- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.681
Olmaz..muska77 aksama yapıcam tatlım testi
Sabah ilk idrarla yapılır o test Yarın sabah yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz..muska77 aksama yapıcam tatlım testi
eneee bilmiyodum ben onu tamam yarın sabah yaparım o zman :)Olmaz..
Sabah ilk idrarla yapılır o test Yarın sabah yap
Ama o diyetisyen listesi yapıyormuş.nilsub canım bende kaptan yardımcısıyım 25 yasındayım 151 boy 58.9 kiloyum yeni evliyim coluk cocuk yok, kendimi sana tanıttım mı hatırlayamadım, bi daha yazayım dedim :) senin katılımın yuksek, seni ceza listesine de ekliyorum haberin ola
![]()
hımm ona da diyetisyen listesinin dısına cıkarsa ceza yazarızAma o diyetisyen listesi yapıyormuş.
Dr da her öğüne ekmek vermiş haberin olsun.
az sonra yazıcam cezaları canımkollontai canım cezaları yazdınmı benim varmı?
canının istedigini koy valla ama ben sadece mercimek ve pirincten salcasız yapıyorum :)
kız bu benim cok eski bi yontemim eskiden yapardım iki uc gun corba hop hemen eksi
noooldu acıyo mu biyerlerin, bugun nasıl yapcan acep, senin inadına 200 yapasım var :)
umarım canım
yarın eksi cıkcam kızım ben :)))
kızlar ben akşam menümüde yedim tırtıklama olayını kapadım ..
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba
akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa
bugün 3 bardak limonlu su içtim hasta olduğumdan.. 1 fincanda yeşilçay
2,5 lt su içtim 200 sabah 200 akşam ip atladım yürüyüşe çıkamadım.. yarın eşim izinli onunla kordonda sabah yürüyüş yapmayı planlıyorum o zaman telafi ederim
yalnız bişey sorucam akşam iyice içim ezilince 9 gibi 6-7 tane beyaz leblebi yesem bişey olur mu sizce ?
Akşam çok az hemen 3 kaşık daha pırasa ye..kızlar ben akşam menümüde yedim tırtıklama olayını kapadım ..
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa
2,5 lt su içtim 200 sabah 200 akşam ip atladım yürüyüşe çıkamadım.. yarın eşim izinli onunla kordonda sabah yürüyüş yapmayı planlıyorum o zaman telafi ederim
yalnız bişey sorucam akşam iyice içim ezilince 9 gibi 6-7 tane beyaz leblebi yesem bişey olur mu sizce ?
sen bi tanesin muskam benim
bu arada kızlar şu ara işler biraz yoğun pek takılamıyom haberiniz olsun
Eger oyle olursa sevinirim kaptanim...elimden geldikce girerim yine ihmal etmemeye calisirim....devam edeyim ozaman :))))))canım isersen eşin geldikten sonra burda kaldığın yerden devam edersin
hoşgeldin tatlım
canım günlük 5 mesaj yazacaksın ve menü bildirimi yapacaksın haftasonu kaçamağı var mı diye ptesi kilolarımızı yazıyoruz normalde tartı günümüz cuma öğle 12 ye kadar aç karnına olacak
Eveet böreğin cezası geldi...12-13-14 subat toplam cezalar
kollontai 1050
muska77 50
sera59 350
ebrusonmez 250
btlbetul 300
d_mndc 250
yeni liste bugun basladı
Devam edecem canim ...ama cok giremem elimden gekdikce girmeye calisirim nete...hani buranin kurallari varyaaaa o acidan birakayim diye dusunmustum...ama kaptanda yazmis sagolsun ...ara ara girmeye calisacamKız bi hafta izin de alabilirsinn. İlla ayrılman gerekmez.Ama senin kararın.
olur yeme!!!kızlar ben akşam menümüde yedim tırtıklama olayını kapadım ..
Sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk ev yapımı peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
akşam
2 kaşık ev yapımı yoğurt
3 kaşık pırasa
gorursun sen gununu yapıcam az sonra hatta 250 yapıcam hıhacıyo valla totomun hangi kenarına oturcağımı hesap edip oturuyorum :)
200 wışşş yapamaz kiiii yapamaz kiii....
biz de sonraki gün çıkıcaz bak gör sen...
yaşasın yeni cezalar :))) yemek mideme yerleşsin yarım saate yapıcam :))))12-13-14 subat toplam cezalar
kollontai 1050
muska77 50
sera59 350
ebrusonmez 250
btlbetul 300
d_mndc 250
yeni liste bugun basladı
ya boyle ceza sevene can kurbanyaşasın yeni cezalar :))) yemek mideme yerleşsin yarım saate yapıcam :))))