalnız bişey sorucam akşam iyice içim ezilince 9 gibi 6-7 tane beyaz leblebi yesem bişey olur mu sizce ?

canının istedigini koy valla ama ben sadece mercimek ve pirincten salcasız yapıyorum :)

kız bu benim cok eski bi yontemim eskiden yapardım iki uc gun corba hop hemen eksi :KK66:
noooldu acıyo mu biyerlerin, bugun nasıl yapcan acep, senin inadına 200 yapasım var :)

umarım canım :KK43:

yarın eksi cıkcam kızım ben :)))

acıyo valla totomun hangi kenarına oturcağımı hesap edip oturuyorum :)

200 wışşş yapamaz kiiii yapamaz kiii....

biz de sonraki gün çıkıcaz bak gör sen...

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğlen

akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa

2,5 lt su içtim 200 sabah 200 akşam ip atladım yürüyüşe çıkamadım.. yarın eşim izinli onunla kordonda sabah yürüyüş yapmayı planlıyorum o zaman telafi ederim :KK66:
yalnız bişey sorucam akşam iyice içim ezilince 9 gibi 6-7 tane beyaz leblebi yesem bişey olur mu sizce ?

ertesi gün ekilon sabit çıkar veyahur azcık + görürsün çünkü leblebi su tutuyo... 6-7 taneden olur mu bilmem ama bana hep böyle oluyo leblebi yiyince ...

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğlen

akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa

Akşam çok az hemen 3 kaşık daha pırasa ye..
Leblebi yerine peynir ye 2-3 dilim daha çok tok tutar ve zararsız.

btlbetul btlbetul belkide ilk haftam olmasına rağmen ondan yavaş kilo verdim haklısın ..
muska77 muska77 aynen dediğini uygulıycam pırasamı yiyecem canım akşamada bir parça peynir yiğcem birazdan o beni tutar doğru diyosun :KK66:
Acıkınca saat kaç olursa olsun bir lokma peynir üzerine su kurtarıcıdır.. Aklında bulunsun.

canım isersen eşin geldikten sonra burda kaldığın yerden devam edersin

hoşgeldin tatlım

canım günlük 5 mesaj yazacaksın ve menü bildirimi yapacaksın haftasonu kaçamağı var mı diye ptesi kilolarımızı yazıyoruz normalde tartı günümüz cuma öğle 12 ye kadar aç karnına olacak
Eger oyle olursa sevinirim kaptanim...elimden geldikce girerim yine ihmal etmemeye calisirim....devam edeyim ozaman :))))))

Kız bi hafta izin de alabilirsinn. İlla ayrılman gerekmez.Ama senin kararın.
Devam edecem canim ...ama cok giremem elimden gekdikce girmeye calisirim nete...hani buranin kurallari varyaaaa o acidan birakayim diye dusunmustum...ama kaptanda yazmis sagolsun ...ara ara girmeye calisacam

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğlen

akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa

olur yeme!!!
acıyo valla totomun hangi kenarına oturcağımı hesap edip oturuyorum :)

200 wışşş yapamaz kiiii yapamaz kiii....

biz de sonraki gün çıkıcaz bak gör sen...
gorursun sen gununu yapıcam az sonra hatta 250 yapıcam hıh

Back
X