Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben buraya üye olmadan iki gün önce cumartesi günü başladım 92,5 tum şuan 88,9 üm :KK66: demin tartıldım sabah bu kilomdan +300 fazlaydım ama bünyem atmış şükür :)) 1 hafta oldu işte dolu dolu :)
bende 82 iyim inşallah 58 olmam lazım olmam lazım hazirana kadar allahın izni ile benimde azmim ile tabi

biliyorum 1 mile videolarını 4 mile kadar çıkıyor yapıyorum hatta öğlen 2 den sonra yapılan spor daha iyi oluyormuş nemde 1 mile olanı yapıyorum tıkanıyorum çünkü 1 mile olan 15 dakika
geçen hafta ben bu dediklerimi yapmaya başladığımda 1 hafta paytak paytak yürüdüm.. :) ama bu hafta acı falan kalmadı :) seninde alışır merak etme ;)
bende 82 iyim inşallah 58 olmam lazım olmam lazım hazirana kadar allahın izni ile benimde azmim ile tabi
inşallah canım :)

sabah: kalkar kalmaz ılık tarçınlı süt - kahvaltıda haşlanmış bir yumurta bir dilim peynir maydanoz şekersiz çay ara öğün- bir elma öğlen 10 kaşık bezelye yemeği bir bardak yoğurt ara öğün-2 ceviz 2 kuru kayısı akşam- bezelye ve yoğurt yedim 2 litre su içtim 3 fincanda yeşilçay içtim

sabah: kalkar kalmaz ılık tarçınlı süt - kahvaltıda haşlanmış bir yumurta bir dilim peynir maydanoz şekersiz çay ara öğün- bir elma öğlen 10 kaşık bezelye yemeği bir bardak yoğurt ara öğün-2 ceviz 2 kuru kayısı akşam- bezelye ve yoğurt yedim 2 litre su içtim 3 fincanda yeşilçay içtim
su fena degil menun guzel spor yapmadın mı bugun? en az 15 dk yuruyus ya da 1 mile leslie istiyorum hergun ;)

su fena degil menun guzel spor yapmadın mı bugun? en az 15 dk yuruyus ya da 1 mile leslie istiyorum hergun :KK66:
çünkü küçük bir kasaba burası hayvanlarımız var 15 dakika yürüme mesafesinde yerleri sabahları gidip ineklerimizi besliyoruz sabah ezenından önce diyetisyeim aç karnına olmaz sabah kalkınca hemen metabolizmanı çalıştırman gerek demişti o yüzden sabah hemen süt içiyorum yada akşamdan suya 2 kayısı atıyorum sabah onları yiyip suyu içiyorum dönüp kahvaltı yapmam 7,30 buluyor çünkü yediğim yoğurdu kendim yapıyorum yüzde yüz organik :) akşam üstüde hergün gidiyorum yani mecburi hareketlerim var bütün gün evde oturmuyorum ama sabah 1 saat akşam 1 saat dışardayım sonra hep evdeyim

çünkü küçük bir kasaba burası hayvanlarımız var 15 dakika yürüme mesafesinde yerleri sabahları gidip ineklerimizi besliyoruz sabah ezenından önce diyetisyeim aç karnına olmaz sabah kalkınca hemen metabolizmanı çalıştırman gerek demişti o yüzden sabah hemen süt içiyorum yada akşamdan suya 2 kayısı atıyorum sabah onları yiyip suyu içiyorum dönüp kahvaltı yapmam 7,30 buluyor çünkü yediğim yoğurdu kendim yapıyorum yüzde yüz organik :) akşam üstüde hergün gidiyorum yani mecburi hareketlerim var bütün gün evde oturmuyorum ama ssabah 1 saat akşam 1 saat dışardayım sonra hep evdeyim
senin işin zaten başlı başına spor tatlım süt sağmak hayvanı temizlemek yerini temizlemek falan ooo sabah bide 4-5 gibi hayvanın yanında olman lazım ...süt iç tabikide yoksa başın döner kahvaltıya kadar.. benim eşimde ziraatçi bende yoğurdumu peynirimi kendim yaparım ama bizim hayvanlarımız yok malesef :))

senin işin zaten başlı başına spor tatlım süt sağmak hayvanı temizlemek yerini temizlemek falan ooo sabah bide 4-5 gibi hayvanın yanında olman lazım ...süt iç tabikide yoksa başın döner kahvaltıya kadar.. benim eşimde ziraatçi bende yoğurdumu peynirimi kendim yaparım ama bizim hayvanlarımız yok malesef :))
çok değil 3 tane ineğimiz var ama ben değil makine sağıyor evet ama 5,30 da evden çıkıyorum sütüm yoğurdum peynirim hepsi organik kendim yapıyorum nerde olursa olsun çalışmak lazım şartlar neye el verirse

çok değil 3 tane ineğimiz var ama ben değil makine sağıyor evet ama 5,30 da evden çıkıyorum sütüm yoğurdum peynirim hepsi organik kendim yapıyorum
olsun sen sağmasan da hayvan işi yorar insanı.. organik yoğurt peynir daha hızlı kilo verdirio diye okumuştum ;)

olsun sen sağmasan da hayvan işi yorar insanı.. organik yoğurt peynir daha hızlı kilo verdirio diye okumuştum :KK66:
ay inşallah tabi canım makine sağsada gidip o saate yemlerini hazırlamak önlerine dökmek suya götürmek geri getirip bağlamak makineyi yıkamak hepsi iş sabah karanlıkta yapıyorum hergün bunları ama kilo veremiyorum malesef

tamam herkesi çok öpüp iyi akşamlar diliyorum bugun bu siteyi bulup kayıt olduğum için çok sevindim sabahtan beri kilolarımdan rahatça konuştuğum için çok rahatlamış hissediyorum kendimi kimseyle konuşulmuyor malesef bu konular inşallah başarılı olup takımımıda gururlandırırım:KK50:

Back
X