Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Devam edecem canim ...ama cok giremem elimden gekdikce girmeye calisirim nete...hani buranin kurallari varyaaaa o acidan birakayim diye dusunmustum...ama kaptanda yazmis sagolsun ...ara ara girmeye calisacam
Ya sen fırsat buldukça gel..
Biz tolare ederiz..

olur yeme!!!
gorursun sen gununu yapıcam az sonra hatta 250 yapıcam hıh
Ya birbirinizin inadına sakatlayacaksınız bi yerinizi..
Uslu durun bi beeeea

Menüm
7,30
2 dl yulaf kepeği ekmeği/1 yumurta/1kk peynir/3 siyah zeytin
14,30
1 kase nohut/1 kase yoğurt
19,30
1 kase tarhana/yeşil salata.
Su 3 olur..
Spor 30+30+45 (15dk ceza yerine yürüyeceğim) yürüyüş.

kollontai kollontai ycfa ycfa
Kahvaltı:
2 çatal yumurta
domates-salatalık
1 çay k. helva 1/2 ekmek
Öğle:
7-8 sıkım mercimek köftesi
Salatalık domates
Akşama yemicem. Bundan sonra akşamı kaldırıyorum. Çok acıkırsam lahana haşladım bi yaprak yerim.
Su: 3 litre olur.
Spor yapınca yazayım.

nilsub nilsub canım hedef kilonu da yazar mısın?
82 yim şuan 58 olmak istiyorum şuan imkansız gibi görünüyor ama bugun öğlenden beri burdaki başarı hikayeleri moral oldu bana 4 gibi yürüyüşe çıkmıştım şimdi geldim bu arada balıkesirde küçük güzel bi kasabada oturuyorum :)

250 yazıyor yani ne kadar yürüyüş oluyor bu?
50=15 dk yürüyüş sen hesapla artık..
kollontai kollontai ycfa ycfa
Kahvaltı:
2 çatal yumurta
domates-salatalık
1 çay k. helva 1/2 ekmek
Öğle:
7-8 sıkım mercimek köftesi
Salatalık domates
Akşama yemicem. Bundan sonra akşamı kaldırıyorum. Çok acıkırsam lahana haşladım bi yaprak yerim.
Su: 3 litre olur.
Spor yapınca yazayım.
Güzeell.

82 yim şuan 58 olmak istiyorum şuan imkansız gibi görünüyor ama bugun öğlenden beri burdaki başarı hikayeleri moral oldu bana 4 gibi yürüyüşe çıkmıştım şimdi geldim bu arada balıkesirde küçük güzel bi kasabada oturuyorum :)
Ayyyyyyyy gelesim geldi... Türkçeyi bile katlettim o kadar yani. :-)

enennmmm balkesliim benim :))))) bende balıkesir geliniyim ama sana komşu memlekettenim çanakkaleliyim :)

Back
X