- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.721
peki arkadaşlar ben bugun geldim yarın sabah tartılıp kilomu yazıp akşam üstüde listemi mi yazıcam cuma günüde yazıcakmıyım yeni geldim yaaa....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı akşamlar sanaKıslar ben gidiyorum artıkın..
Pazara gideyim ot alıp geleyim
Yarın sabah erkenden damlarım öpüldünüz......
güzel beklerimm :)) balıkesirin kasabası diyo eşim buraya :)))çanakkalede güzel diyorlar yürüyüş yapmak için müsaitmi oturduğun yer
Teşekkür ederimm.50=15 dk yürüyüş sen hesapla artık..
Güzeell.
ne güzel işte spor yapıcak yerin var ...güzel beklerimm :)) balıkesirin kasabası diyo eşim buraya :)))
sakin emekli şehri kışın öğrenciler dolduruyo nüfusu yazında ingilizler, anzaklar.. :)))
evim kordona 10 dk mesafede baya 1 km yürüyüş alanı mevcut.. spor olanağı çok burda da ..ama açık havada zor malum rüzgari piss yüz felci kaçınılmaz kışın.. ama bu aralar hava güzel.. :))
Parayla
Şaka şaka ip veya jamping jackla
eeeee... ceza almamak lazım o zaman desene :)
Kıslar ben gidiyorum artıkın..
Ne kadar içimizde almaya bayılanlar olsada(eeeee... ceza almamak lazım o zaman desene :)
İyi akşamlar canmmm...Kıslar ben gidiyorum artıkın..
inşallah ben hiç almam:)Ne kadar içimizde almaya bayılanlar olsada(d_mndc ) Almamak daha iyi tabii
www.canakkalesehitlikgezisi.netten alıntı fotoğrafı paylaşıyım sizinleEki Görüntüle 1774201
peki arkadaşlar ben bugun geldim yarın sabah tartılıp kilomu yazıp akşam üstüde listemi mi yazıcam cuma günüde yazıcakmıyım yeni geldim yaaa....
Millet zayıflamak için yok diyetisyendi spor salonuydu bi çuval para veriyoobu iyiydi... hemen iban numaralarımızı verelim :)))
neyse öptüm sofrayı hazırlıcam iyi akşamlar herkese.
Millet zayıflamak için yok diyetisyendi spor salonuydu bi çuval para veriyoo
Bizedeversinler ne olmuşşş![]()
Muhteşemmmwww.canakkalesehitlikgezisi.netten alıntı fotoğrafı paylaşıyım sizinleEki Görüntüle 1774201